Şimdi Ara

2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.490
Cevap
115
Favori
204.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Başka Tv'de farketmezdim belki ama TV'nin parlaklığı normalde yüksek olunca dikkatimi çekti God of War da iyiydi ama ratchet&clank ve FC24 oynarken anladım daha çok, standart yapıp akıcılığı bozmak yerine oyuna göre HDR kapatmak daha iyi sanki ne dersiniz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tugrall T kullanıcısına yanıt

Ben şahsen akıcılığı tercih ediyorum hocam. Konsol mantığı da biraz o olduğu için oyunlarda düşük görüntü kalitesinde yüksek fps seçeneği varsa her zaman tercihim o olur. Yine de hiçbir ayarı değiştirmeden öncelikle kontrast ayarlarıyla bir oynayın derim.

• 3.0V6 kullanıcısına yanıt
    Ne yalan söyleyeyim diğer türlü canlı dursa da ilk görüntüden sonra renkler patlıyor gibi geldi aslında dediğiniz doğru bir bakıma akıcılık daha önemli. Tamam bir kurcalayım onu sizin ki ne şekilde paylaşırmısınız ?

• merter2006 kullanıcısına yanıt

Merhaba

55 pml9507 modeli kullanıyorum bendedir var pixel hatası cihazı alalı 2 ay oldu bir gelişme var mı acaba siz ne yaptınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D3erin kullanıcısına yanıt

şimdilik duruyor daha servisi aramadım

Ben standart HDR oyun modunda oynuyorum hocam ekstra değiştirdiğim bir şey yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Philips, değişim kararı neticesine PML9507 yerine PML9008 önerdi. Bu modeli bilen var mı ? İşletim sistemi android değil ancak marketi nasıldır, kullanılan panel aynı mı ?

İşletim sistemi Google TV gözüküyor yabancı bir sitede yeni model sanırsam bu ?

Kendi sitesinde iyileştirilmiş işletim sistemi diyor, vatanda Android TV diyor. Net bir bilgi yok anladığım kadarıyla. Evet yeni model hocam geçtiğimiz haftalarda böyle bir ürüne denk gelmemiştim ancak sadece isim değişikliği ve birkaç ufak değişiklik olduğu kanaatindeyim panelde geliştirmeler vs sanmıyorum.

Evet ileri dönem de kendi işletim sistemini getirecek diye okumuştum, ama kabul edilmeyecek durum yok bence yabancı siteler de biraz bakıp izlenim sahibi olabilirsiniz bence

Sanırım 4 taraflı ambilight kullanımından da vazgeçti Philips. Bu modelde olduğu gibi 2023 model OLED’lerde de 3 taraflı.

Bence güzel di ama çoğu insan ünite üzeri kullanıyor artık bu durumda da pek artı olmuyor duvar askısın da bayaa fark ediyordur ama bence.

Şimdi baktığımda ilk gözüme çarpan değişiklikler şuanlar.

1.000 nit Tepe parlaklık (9507'de 1500 nit), Ambilight 3 taraflı 4 değil, Ses sistemi 40W olmuş 9507'de 70W, Imax özelliği yok, Görüntü motoru Düz yapay zeka olmayan P5, İşletim sistemi google, İşlemci 2 çekirdekli 9507'de 4 çekirdek.

Böyle bakınca baya bir kırpılmış aslında donanım ve özellik bakımından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glorfindel1907 -- 30 Eylül 2023; 14:43:19 >
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Ooo bu 9507 lite modeli olmuş fiyat düşsün diye

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Tepe parlaklık, imax ve işlemci detayı gözümden kaçmış o kadar bakmama rağmen teşekkür ederim hocam. Bu teknik verilerle daha iyi görüntü alınmayacağı herhalde kesin, aynı kalitede olursa şükür etmek lazım. Henüz önerilen modeli de kabul etmedim muhtemelen THH aracılığı ile eşdeğer ürün belirlenmesini isteyeceğim ya da buluyorlarsa bana aynı TV’den versinler.

• Aynen hocam bildiğin uygun fiyatlı mini led yapmışlar ama bize kim bilir kaç paradan gelecek bakalım.

Benim bildiğim değişim olduğu zaman ya aynı ürün yada üst modeller veriliyordu hocam eğer aynı ürün yok ise Oled iste 807 modeli dahi olabilir.

@3.0V6

Aynı model çok zor diye düşünüyorum ve işin tuhafı normalde üst model önermezler :)

Bu arada değişim sebebi neydi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrall -- 30 Eylül 2023; 14:55:39 >
  • 4. ayda ambilight ledler bozulmuştu hocam, servis değişime yanaşmayınca THH’ye vermiştim.

TR stoklarında 65PML9507 sanırım yok ama o benim sorunum değil arıza olduğunda yardımcı olsalarda aynı modeli vereceklerdi. Sizin de dediğiniz gibi üst modeli vermek zorundalar. Ben kendim teklif etmiştim normalde farkını ödeyeyim OLED verin diye ona pek yanaşmadılar.

Yeniden THH gitmeyi göze almazlarsa farkını verip OLED değişimi en oluru duruyor çünkü 9008 olursa resmen geriye gitmiş olacaksınız teknoloji olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrall -- 30 Eylül 2023; 15:7:18 >
    Hocam açıkçası ben direkt aynı TV’nin ismi değiştirilmiş 2023 modeli olduğunu düşündüğüm için ya tamam diyecektim ya da farkını verip üst model alacaktım. Şu bilgilerle farkını vermeyi de düşünmem pazartesi günü tekrardan karşılaştırma bilgilerini ekleyerek kendilerine bir yazı gönderip ya aynı model ya da üst modeli ücretsiz temin etmeleri gerektiğini bildireceğim. Kabul etmezlerse tekrar THH’ye giderim hiç sorun olmaz benim için. Bu komple bozulsa bile evde bir tane daha ambilight TV var 😁

• 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.