Şimdi Ara

2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Toron Alp Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.494
Cevap
114
Favori
206.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

9435 satalı çok oldu hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyazmaci468

Bu yeni gelen 8506 serisi ile 2020 model 8505 serisi arasında fark varmı ? teknik olarak bi fark göremedim gibi ama

Hocam bende 50" 8505 var, bir tane de henüz ikinci el 50" 7303 aldım, yani 8505 ile 7303 arasında bariz bir fark görüyorum ancak birkaç gün önce mağazada 58" 8506lara baktım, fark var denecek bir şeyi ilk bakışta görmedim. Tabi 50" yoktu, net bir şey diyemem ancak 8505ten farklı panel kullandıklarını bile sanmıyorum.

• PUS9206 da ciddi bir indirim geldi ama yine de rakam yüksek gibi.. Bu modeli araştıran oldu mu? Oled ve MiniLed lere yaklaşmak mümkün olmayacak. Acaba iyi bir alternatif olabilir mi? Değerlendirme puanları Sony X90J den yüksek..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • engin_cakir kullanıcısına yanıt

baktım güzel üst düzey tv usta acil ihtiyaç varsa alınabilir. ende oled 806 kestirdim gözüme bakalım kısmet.

• Arkadaşlar merhaba, bir hafta önce mediamarkt dan 65" 9096 Sony aldım. Cihazı bir aya kadar iade hakkım var.

Aslında öyle bir dusuncem yoktu fakat Philips 65pus9206 modelinin kağıt üstünde iyi olduğunu gördüm fakat TV hakkında bir görüş, inceleme videosu vs birşey bulamadım.

Bilgisi olan arkadaşlar varsa 9096 Sony e karşı Philips 9206 nasıl bir cihaz? 9096 iade edilip sizce 9206 alınır mı? (Ağırlıklı oyun ve film maksatlı kullanılacak)

• pape kullanıcısına yanıt

svg @pape

merhaba

yanlış olur derim

temel farklar

65xh9096

100hz va fald local dimming

panel native 10 bit

parlaklık 700 nit

x1 processor p5 e göre daha iyi

65pus9206

100hz va fald yok yerine micro dimming var aynı sey değil

native 8 bit +frc

parlaklık 500 nit

p5 picture processor

65 inch ikisinin de güncel fiyatı yaklaşık 16 bin

yakın zamana kadar sony 13-14 bine satıldı aynı model olan 9077 hala 14 bine bulunabiliyor

philipsin özelliklerine göre fiyatı pahalı

bin eurodan fazla avrupa fiyatı eleştiri konusu idi

iki modelin fiyatları aynı ama segment olarak philips bir basamak düşük xh85'e denk daha iyi resim üretmesi beklenmemeli

philipsi canlı görmediğimden iyidir kötüdür

bir şey demem yanlış olsada bu fiyata pek bir sey vaadetmiyor 16 bin tlye 8 bit panel hemde sorunlar ile nam salmış philips

kıyas yaptığınız 9096 dan iyi daha olamaz

sony vrr ve allm gibi oyunla ilgili guncelemeleri söz vermesine rağmen vermedi veya veremedi

philipste bunlar var görünüyor

gamerlar için ne kadar önemlidir bilemiyorum da film için sony

alırsanız yorumlarınızı yazın

hürmetler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep -- 28 Eylül 2021; 21:42:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: recep

svg @pape

merhaba

yanlış olur derim

temel farklar

65xh9096

100hz va fald local dimming

panel native 10 bit

parlaklık 700 nit

x1 processor p5 e göre daha iyi

65pus9206

100hz va fald yok yerine micro dimming var aynı sey değil

native 8 bit +frc

parlaklık 500 nit

p5 picture processor

65 inch ikisinin de güncel fiyatı yaklaşık 16 bin

yakın zamana kadar sony 13-14 bine satıldı aynı model olan 9077 hala 14 bine bulunabiliyor

philipsin özelliklerine göre fiyatı pahalı

bin eurodan fazla avrupa fiyatı eleştiri konusu idi

iki modelin fiyatları aynı ama segment olarak philips bir basamak düşük xh85'e denk daha iyi resim üretmesi beklenmemeli

philipsi canlı görmediğimden iyidir kötüdür

bir şey demem yanlış olsada bu fiyata pek bir sey vaadetmiyor 16 bin tlye 8 bit panel hemde sorunlar ile nam salmış philips

kıyas yaptığınız 9096 dan iyi daha olamaz

sony vrr ve allm gibi oyunla ilgili guncelemeleri söz vermesine rağmen vermedi veya veremedi

philipste bunlar var görünüyor

gamerlar için ne kadar önemlidir bilemiyorum da film için sony

alırsanız yorumlarınızı yazın

hürmetler

Hocam ilginiz ve geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim. Peki sizden son olarak Sony nin bu yılki modeli ile 9077 kıyası istesem değerlendirmeniz mümkün olur mu? XR65X90J

Sizce bu yılki XR65X90J nin 9077 ye karşı üstünlüğü, artısı ya da eksisi var mı? Duruma göre bunu iade edip ucuzladiginda yeni seri de alabilirim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• pape kullanıcısına yanıt

aynı tv

tüm özellikler neredeyse bire bir

processor farkı var

Cognitive Processor XR oldu

yeni processor ile Sony çok gürültü kopardı

şimdilik öyle dehşet bir fark geri bildirimi okumadım

değiştirmeye değmez

95 serilerini düşünün lakin 95j gelmeyecekmiş

belki sonraki nesilde 95'e eşdeğer gelir

hürmetler

• quote:

Orijinalden alıntı: recep

aynı tv

tüm özellikler neredeyse bire bir

processor farkı var

Cognitive Processor XR oldu

yeni processor ile Sony çok gürültü kopardı

şimdilik öyle dehşet bir fark geri bildirimi okumadım

değiştirmeye değmez

95 serilerini düşünün lakin 95j gelmeyecekmiş

belki sonraki nesilde 95'e eşdeğer gelir

hürmetler

Çok sağolun hocam, teşekkür ederim.

• Mediamarkt, Teknosa, Vatan vb sitelerde 9999 TL'ye satılan 58PUS8506, teknosanın gittigidiyor hesabında 8979'a düşmüş. İlgilenen varsa bilgi vereyim.

• iogurer İ kullanıcısına yanıt
    Magaza ortaminda bu tv yi gordum.yanindaki axen oled gibi duruyordu.sonra 65 ile 50 sinede baktim philips bolumunde onlarda ayni gosteriyor.bence gormeden almayin bu tv leri

• Arkadaşlar bu yeni miniled modelleri 9506 ve 9636'nın ne zaman ülkemize geleceğini bilen var mı? Böyle giderse bu modeller de mi gelmeyecek acaba ükemize diye düşünmeye başladım artık. Avrupa'da millet aldı kullanıyor bile biz daha tv leri göremedik. Bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim

• Kendi operatörleri dahi bilmiyor başkan, bana göre kasımın ortalarında gelir...

• recep R kullanıcısına yanıt

95 serisi bile 2020 Xh9505 ' den kotu bir tv...Konstrat,renk gami,siyah dengesi yerler de, gri tektuze vs yerler de XH9505'e gore..

Bence Xh9505 efsane tv..XE9305 ile kapisir ancak..

• @ Exheo

9506 ve 9636 Avrupa/İngilitere fiyatları ve güncel kurlar ile düşünüldüğünde geldiğinde çok yüksek bir fiyata sahip olacaktır. Ben de bir ihtimal diye bekliyorum. En azından bir göreyim diye. Ancak 75 inch kullandığımdan yine alacağım ebat o olur. 75pml9506 2600 Sterlin ve TR'de 32-34K TL aralığı olur. 75PL9636 zaten iyice unicorn oldu. O gelse herhalde ona da 37K+ fiyat çekmesi lazım Philips'in. Bu kurlar ile ne kadar bölgesel fiyatlama yapar bilmiyorum. Ancak şu an TR'de satılan 65PUS9206 1400 Sterlin ve buradaki fiyatı 15-18K arası değişiyor. Sterlin fiyatı ile liste fiyatı tutarlı.

@Backstreet 95 serisi için özellikle local dimming konusunda oldukça eleştiri var. İlk miniled serisi ve teknik özellikleri iyi ama siyah gösterimi de başarısız kalıyor konuşulanlara göre. 75XH9096 kullanıyorum ve 2021 serileri saçma pahalı. Sırf HDMI 2.1 olmadığı için XH9505 bakmadım/almadım ama ciddi kaliteli bir seri gerçekten.

• oup59 kullanıcısına yanıt

Piyasaya tvleri getirmekte çok geç kaldılar. Atı alan Üsküdar'ı geçti bunlar hala tv getirecek. Zaten mart nisan gibi samsung lg 2022 modelleri getirmeye başlayacak. Bana kalırsa bu sene tv aldım aldım almazsam bir daha da bu kurlarla tv alamam. Bari QN95A ülkemize gelseydi de başka bir alternatif olsaydı. Bu işin sonunda LG C1 i alıp geçicem galiba ya da bütçemi neden zorluyorum ki diyip 65xh9096 alıcam tv defterini kapatıcam kararsızım valla.

• Exheo kullanıcısına yanıt

Yeni nesilde LG çok atak davranı. Sony ve Samsung en üst LED serilerini pazara bile sokmadı. Philips zaten sanki TR pazarını bıraktı. Yeni nesilden gelen en üst TV 9206. Şaka gibi.

OLED düşünmediğim için pek bakmadım ama özellikle EVO panel ile LG çok iyi iş çıkartmışa benziyor.

• oup59 kullanıcısına yanıt

Ben de oled düşünmüyorum normal şartlarda ancak başka bir seçenek kalmıyor ki. Ips QN90A ile oled C1 aynı para. Hangi aklı başında insan QN90A'yı alır? Resmen oled burn in istemeyen ve o yüzden led almak isteyen birinin alternatifi yok şu an ülkemizde. C1 almayıp muadili ne alabilirim ki hiçbir şey. Çok acı gerçekten

• Exheo kullanıcısına yanıt

LG genel olarak sanırım iyi satış yapıor 2021 serisi ile. Zaten bu kurlar ile artık markalar herhalde üst modelleri TR pazarına vermeyecek. Modeller gelse de fiyatları trajikomik olacak gibi duruyor.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.