Şimdi Ara

2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) (164. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.490
Cevap
115
Favori
204.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

908 aldım 2 gün oldu kurulalı. Gerçekten incelemelerdeki gibi kesinlikle tavsiye ederim hocam.

tek problem pcyi bağladığımda çözünürlük seçemiyorum 2k 120hz veriyor windows. Sorunu çözemedim. Kablo hdmi 2.1 kart 3080ti.

bilgisi olan varsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv hangi görüntü modundayken deniyorsunuz? Bir de oyun modunda deneyin.

• ZvAnA kullanıcısına yanıt

çözdüm. Nvidia denetim masasından 2. Ekran tvyi seçmek gerekiyor. Ancak bunu her seferinde yapmak lazım cok can sıkıcı. Eğer her seferinde seçmek istemiyorsan bu ekranları yinele seçeneği var ama o zaman da tv 2kya düşüyor

• philips oled tv lerde ekran yanığı garanti kapsamında değilmiş.Mh ile konuştum.Alacak varsa dikkat etsin.paranız çöp olabilir bir anda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar selamlar uzun süredir kullandığımız eski model bir philips ambilight smart var, arayüz ağırlığı vs. bir çok sorunu olsa da en önemlisi tv kapalı olsa da bazen kendi kendine açılma yapıyor bu sorunu hiç duyan yaşayan oldu mu? teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • popturceyn P kullanıcısına yanıt
    Hiçbir firmada oled yanığı garanti kapsamında değil .

• çaylak52 Ç kullanıcısına yanıt
    sadece lg firması oled e karşı ekran yanmasını karşılıyor.garanti bitince o da yalan.benim tv yandı,garanti bitti 2 ay sonra yandı.sıfır tv prası istediler sağolsunlar

• Hayırlı günler arkadaşlar, 937 model kapatma zamanlayıcısını 0 a getirdiğim halde kendi kendine kapanıyor.bilen yardımcı olursa sevinirim

• Kaliteden ödün vermemek için oled için ex panelden aşağı düşmemek lazım demek daha doğru olur

• 55pml9507 kullanıcısı olarak tv yi duvara monte etmek istiyorum ancak montaj sonrası alt taraftaki ambilight aydınlatması tam görünmeyeceği için kapatmak zorunda kalacağım gibi.

televizyonu o kadar mantıksız tasarlamışlar ki, kısacık tv ayaklarıyla konsol üstünde alt aydınlatma kullanmak çok zor, duvara astığınızda da alt aydınlatma yerleşiminden dolayı sağlıklı bir ambilight aydınlatması vermeyecek muhtemelen.

4 tarafı aydınlatmalı olup da duvara monte eden var mıdır?

• KruGmaN kullanıcısına yanıt

Duvar ile arasında mesafe bırakacak askı aparatı alırsanız problem olmayacaktır. Kullanım kılavuzunda da sanırım minimum 10 cm mesafe öneriyorlar. Ben hareketli askı aparatı kullanıyorum, gayet güzel çalışıyor sistem aradaki mesafeden dolayı. Duvar ile arasında mesafe olmayan askı aparatlarında ambilight ledleri yeterince yayılmıyor hatta yandan nokta nokta ledleri dahi görüyorsunuz, sistem olması gerektiği gibi çalışmıyor.

• ogz2232 kullanıcısına yanıt

çok teşekkürler açıklama için, kendi televizyonunuzdan önden ve yandan örnek resim atabilir misiniz? televizyon yeterince kalın (alt bölümü 8.5cm), 10cm ekstra mesafe koyarsam toplam 18.5cm güzel durmayabilir gibi geliyor.

• ambilight için optimum duvar uzaklığı ölçüsü min 15cm. 15-20 cm arası en iyi performans alınıyor.

• 55pml9507 ye güncelleme gelmiş yapan var mı?

• Merhaba Philips 65oled807 modeli satın aldım. Ps5 vrr aktif ettim ancak ps5’den kontrol ettiğimde 4k 60fps görünüyor. Bunu direk 4k120fps yapma şansımız yok mu ?

• byzamane kullanıcısına yanıt
    Destekli oyun da değişiyor diye biliyorum fortnite da deneyin mesela.

• Tugrall T kullanıcısına yanıt

PML9507 ye gelen güncellemeyi yaptım ve herhangi bir değişiklik göremedim. güncelleme sonrası soundbarla tv hoparlörü aynı anda çalışmaya başladı bu da yankı yapıyor, sadece soundbar sesi alamıyorum güncellemeden beri, benzer sorunla karşılaşan oldu mu?

• KruGmaN kullanıcısına yanıt
    Bende hiçbir fark göremedim boyutu da az değildi anlamadım ne değişti. Bende Soundbar kullanıyorum herhangi bir değişiklik olmadı ses çıkışından TV hoparlörü kapalı yapın.

• Arkadaşlar tv açılmıyor standby ışığı aralıklı yanıp sönüyor ancak ekrana görüntü gelmiyor. Fişten takıp çekince tekrar kumandadan açmaya basınca philips logosu cıkıyor ve sonra tekrar ışık yanıp sönmeye başlıyor ve görüntü gelmiyor. Daha 2 haftalık tv. Sorun nedir ?

Model oled908

• 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.