< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) (158. sayfa)
-
-
Merhaba kolay gelsin..
55pml9507 modelimi ortalama 2 ay önce aldım lakin bende de pixel hataları var ne yapmayı önerirsiniz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Android tabanlı değil dimi hocam cihazınız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Android tabanlı ama neden ?
Google play store yok diye okumuştum bir yerde bu cihazda sadece philips store var yazıyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgincevre -- 10 Ekim 2023; 15:6:23 >
pixel hatası ile ne alakası var onu anlamadım
Yanlış bilgi öyle bir şey yok.
-
Dostlar 708-808-908 gibi modeller var oled tarafında bilindiği üzere, bu seriler arasında panel farkı var mı yoksa farklılık ses sistemi, görüntü işleme, kasa anlamında mı oluyor ?
3'ü de farklı panel. 708 en eski ve LG'nin en ucuz oled paneliyle geliyor. 808 LG'nin oled EX panelini kullanıyor. Heatsink var mı emin değilim araştırmak lazım. Heatsink varsa güzel. 908 ise LG'nin bu senenin daha parlak olan yeni EX MLA panelini kullanıyor.
Yeni Oled bir tv alınacaksa şahsi fikrim bu saatten sonra hem performans hem dayanıklılık açısından Heatsinkli bir EX panelden aşağısına düşmemek lazım.
-
Hayırlı olsun Ne kadar fark verdiniz ? Philips yardımcı oldumu :)
Philips yardımcı olmadı hocam, vatanla hallettim, bana verilecek olan TV’yi güncel fiyattan iade aldılar gibi oldu onun yerine kupon tanımladılar, üzerini ekleyip 65OLED808 aldım.
808 alarak kötü yapmadık diye anlıyorum o zaman bu mesajı hocam, en eski panel cümlesini 808 için sandım yüreğime iniyordu 65OLED908 de henüz gelmedi ülkeye sanırım, bahsettiğiniz EX-MLA panel 907’de var mıydı peki ? 808 yerine 907 almalı mıydım diye bir soru düştü aklıma da o yüzden soruyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3.0V6 -- 12 Ekim 2023; 12:8:1 >
808 modeli üzecek bir model değil hocam böyle o dahamı iyi olur diye düşünürsen sonrada 937 mi alsam diye sorarsın
-
Yok hocam MLA panel bu senenin ürünü. O yüzden ilk defa LG g3 ve Philips 908 ve sanırım Sony'nin bir modelinde kullanılıyor. 907'de de EX panel kullanıyor. Ayrıyeten Heatsink çözümü olduğundan ısınan panelden ısıyı daha çabuk soğurduğundan panelin ömrü artıyor ve heatsink olmayan modellere göre daha fazla parlaklık veriyor. bu yüzden 808 alarak iyi yapmışsınız. Güle güle kullanın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZvAnA -- 12 Ekim 2023; 18:48:4 > -
-
gençler selamlar,
65pus8808 alma arefesindeyim. tavsiye, öneri, iyi ve kötü durumlar, alan kullanan arkadaşlar yorumlarını paylaşabilir mi?
-
Geçmiş olsun. Sanki çok hafif bir esneme gibi çıkmış fotoda. Gerçekte de fotodaki gibi ise ben olsam dert etmezdim, karşıdan bakınca birşey farkedilmiyorsa.
-
Cidden tekte herşeyiyle sorunsuz TV kullananlara hayret ediyor insan böyle şeyler oldukça :) Değişim fazla uğraştırmayacaksa kullanın bence oled olduğu için sorun olur mu ileride bilemedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam hiç sorma fazla para verdikçe daha da gözüne batıyor insanın. Şu an için seyir zevkini etkileyen bir şey yok gerçekten çok etkileyici tv ancak yarın bir gün ekrana toz girse ne bileyim sinek girse ki bunu da gördük diyecekler ki efendim burda eğilme var kullanıcı hatası. Demeyeceklerinin garantisini versinler kullanırım yoksa. Yeni gelecek olanın daha iyi olacağının garantisi de yok ki ölü piksel olur efendim panel açıklığı olur vs daha kötüsü de ihtimaller dahilinde 😁
Bence tutanak tutturun dediğiniz sebepten kendinizi sağlama almak için ya daha kötüsü diye diye nefes alsın yetere döndü TV sektörü:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X