Şimdi Ara

2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) (160. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.490
Cevap
115
Favori
204.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Önceki arayüz güncellemesi kendiliğinden olmuştu, Açınca direkt kapatayım belkide akıllık edip kapatmış olabilirim ama düşük ihtimal 2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) 

• Tugrall T kullanıcısına yanıt
    Bende WiFi ile ethernet sürekli çakışıyor cat7 ethernet kablosu takılı olmasına rağmen ya hiç bağlanmıyor yada önce wifiye bağlanıp, ardından manuel olarak tekrar kablolu ağ bağlantısı yapıyorum. Oldukça sinir bozucu oluyor belki de sadece bana özel bir sorundur.Bunlarin dışında HDD den izlemek istedigim 4K HDR içeriklerde HDR-Dolby vision karmasasi oluyor aynı filmi diziyi bir bakıyorum Hdr bir başka açtığım zaman DV ile aciyor yazılım ile düzelir diyordum ama değişen bir durum olmadı.Eklenen sorun olarak simdilik kumanda anlik olarak çalışmıyor pili de değiştirdim genede özellikle orta (okey) tuşu takılmaya başladı Televizyonu kapatıp açınca düzeliyor ama 15 20 dakika sonra gene aynı durum ile karşılaşıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdi kontrol ettim ama bana gelmemiş güncelleme.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bende sabah işe giderken TV'nin bağlandığı wifi adaptörün fişini çekiyordum akşam kapattım interneti açmadan otomatik güncellemeyi yorumlara göre yüklerim bundan sonra araştırıp.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Dün akşam televizyonun fişini çekip 3-5 dakika bekledim daha sonra uzaktan kumanda eleştirmesini tekrar yaptıktan sonra sıkıntı geçti kumanda tekrardan en azından güncelleme öncesi haline döndü başkada bir problem gözükmüyor gibi şimdilik.

• mdursungul M kullanıcısına yanıt

hocam merhaba.

Aldınız mı 708 i?

şuan MM'de Gece Özel Sepette 52499.25TL kampanyası var.

memnun musunuz genel olarak?

• Arkadaşlar merhaba,

philips 58pus8507 tv aldım bir hafta önce.

tv’yi çok karıştırma fırsatım olmadı ama ilk gün iphoneda youtube açtığımda rahatlıkla ekranı yansıtmıştım.

bugün tekrar denedim ama bir türlü telefon tvyi görmedi.

airs reen uygulamasında da olmadı. Tvyi fabrika ayarı yaptım, modemi resetledim, telefonu ve tvyi kapatıp açtım ama çözemedim. Öneriniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sing_a_song kullanıcısına yanıt
    Google home uygulamasından denediniz mi ?

Modemi resetledim, tvyi resetledim,

telefon ve tvyi 5 ghz’ye bağlamıştım,

bi de 2.4’e bağlayayım dedim bi anda düzeldi. Şuan sorun yok şükür, sağolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erol.star E kullanıcısına yanıt
    Çözümü ne şekilde buldunuz ? Benzer durumum bar şu anda:)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Tv nin altına eski tv sehpasının parçası vardı onu koyup yükseltim. Tv nin mühendisi hiç düşünmemiş mi soundbar diye birşey var önünü kapatıyor diye çok merak ediyorum

Benim de bu şekilde durdu görsel atma şansınız var mı? Normalde şık duruyor ama dediğiniz gibi düşünülmesi gerekirdi
    2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed)

Akşama atayım. Güzel duruyor önünde ama ekranı kapatıyor. Bence tv nin en büyük problemi. Hiç düşünmemişler önüne soundbar konur vb

Aslında monitör gibi ayarlanabilir ayaklar satılıyor ama 1800 TL civari gereksiz para :)

Pahalıymış. Altına mobilya parçası koydum yetti bana :)

Az değil evet Bende öyle bir şey ile çözmeyi düşünüyorum sizin çözümü görünce fikir oluşur bende de :)

• Çok haklısın hocam üstelik alt kısımda dahi ambilight varken neden hiç düşünmemişler bunu anlamak güç.

Alt kısma sağlam bir parça koymak yazdığın gibi iyi olur aslında her anlamda.

@Tugrall Bence'de senin için kesinlikle şart bu yükseltme mevzusu önünü kapatmış gerçekten...

Bu arada hangi modeli kullanıyorsun? Subwoofer varmı eğer yoksa TV'deki ses sistemi gayet iyiyken nasıl bir fark var merak ettim.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Hem uydurma duruyor hem 3-4 cm kapatıyor evet cidden

Soundbar olarak diyorsanız Samsung Q800t+swa-9000s kit aldım TV Pml9507

Evet var, ben aslında 5.1 ses almak istediğim için aldım yoksa tv ses sistemi gayet yeterli çoğu kullanıcı için artı Soundbarda hoparlör size dönük olduğu için ses direk geliyor sesi soundbardan alıp sonradan TV'ye dönünce arkadan gelmiş gibi oluyor ilk anda.

Unutmayın beni :)

Buyur kardeşim az rahatsızdım uzanmıştım uyumuşum. 2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) 2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) 2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) 2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed)

• 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.