Şimdi Ara

2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) (150. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.490
Cevap
115
Favori
204.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anladım üstad. ozaman tv sehpası almak şart oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, ben de 2 ay önce 75pml9507 alarak aranıza katıldım. 2 sorum olacak. Bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

Ses çıkışını, hem tvden hem de bluetooth kulaklıktan alabiliyor muyuz? Ayarlara baktım sadece 1 çıkış seçebiliyorum.

Bluetooth transmitter alırsam 2 bluetooth kulaklık bağlayarak sorunsuz kullanabilir miyim?

Teşekkürler

• Tek suçu kopya çekmek kullanıcısına yanıt

Aynı sorunu yaşıyorum, farklı kablolar da denedim olmadı, philips soundbarı görmüyor, çözüm önerisi olan var mıdır?

Düzeltme: Kendi kendine tanıdı en sonunda, ama 5.1 filmlerde soundbar devre dışı kalıyor TV'den izliyorum. 55PML9507

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KruGmaN -- 10 Temmuz 2023; 7:52:30 >
  • Natsukaw.S kullanıcısına yanıt

hareketli bir duvar aparatı da alabilirsiniz. 65 inç ve aşağısı ise uygun maliyetli olanlar var. Ancak 70 leri geçince daha sağlam birşey almak gerekiyor tabi.

• * 55 Pml 9507 aldım arkadaşlar
    Dikkat etmemiz gereken noktalar nelerdir acaba?

• D3erin kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın. Benimde alasım var. Nereden kaç tl ye aldınız acaba?

• capo di capi kullanıcısına yanıt

Hocam Mediamarketten 27bin tl aldım

• D3erin kullanıcısına yanıt
    Bende fiyat düşer diye bekliyorum aksine artıyor. 😇

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • capo di capi kullanıcısına yanıt

Mediamarkt websitesinden takip edin ara ara 22:00-06:00 saatleri arasında Philips TV lerde %25 indirim olabiliyor. Ben bu şekilde 20bin TL ye aldım 2 ay önce.

• Merhabalar iyi günler pml9507 tv me logitech kablosuz klavye mause bağlayabilir miyim ? Kullanan var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt

https://www.logitech.com/tr-tr/products/combos/mk295-keyboard-mouse-combo.920-009804.html

Bu ürünü güncel olarak kullanıyorum Geforce Now üzerinden sorunsuz şekilde oyun oynuyorum.

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Ben everest bağladım o çalıştıysa logitech hayli hayli çalışması lazım hocam 

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Netflix gibi platformlardan izlediğiniz içerikler düz HDR mı yoksa Dolby Vision veya HDR10+ mı? Düz HDR(HDR10) ise çok farklı olmaması lazım. Düz HDR10 değilse TV zaten bağırtıyor HDR10 dışına çıkınca contentleri.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

AVForums'da PML9506 ve 9636 kullanıcılarının da deneyimlediği bir durum. Donanımsal sorundan daha çok yazılımsal sorun direkt bug hatta. TV'nin önünde ki asıl pikselleri içeren panel kapandığı halde arkada ki MiniLED Backlight denilen ışık kaynağı olan kısım TV kapandıktan sonra kendini tekrar açıyor. Endişelenilecek bir durum söz konusu değil fark ettiğinizde TV'yi tekrar açıp kapatmanız yeterli olacaktır.

• Korsan içerik tüketiyorsanız filmlerin Dolby Vision veya HDR10+ ibaresi olan versiyonlarını indirmeye özen gösterin Kodi'nin Dolby Vision destekleyen beta sürümü var onu kullanabilirsiniz Just Player, Nova Player gibi alternatiflerde var. TV'nin kendi player'ı da gayet yeterli düzeyde çalışıyor hala çok deneyimlememiş olsam da. Eğer ki indirdiğiniz filmi bütün playerlar görmüyorsa codeclerin uyumsuzluğu ile alakalı bir muhabbet olabilir filmin başka sürümünü denemenizi tavsiye ederim.

TV eğer HDR içerik tükettiğiniz sırada Dolby Vision veya HDR10+ Uyarlamalı? (Bildiriminde tam emin değilim ne yazdığından) ibaresi göstermiyorsa tükettiğiniz içerik HDR10 içeriktir. Eğer ki HDR10 içeriğe denk gelirseniz ve gözünüze aşırı fazla karanlık gelirse düzeltmek için Siyah Seviyesini 57 gibi bir değere getirin benim maksimum kabul edilebilir dediğim değer şuanlık bu. (Her zaman geri 50'ye çekin filmden sonra.) Bu ayarı abartmamanızı tavsiye ediyorum. Bütün kontrast'ı çöp etmekle kalmayıp MiniLED'in o güzel siyahlarını da mahvediyor belirli bir yerden sonra. Üzerine karanlık kalan HDR10 filmler için HDR Perfect ayarının da en son ayarını açabilirsiniz. (Geri kapatmayı unutmayın filmden sonra.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crypteon -- 20 Temmuz 2023; 17:33:11 >

• Disney+'da ne yazık ki Dolby Atmos kullanamıyorum. Kullanabilen var mı 55PML9507 ile?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crypteon -- 20 Temmuz 2023; 18:6:59 >
  • Nuroxy kullanıcısına yanıt

merhaba tv den memnun musunuz iyi ki aldım diyor musunuz bizde 907 serisini almak istiyoruz karar veremedik

• Merhaba 707yi kapıdan iade ettik 907 bekledik derken bi mağazada yan yana 907 ve Lg c2 denk geldi, aynı videoları açtıktan sonra kararımız c2 oldu.

• 707'de Disney IMAX var mı?

• BéTo kullanıcısına yanıt

Imax özelliği yok diye biliyorum 707 modelinde sanırım 807 modeli ile birlikte geliyordu.

• 
Sayfa: önceki 148149150151152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.