< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) (155. sayfa)
-
-
Hayır aksine çok akıcı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Philips sitesinde gezerken atmos, dts destekli soundbar hevesi geldi bulabildiniz mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hissetmedim ben
Yok hocam çok bakmadım öyle, Aslında çok yüksek ses sevmiyorum ama bazen derin bassları duymak istiyorum işte birşeyler izlerken
-
Arkadaşlar fikri olan var mı?
Samsung Q800B isinizi fazlasiyla gorur..Eger Fiyatlar yakinsa Q800C de olur..Netflix , disney falan izlerken hayran kalirsiniz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 16 Eylül 2023; 21:5:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam geçmiş olsun. Bariz belli noktalar servis çağırın ve değişim talebi oluşturunuz derim.
Pixel ler sonradan mı çıktı ?
Degisim talep edin servisten..Para iadesi falan olmaz zaten de ? Degisim olur..Tamir de ettirmeyin direk degisim isteyin..
Sonradan çıktı, değişim için belli bir süre varmı, 6 ay gibi mesela
Bu kadar çıkmasına şaşırdım, o konuda bilgim yok açıkcası.
Bu konuda Philips tpvisionun sicili bozuk inşallah sıkıntısız değişim olur
Merhaba,
PML9507'ye usb'den vs atabileceğimiz sıralı kanal listesi var mıdır ? Bir de arama yapıldığında bazı numaralara kanal gelmiyor örneğin 1'e basınca kanal bulunamadı diyor 5'den 7'ye atlama gibi sorunlar mevcut, başına gelen oldu mu ?
Ben Pml9507 de Onka Philips kanal editörü ile kanal sıralamasını yaptım usb den attım herhangi bir problem ile karşılaşmadım.Tkgs güncellemesini kapattım ama sorun ondan kaynaklanıyor olabilir.Program Linki Benim son günlerde farklı bir sorunum var.Televizyonum hem ethernet hem de WiFi ile İnternete bağlı olmasına rağmen,İlk açtığım anda İnternete bağlanmıyor ayarlardan girip ağa bağlan yaptıktan sonra bağlanıyor benden başka benzer problem yaşayan var mı ?githubGitHub - onka13/Onka-Philips-Channel-Editor: Philips TV Channel Editor Programhttps://github.com/onka13/Onka-Philips-Channel-Editor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Teşekkür ederim hocam, deneyeyim bir. Umarım çözebilirim problemi.
Hocam 6 ayın dolmadıysa servise muhakkak değişim talebinde bulun. Sorun çıkarırlarsa da şu konuyu okumanı tavsiye ederim buradaki üye de benim;
https://www.forum.inceleriz.com/konular/65pml9507-ambilight-sorunu-ve-servis-problemi.2073/
5 ayın sonunda değişim kararı çıktı neticede yasa ne diyorsa öyle ya da böyle yapmak zorundalar.
Philisp pml9507 kullanıyorum Ps5 ile birlikte bir kaç gündür bazı oyunlarda biraz karanlık gibi geldi tv ayarlarından hdmi modunu optimum oyundan standarta alınca görüntü bayaa canlandı bu sefer de VRR vb benzeri ayarlar aktif olmuyor sebebini Ps ayarlarında buldum derin renk seçeneğini kapatınca görüntü canlandı ama o kapanınca Hdr da kapanıyormuş önerisi olan var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrall -- 29 Eylül 2023; 19:1:24 >
Hocam buna yapabileceğiniz bir şey yok gibi. Optimum oyundan standarta almadan görüntü modunu HDR Oyun'dan kristal netliğe aldığınızda falan da görüntünün canlandığını fark etmişsinizdir. Oyun modu aslında tam olarak böyle bir şey görüntü kalitesinden ödün vererek gecikmeyi azaltmak ve yüksek frekansta görüntü vermek. Önemli olan markaların bunu ne kadar iyi yapabildiği ancak bizim TV'nin bunu çok iyi yapamadığı kesin. Karanlık geliyorsa tek yapabileceğiniz kontrast ayarlarından yerel kontrast vs ayarlarını değiştirmek, o şekilde biraz daha canlı görüntüler elde edebilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X