< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) (163. sayfa)
-
-
Hocam teşekkür ederim.Goruntu kalitesi nasil normal kanallarda p5 goruntu motoru etkisi var mı sizce.
Bende 55 alacagim panel va vs ips mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 21 Aralık 2023; 12:44:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
P5 görüntü motorunun etkisine yorum yapamayacağım ama şöyle diyeyim, kendi alıcısı ile hd kanallardan baya memnunum. Sdlerde ise çok bir sürpriz yapamıyor. 55 için bazı yerler ips demişler ama bana va gibi geldi. Çünkü daha önce de philips ips kullanmıştım ve bulutlanma vs çok oluyor biliyorum ama bunda öyle durumlar olmadı. Oyun performansı da güzel tvnin. Ben açıkçası tavsiye ederim. Üretim hatalı bir şey denk gelmediği sürece bence memnun kalırsınız..
-
inşallah hocam, şu an thh vatan'dan savunma istemiş, vatan'ın 1 ay cevap verme süresi varmış, bakalım bekliyoruz, benim TV'yi de sizinki gibi güncel fiyattan sayarlarsa bende oled alabilirim, hayırlısı diyelim.
-
Anladim hocam sagolun iyi günlerde kullanin
Gece indiriminde mediamarktta 65oled908 modelini 76binde görünce aldım. Hiç oled yoktu aklımda ama şeytan girdi. Ben de aranıza katılıyorum :)
Oled908 alma sebeplerim:
-en güncel oled ex panel kullanması
-heatsink olan sayılı modelden biri olması
-2100 nits parlaklık
-gsync uyumlu olması
-android google tv
-tabii ki ambilight
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean-x -- 22 Aralık 2023; 9:3:28 >
Arkadaşlar hatırlarsanız OLED 936'mda birden boydan boya beliren dikey ölü piksel sorunumu paylaşmıştım burada geçen gün. Birkaç güncelleme oldu paylaşayım istedim bana tuhaf gelen ve yanlış olduğunu düşündüğüm noktalar var yardımcı olursanız sevinirim, ne düşünüyorsunuz merak ettim.
Servis geldi inceledi vs ve sonuç olarak değişim kararı çıktı. Buraya kadar her şey tamam ve olmasını istediğim şey buydu zaten.
Fakat servis verdiği değişim onayı belgesiyle beraber cihazı aldığım yere götürmemi istedi. Vatan'a yani. Servis kutuladı televizyonu düzgünce, ben de kendim koca televizyonu vatan'a götürdüm, işlemleri falan yaptılar ve aldılar televizyonu.
Fakat burda saçmalıklardan ilki vatan'ın televizyonu merkeze incelemeye gönderiyor olması. Zaten cihazın resmi servisi değişim kararı vermiş burda ve daha garantisi devam eden üretici hatalı bir cihaz var ortada, tekrar nesi inceleniyor? Kutuyu açtılar orda fotoğraf falan çektiler bir şeyler yaptılar ve onay bekleyeceğiz dediler (sonra da zar zor kaç saat geri kutuya koymaya çalıştılar zaten, fiyasko yani). Çalışanları duyuyorum ne yaptıklarından haberi yok bu televizyon niye bu kadar ince, nolmuş buna falan diyorlar. Her neyse bu kısım sorun değil normalde değişim olacaksa zaten, fakat asıl bundan sonra şimdi anlatacağım kısım benim iyice canımı sıktı.
Biliyorsunuz şu an OLED936 satılmıyor yerine OLED937 ve OLED908 falan çıktı. 937 zaten neredeyse birebir aynı cihaz, sadece hoparlör rengi falan farklı. Vatandaki elemanlar ellerinde 936 göremedikleri için birebir değişim olamayacağını, büyük ihtimalle para iadesi olacağını falan söylediler. Bunlar kendi tahminleri henüz yaşanmadı şu an daha onay bekleniyor merkezden, fakat daha önce böyle olduğunu söylediler.
Ben OLED936'yı 34 bine falan almıştım vaktinde, ve şu an o fiyata bırakın oledi, miniled televizyon hatta telefon bile alınmıyor. 936'yı alırken mağazadaki en pahalı televizyonlardan biriydi üstelik. Yaptıkları şey sorunlu iPhone 15 için değişim kararı çıkartıp sonra fiyatını iade edicez değiştiremeyiz diyip sizin iPhone 11 alabilecek olmanız gibi bir şey oldu.
Henüz vatan merkezden karar çıkmadı ama bu yanıtları beni çok şaşırttı, elinde cihazın aynısı yoksa mantıken ya muadiliyle değiştirirsin, ya da üst modeliyle, nasıl bi saçmalık bu para iadesi?
Bunun üzerine böyle bir şey yaşanırsa tüketici hakem heyetine başvurum falan demem üzerine tüketici hakem heyetinin bu konuda bana yardımcı olamayacağını veya haklı bulmayacaklarını falan söylediler. Fakat ben haklı olduğumu düşünüyorum saçmalık gerçekten, ürünün bozulması da benim hatam değil, üzerine yeni modeller çıktığı için elllerinde olmaması da benim hatam değil, arada fiyat farkı oluşması da benim hatam değil sonuçta.
Yardımcı olursanız veya görüşlerinizi bildirirseniz çok sevinirim cidden neler yapmam gerektiği veya normal olup olmadığı hakkında. Henüz vatan kararını bildirmedi, haftaya belli olacakmış. Yeniden güncelleme paylaşımı yaparım neler olduğu konusunda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
808 2023 model 907 2022 model
hocam o vatan'ı Allah bildiği gibi yapsın, ben onların yüzünden 1 aydır TV'siz kaldım, sıfır aldığım cihaz'ın ekranı kutudan çatlak çıktı, vatan 1 aydır oyalıyor, neymiş genel merkez durumu inceliyormuş, bugün yarın karar çıkar dediler 1 ay oldu hala arayacaklar, demem o ki siz üstüne düşmezseniz aramaz da görmezlerde, arasalarda bence para iadesi yaparlar, değişim yapmazlar, benim tavsiyem fazla zaman kaybetmeden thh'ye başvurun, yoksa işiniz vatan'a kalırsa vay halinize
-
Servisin değişim kararı elinizde olduğu sürecek bir sıkıntı yaşamazsınız. Yasa gereği ya ücret iadesi yada değişimde aynı ürün yoksa bir üstünü vermek zorundalar. Mahkemeyle uğraşacaklarını sanmıyorum ücret iadesi kararı çıkartıp. Benimde 55oled807 modelinde ilk kurulumda dikey çizgiler ortaya çıkmıştı servis değişim kararını 1 saat içerisinde çıkarttı. Ben mediamarkttan almıştım. Beni aradılar yeni modeliniz yolda eskisini alıp yenisi verecekler dediler dedikleri gibi de oldu. 1,5haftada yeni tv elime ulaşmıştı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 65oled807’den memnun olmayan var mıdır ? Uygun fiyata buldum almayı düşünüyorum ama 2022 olması kafamı karıştırıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
908 bendeki hocam
tv bugün kuruldu. inanılmaz bir görüntüsü var. yani daha önce tv izlememişim dedim. 3080ti bağladım 4k 120hz sorunsuz veriyor hdmi 2.1 ile. Görüntü o kadar güzel ki oynadığım oyunları tekrar oynayacağım sanırım. Üzerindeki soundbar da oldukça başarılı. şu an bir an evvel akşam olsun ambilight ile deneyim istiyorum.
Umarım servis yüzü görmeden uzun yıllar kullanırım.
Almayı düşünene varsa kesinlikle tavsiye ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocean-x -- 25 Aralık 2023; 15:40:7 > -
Oyun için 8808 almalısınız . 8508 ler 60 hz 8808 120 hz panel
Geçmiş olsun, paşa paşa yeni tv yi verecekler. Hiç strese girme, ben oled+936 ile mutlu mesut dewam ediyorum, garantimde bitti bu arada, yaşadıklarını yaşadığım anda, yandı keten helva.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar pcyi 3080ti ile yeni aldıgım oled908'e bağlıyorum yalnızca 2 üzerinde göster diyorum fakat tv 120hz seçenği vermesine ragmen çözünürlük seçme kısmı kilitli gözüküyor ve pcnin çözünürlüğü olan 2k 120hz veriyor. bunu nasıl tv çözünürlüğüne getiricem. 4k alamıyorum. kablo hdmi 2.1
-
Hocam oyun için öncelik input lag sonra Hz dir. 88 ile 85 arasında 2ms fark var(9 a 11). Hz olarak da daha pürüzsüz olur evet ama 60hz de bana yetiyor çok rahat. Sırf oyun için o fiyat farkına değmez bence. Veren verebilir tabii..
Hocam inputmlag tabiki önemli ama gerçek 60 ile 120 arasında dağlar kadar fark var .oyunlarda çok bariz ama hareketli yayınlarda da fark oluyor .
Bence uçurum fark yok ama saygı duyarım, herkesin gözü farklı tabii. Ama aradaki fiyat farkına yurtdışı ps 5 alınıyor :). Param var kalite istiyorum diyene de zaten philips önermem kendi adıma. Malum philipsin olayı fiyat performans..
-
Arada 7-8 bin fark var 8508 ile 8808 arasında. Evet fiyat olarak Philips avantajlı ama benim için en önemli özelliklerden birisi ambiligt. yok dışardan aparatla oluyor vb diyorlar olmuyor arkadaş olmuyor tv üzerindeki gibi olmuyor asla zorlama bir şeyler oluyor üsten kamera aktif ediyorsun vb saçma sapan. Şuan asıl hedefim oled 908 serisi zaten Philips de kalite istiyorsan 900 serilerine çıkacaksın altı ortalama modeller.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X