Şimdi Ara

2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.491
Cevap
114
Favori
205.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 55pml9507 tvmi 1 ay önce servise göndermiştim, ölü pikselden dolayı, panel ve chip değişimi yapmışlar tv kurulumu yapıldı, şuan için panelde sorun yok, ölü pikselde görünmüyor, Nisan ayında almıştım tvyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 55pml de yok ama 65'de var diye duymuştum.

• erol.star E kullanıcısına yanıt

Stand ayağın iki çeşidi var hocam. Biri kısa diğeri uzun iki seçenekten birini kullanabiliyorsunuz.

• PML9008 yorumlardan anladığım kadarıyla hiç beğenilmemiş. TCL835 düşünüyordum, bu gece vatan üzerinden kampanya görünce 23900 liraya 55pml9008 siparişi verdim. Bu model önceki modele göre mi kötü yoksa tcl c845, lg q816r gibi modellere karşı da mı kötü ? Ayrıca IPS mi VA panel mi bu model, bilginiz var mı ?

• 65PML9507 ve Samsung 65QN85C arasındayım. Philipsin 2022 yılı bu modelini çok övüyorlar. 2 adet stokta var. Samsung mu bu mu acaba ne dersiniz ?

• TurkishByte kullanıcısına yanıt

Bende aldım bu fiyattan dün gece bakalım inşallah iyidir görmeden aldık

• cskn20 kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun bu tv den bende aldım kargoda var mı bir sıkıntısı ekranda ölü piksel vs gibi dikkat etmemiz gereken? Servis kurarken bakalım bizde

• eshotçu E kullanıcısına yanıt
    Bugün bir mağazaya gidip tv’yi görmeye çalışacağım. Kargoya verilmiş, ulaşmadan karar vereceğim.

Son birkaç haftadır tv arayışındayım. Mağazada philips reyonuna göz attığımda renkler çok cansız gelmişti bana ancak özellikle pml9008’e bakmadım. Belkide aşırı canlı samsung, lg modelleri yanında sönük kalmışta olabilir. Tcl 55c845’i çok beğendim ama 35bin liraydı. Fiyat farkına değer mi bilemiyorum.

Edit : Hocam ben tv ‘yi beğenmedim. 65” olanı vardı mağazada renkler çok soluktu. Pus8808 bu modelden görüntü kalitesi olarak çok daha iyi duruyor. Ayrıca bu model smart tv olarak geçiyormuş ve uygulama mağazası çok darmış. Nerdeyse hiçbir uygulama yok dediler. Mediamarkt personeli hiç tavsiye etmedi. Bu gece vatanda tcl 55c835 miniled modelinde indirim vardı 30.500 ‘e inmişti. Ondan sipariş ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkishByte -- 14 Aralık 2023; 23:32:38 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3.0V6 kullanıcısına yanıt

hocam selamlar, geçen ay vatan gece indiriminden philips 85pus8808 model TV aldım, ancak tv ekranı kutudan kırık çıktı, servis tutanak tuttu, değişim için vatan'a başvurdum, ancak vatan değişim yapmadı tabi, şu an kırık tv ile kalakaldım geçen hafta değişim için thh'ye başvurdum, artık uzun bir süreç beni bekliyor gibi inşallah erken sonuçlanır, şu an tv'siz kaldım, yeni tv mi alsam yoksam, thh kararını mı beklesem emin olamadım, karar açıklanınca aynı model tv vatan'ın elinde olmazsa ücret iadesi talep ederlerse zararda olacağım, tv'yi 56 bin'e almıştım, şuan sitesinde 89 bin görünüyor, siz kusurlu tv'nizi güncel fiyattan aldıklarını belirtmişsiniz, bu şekilde olursa bende kararı bekleyip aynı tv stoklarında olmasa bile güncel fiyattan alırlarsa üst model yada oled tv'ye yönelebilirim, sizce beklemek mi yoksa yeni tv almak mı daha mantıklı olur, birde başka izlemem gereken bir yol var mı acaba?

• ocean-x O kullanıcısına yanıt

İkiside güzel TV modelleri olsada kağıt üzerinde PML çok daha ilgi çekici hocam kesinlikle, Ses sistemi olsun, Imax, Dolby vision, 4 taraflı ambilight olsun işletim sistemi çok önemli olmasa bile başlangıç için daha kolay kullanımı.

• arkadaşlar Philips OLED 936 65 inch almıştım ilk çıktığı zamanlarda. ve şu anda ekranın bir kısmında boydan boya ölü piksel çıktı bugün farkettim. sanırım alalı 1 yıl daha anca olmuştur. birden ortaya çıktı nasıl oldu anlamadım. en yukarıdan aşağıya doğru sabit bir çizgi olarak devam ediyor, ve sadece belirli renklerde ortaya çıkıyor mavi ve yeşil gibi.

garantisi devam ediyor, hiçbir şekilde darbe almadı veya elektrik arızası falan yaşanmadı. daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu? birde bu en üst model amiral gemisi televizyonları, yani vaktinde bir sürü para verdim. garantisi devam ettiği için kesinlikle değişim istiyorum onarım vs değil, bunu yaparlar mı? daha önce başına gelen var mı?

yardımcı olabilirseniz veya deneyimi olan varsa yazabilirseniz çok sevinirim, moralim bozuldu cidden.

2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholelottared -- 16 Aralık 2023; 18:23:56 >

• digi_boy2006 D kullanıcısına yanıt
    Hocam tutanak tutulduysa ve elinizde bu rapor mevcutsa hiç problem yok. Muhtemelen vatan, philipsten değişim raporu istiyordur. Philips’e sözel ve mail yoluyla ulaşarak durumu izah edin en kısa zamanda değişimi istiyorum şeklinde. Elinizde en azından mail kaydı olsun. Servis değişim raporunu vermezse bu belgelerle thhye başvurun. Netice olarak değişim raporu çıkacaktır çünkü ürünü servis açmış kırık çıkmış sizlik bir şey yok. Günü geldiğinde eğer elimizde bu ürün yok derlerse eşdeğerini vermek zorundalar. Daha alt model teklif edilirse kabul etmeyip tekrar mahkeme yoluna gidersiniz ya da benim gibi yapabilirsiniz. Philips bana güncel miniled modelini vermeyi teklif etmişti esasında ama güncel model daha düşük özellikte olduğundan kabul etmemiştim. Size muhtemelen eşit özellikteki ürünü teklif ederler. Fikrimi sorarsanız servisin değişim raporunu vereceğini düşünüyorum yolu çok uzatmadan.

• wholelottared W kullanıcısına yanıt
    Hocam 6 ayı geçtiği için değişim talep etme hakkınız yok yasal olarak maalesef.

• 65 OLED 707 Modeli alınır mı arkadaşlar ?

Bunu almazsam 65PML9008 alacağım galiba. Aralarında 10 bin tl fark var.

• 3.0V6 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler yanıtınız için, verdiğim servisin yorumları berbat ötesi gözüküyor Google'da gerçekten hiç güvenemiyorum ama başka servise de veremiyormuşum. Bakalım neler olacak güncellemeleri burdan paylaşırım.

• Oled907 ve 808 arasında ne fark var ? 808 daha pahalı. 908den bahsetmiyorum bile.

• 8508 iyimi?

• weneorn kullanıcısına yanıt

Hocam 8508 den memnunmusunuz?

Bende düşünüyorum

• claudecan kullanıcısına yanıt

Maşallah diyelim. Yaklaşık 1 ay önce 21e aldım. Bu fiyata daha iyisi zor bulunurdu. 55 inç için konuşuyorum ama. Boyutlar arasında panel farkı olabiliyor.

• TurkishByte kullanıcısına yanıt
    En mantıklı hareketi yapmışsınız ve fiyatı da gayet iyi. Saydığınız modellerden kıyaslanacak tek model C835 olurdu. VA panel.

• 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.