Şimdi Ara

2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.490
Cevap
115
Favori
204.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok teşekkür ederim geçmiş olsun zahmet verdim :) en iyi çözüm bu duruyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tugrall T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Evet bence en iyisi bu. Kimse de yadırgamadı. Hatta çok iyi durmuş diyen oldu. Siyaha boyayacaktım ondan da vazgeçtim. Soundbar ın Kabloları da altından geçiyor iyi oldu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erol.star E kullanıcısına yanıt
    Benim eş takıntılı biraz tahtayı ünite renginde bulmam lazım ama :) kablo yönünden düşünmemiştim evet güzel saklamış.

Benim ki de takıntılı baştan ben onu böyle istemem boyarım vb diyordu sonra gelen misafirler fark etmedi eden de kötü yorum yapmayınca kaldı öyle. Hatta biraz kesip alçaltabilirim aslında soundbarla tam hiza olabilirdi

:))) Ah kadınların bu takıntıları aynı görüntü de malzeme bulamazsam final de öyle olacak gibi duruyor bizim de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrall -- 8 Kasım 2023; 12:7:30 >
    Maalesef öyle ama suç philips de:)

• Yerel Kontrast ayarını nasıl kullanıyorsunuz ben maksimum yapıyor daha parlaklık yaptığı için ama bölgesel karartma azalıyor öyle de sanki ?

• ByCRiMiNaL. kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Yeni aldığım Philips 32PHS5507/62 model televizyondaki uydu kanallarını bahsettiğiniz kanal editörü (Onka Philips Channel Editor) ile bilgisayarda düzenliyorum. Dosyayı "save" ediyorum.

USB yi televizyona takıp yeni kanal listesini yüklemek istediğimde hata alıyorum. Klasör şeklindede denedim, xml dosyası olarakta. Hepsinde hata aldım.

Siz televizyona yüklediğiniz dosyayı usb ye ne şekilde kopyalamıştınız?

• cinquanta kullanıcısına yanıt
    Ben direk .xml olarak atmıştım herhangi bir hata ile de karşılaşmadım farklı kanal editörleri bulup onları deneyin olmaz ise benim evdeki eski Philips tv de liste attığım zaman görmüyordu.

Başka kanal editörleride arayacağım. Bildiğiniz, önerdiğiniz bir editör varsa denerim.

Aldığım televizyon yalnız uydu alıcılı basit bir televizyon. İnternet erişimi yok. Üzerinde bu yazılım yüklü;

Sürüm TPS191E_000.002.048.000

PQ sürümü: M003.0.34

İnternete bağlanamadığı için güncellemesi var mı yok mu bilmiyorum. Philips destek sayfalarındada herhangi bir yazılım güncelleme dosyası yok.

Son olarak Philips forumuna da yazdım. Bakalım uygun bir yanıt alabilecek miyim?

Televizyonun üzerinden kanal sıralaması yapamamak, istenmeyen kanalları silememek saçmalık. TKGS seçeneğin kullanmıyorum.i

• cinquanta kullanıcısına yanıt

Eve gelince tekrar baktım .Xml olarak attığım sony televizyonum için geçerliymiş bunda direk klasör olarak atılıyormuş.Çok fazla uygulama var hangisi olduğunu hatırlamıyorum şuanda.Güncelleme ile alakalı bir sorun olacağını düşünmüyorum ben size kendi kanal listemi kopyaladım bakalım bir deneyin dilerseniz bir hata yada problem olucak mı.

https://dosya.co/6mbv7bglbypn/PhilipsChannelMaps.zip.html

Zip den çıkarıp direk klasör olarak usb belleke atın.

Gönderdiğiniz dosya için teşekkür ederim. Onu da usb den yüklerken "başarısız" oldu.

USB yi her şekilde formatladım. FAT32 televizyonun tanıdığı bir format şekli.

Gönderdiğiniz dosyayı Onka editor ile açıp, bakabiliyorum. Klasör, alt klasör ve dosya olarak yüklemeyi denedim. Her seferinde okuyor gibi oluyor. Başarısız olarak sonuçlanıyor.

Ya ben yanlış bir şey yapıyorum yada televizyonla ilgili bir sorun olduğunu düşünüyorum.

Philipsten olumsuz açıklama geldi. Kanal değiştiremez veya silemezsiniz dediler. Ancak favori düzenleyebileceğimi söylüyorlarki benim amacım o değil.

Son olarak yabancı bir forumdada yazdım. Yanıt gelmesini umut ediyorum.

• Bende bugün 65 oled 808 alarak aranıza katılmış bulunmaktayım umarım memnun kalırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi islam0326 -- 16 Kasım 2023; 20:35:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55pml9008 aldım kargoda henüz teslim edilmedi duvar aparatı ucretlimi ? güncellemesi falan varmı ? kullanan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim

• cskn20 kullanıcısına yanıt

Bildiğim kadarı ile her televizyonun duvar aparatı ekstra ücrete tabii.

Örnek olarak 55pus8508de standın yükseltilebildiği yazıyor(daha kurulmadı tv ama resmi sayfasında direk bu var). Yani burada paylaşılan resimlerdeki gibi tv 3 cm yükseklikte de ya da ikinci seçenek olarak yaklaşık 7 cm yükseklikte de olabiliyor..

• Arkadaşlar merhaba aranızda 48oled 708 kullanan var mı nasıldır

• weneorn kullanıcısına yanıt
    Pml serisinde yükseltme yok üstat

Ek aparat vs varmı diye servise de sorduk yokmuş MDF ile yükselterek hallettik :)

Başka çare yok maalesef :)

• 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.