Şimdi Ara

2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) (155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.490
Cevap
115
Favori
204.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9507 modelinde görüntü böyle takılıyor tam akıcı degıl gibi sizde de oluyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blacklotuss B kullanıcısına yanıt
    Hayır aksine çok akıcı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Philips sitesinde gezerken atmos, dts destekli soundbar hevesi geldi bulabildiniz mi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blacklotuss B kullanıcısına yanıt
    Hissetmedim ben

• Tugrall T kullanıcısına yanıt

Yok hocam çok bakmadım öyle, Aslında çok yüksek ses sevmiyorum ama bazen derin bassları duymak istiyorum işte birşeyler izlerken2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) 

• üç f Ü kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar fikri olan var mı?

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Samsung Q800B isinizi fazlasiyla gorur..Eger Fiyatlar yakinsa Q800C de olur..Netflix , disney falan izlerken hayran kalirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 16 Eylül 2023; 21:5:30 >
  • 55pml9507 Tvde 10 dan fazla ölü pikseller var, alalı 6 ay olmadı, servisi çağırsam değişim çıkarmı, yada nasıl Bi yol izlemeliyim, panel mi değişir, tvmi değişir, bulutlanma da başladı
    2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed)

• merter2006 kullanıcısına yanıt

Hocam geçmiş olsun. Bariz belli noktalar servis çağırın ve değişim talebi oluşturunuz derim.

Pixel ler sonradan mı çıktı ?

Degisim talep edin servisten..Para iadesi falan olmaz zaten de ? Degisim olur..Tamir de ettirmeyin direk degisim isteyin..

Sonradan çıktı, değişim için belli bir süre varmı, 6 ay gibi mesela

Bu kadar çıkmasına şaşırdım, o konuda bilgim yok açıkcası.

• Backstreet kullanıcısına yanıt

Bu konuda Philips tpvisionun sicili bozuk inşallah sıkıntısız değişim olur

• Merhaba,

PML9507'ye usb'den vs atabileceğimiz sıralı kanal listesi var mıdır ? Bir de arama yapıldığında bazı numaralara kanal gelmiyor örneğin 1'e basınca kanal bulunamadı diyor 5'den 7'ye atlama gibi sorunlar mevcut, başına gelen oldu mu ?

• ogz2232 kullanıcısına yanıt
    Ben Pml9507 de Onka Philips kanal editörü ile kanal sıralamasını yaptım usb den attım herhangi bir problem ile karşılaşmadım.Tkgs güncellemesini kapattım ama sorun ondan kaynaklanıyor olabilir.Program Linki
    github
    GitHub - onka13/Onka-Philips-Channel-Editor: Philips TV Channel Editor Program
    https://github.com/onka13/Onka-Philips-Channel-Editor
    Benim son günlerde farklı bir sorunum var.Televizyonum hem ethernet hem de WiFi ile İnternete bağlı olmasına rağmen,İlk açtığım anda İnternete bağlanmıyor ayarlardan girip ağa bağlan yaptıktan sonra bağlanıyor benden başka benzer problem yaşayan var mı ?

• ByCRiMiNaL. kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam, deneyeyim bir. Umarım çözebilirim problemi.

Hocam 6 ayın dolmadıysa servise muhakkak değişim talebinde bulun. Sorun çıkarırlarsa da şu konuyu okumanı tavsiye ederim buradaki üye de benim;

https://www.forum.inceleriz.com/konular/65pml9507-ambilight-sorunu-ve-servis-problemi.2073/

5 ayın sonunda değişim kararı çıktı neticede yasa ne diyorsa öyle ya da böyle yapmak zorundalar.

• Philisp pml9507 kullanıyorum Ps5 ile birlikte bir kaç gündür bazı oyunlarda biraz karanlık gibi geldi tv ayarlarından hdmi modunu optimum oyundan standarta alınca görüntü bayaa canlandı bu sefer de VRR vb benzeri ayarlar aktif olmuyor sebebini Ps ayarlarında buldum derin renk seçeneğini kapatınca görüntü canlandı ama o kapanınca Hdr da kapanıyormuş önerisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrall -- 29 Eylül 2023; 19:1:24 >

Hocam buna yapabileceğiniz bir şey yok gibi. Optimum oyundan standarta almadan görüntü modunu HDR Oyun'dan kristal netliğe aldığınızda falan da görüntünün canlandığını fark etmişsinizdir. Oyun modu aslında tam olarak böyle bir şey görüntü kalitesinden ödün vererek gecikmeyi azaltmak ve yüksek frekansta görüntü vermek. Önemli olan markaların bunu ne kadar iyi yapabildiği ancak bizim TV'nin bunu çok iyi yapamadığı kesin. Karanlık geliyorsa tek yapabileceğiniz kontrast ayarlarından yerel kontrast vs ayarlarını değiştirmek, o şekilde biraz daha canlı görüntüler elde edebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 153154155156157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.