Şimdi Ara

2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.490
Cevap
115
Favori
204.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vallahi çok da düşünmüyorum hocam ya ilk başta biraz canım sıkıldı da yapacak bir şey yok nasip. En azından görüntüde bir sorun yok. Keyifle izliyorum şimdilik. Değiştirirlerse ekstradan olur değiştirmezlerse raporumu alırım keyfime bakarım.

• Arkadaşlar pml9507 modeli televizyon var bende televziyon iyi güzelde karanlık sahnelerde parlaklık çok kısılıyor zor görüyoruz bu görüntüye göre parlaklığı kendi ayarlıyor sanırım onu kapatabiliyormuyuz yardımcı olurmusunuz
  • blacklotuss B kullanıcısına yanıt
    Eko ayarlarından göz bakımı kapalı olsun.
  • 3.0V6 kullanıcısına yanıt
    Bende olsam bu şekilde düşünürdüm sağlama aldıktan sonra sıkıntı yok sonuçta ucuz cihaz değil.
  • Tugrall T kullanıcısına yanıt

Yaptım onu ama o kadar da farketmedi biraz daha iyi oldu tabi

Hangi kaynaktan izliyorsun hocam? Eğer HDD üzerinden HDR formatlı izliyorsan bu durum oluyor TV'de, Aynı filmi hem HDR şekilde Hdd üzerinden hemde netflx veya Amazon üzerinden izlediğimde Hdd üzerinden izlediğim çok karanlık geliyor, Daha önceden çok konuşulan bir konu bu. Sanırım HDR formatı online içerik sunan plartformlara göre ayarlanıyor.

Arkadaşın dediği gibi Hdr içerikse bu da Dolby Vision sa yine görüntü ayarlarından Dolby Vision Parlak olarak değiştirebilirsiniz.

Hocam tam emin olmamakla birlikte Dinamik Kontrast ayarı nedeniyle öyle oluyor diye düşünüyorum. Aynı şey bende de oluyordu.

merhaba hocam 55 pml 9507 Tv aldım 3 ay önce bende de pixel hataları mevcut siz galiba thh müracaat ettiniz sonuç nedir acaba ?

• D3erin kullanıcısına yanıt
    5 ayın sonunda değişim kararı çıktı hocam bir sorun yaşamadım. Servisle çözemediyseniz başvurunuzu yapın.
    Hocam bugün kumanda değişimi için MediaMarkta gittim yeni pml modelini sordum Philips yetkilisi bile 9507 daha iyi dedi işletim sistemi de daha yolu var gözüküyor ki sesli komut/asistan bile yok cihazda. İyi ki kabul etmemişsiniz.
    Philips Global hangi akla hizmet MiniLED’lerde özellikleri kısmaya karar verdi acaba. Fiyatı da dolar bazında 9507 ile hemen hemen aynı. Benim tahminim 9507 kendi beklediklerinden daha iyi bir tv oldu ve daha iyi sattı bu nedenle OLED satışını baltaladı, pazarda MiniLED TV’miz var mı var diye çıkarılmış tamamen 9008 modeli.
    Kesinlikle katılıyorum çünkü aldığım dönem fiyat/performans için de çok iyi cihazdı 23,799 TL ye aldım neredeyse Oled deneyimi veriyor yeni modelin tek beğendiğim kısmı ön tarafta soundbarımsı bir görüntü vermişler hoparlör koyup o premium hissiyat vermiş ama kumanda dahi geriye gitmiş.
  • Arkadaşlar iyi akşamlar. Bende kanal siralamasinda bazi kanal numaralari yok. Sallıyorum 21,22,24,26,27 gibi. Favori listesinde falan değilim. Böyle bir sorunla karşılaşan ya da fikri olan var mı nasil cozebilirim? PML serisi.
  • Uzun zaman dan sonra PML9507 için sonunda güncelleme yayınlanmış.Şu anda indiriliyor güncelleme sonrası farklılıklar görürsem buraya yazarım.
  • ByCRiMiNaL. kullanıcısına yanıt
    Düzenli olarak kontrol ediyordum denk gelmedim paylaşımınızı bekliyorum.
    tpm211ea_r.101.001.004.113 Kodlu güncelleme akşam 2 saat kadar kullandım ama memnun kalmadım belki downgrade yapabilirsem geri dönerim.Mevcut sorunlarım düzelmedigi gibi farklı sorunlar buglar ortaya çıktı,bende kumandanın tuşları çalışmıyor anlik olarak.Zaten yabancı kaynaklar da da guncellemenin cesitli sorunlari olduğundan bahsetmisler kodu Google da aratinca çıkıyor.

Umarım otomatik güncelleme kapalıdır o zaman bende, Gerçi şikayetler olursa çabuk bir düzenleme gelebilir lakin o zamana kadar sinir bozucu olabiliyor uğraşmak.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Bende kesin açıktı siz diyince aklıma geldi.
    Detaylı bahsedebilirmisiniz olan ve eklenen sorunlardan ?
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.