Şimdi Ara

2021 Ayt Matematiğinden 28 civarı net için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Acil Orijinal cozdum hala genel denemelerde bile 25 civari net geliyor.

Yatkınlığım mı yok ben anlamadım.
    Emekler bosa gidiyor resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bysinavci -- 1 Nisan 2022; 20:19:30 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Dostum konuları öğrendiğine emin ol

• eksik konuların üstünden geç ve ayt matematik denemesi çöz sürekli 30lara sabitlediğin an. eksikleri tamamlarsan mutlaka 30 üstü gelir

• Yuk

• 28 tane yapmak

• tanım: 2021de tm 1k için gayet yeterli net miktarı

• Eee

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ben 36ya 1 yaptım geçen sene. Çözdüğüm kaynaklar karekök 3D apotemi fasikülleri kaf4 . Deneme olarak da 50 tane filan deneme çözdüm hep bilinen denemeler ekstra bir şey çözmedim. Acil orijinal ne deneme ne kitap olarak çözdüm. Geo için de acil geoyu çembere kadar çözdüm çember daire dahil. Bir de biraz apotemi analitik çözdüm. Lti dışında ders dinlemedim çünkü kalan konular biraz daha tyt mat gibi ve o tip sorularda bir sorunum yoktu. Öneri olarak verebileceğim çok şey yok ama matematik de dahil her ders için çok soru çözmenin en faydalı yöntem olmadığını düşünüyorum. Sorular genelde tekrarlıyor birbirini ve tekrarlamadığı yerde de saçmalıyor kaynaklar. Mesela geçen sene bir kombinasyon sorusu vardı. O soru için çok soru çözmek hiçbir şey değiştirmezdi. Genel olarak mat sorularını çözerken soruyu en basit düzeye indirgemeye çalışmak en faydalı yol bence. Yani sorunun ne istediğini anlayıp tüm süsünü atıp kafa karıştırıcı noktaları çıkartıp soruyu klasikleşmiş sorular düzeyine getirmenizi öneririm. Bu hem zaman kazandırıyor hem de cevaba daha kolay ulaştırıyor.

• IockedIamora1642 kullanıcısına yanıt
    Çok tesekurler hocam tavsiyeler icin.

Gercekten cok iyi yapmissiniz 2021 gibi bir sinavda tebrikler.

• bysinavci B kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam , başarılar.

Tyt mat için naptınız, nasıl geldi hocam öneri var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aphextriplet A kullanıcısına yanıt
    hocam geçen sene mezun senemdi tyt mat için kitap çözmedim. Deneme çözdüm genelde. 31e 3 geldi. 35 soru bakabildim zaten geo son 5 soruyu görememiştim. Tyt mat için gerçekten hiç önerim yok deneme dışında çalışmadım çünkü. Ama burda da ayt için olan önerim geçerli. Soru çözmek burda daha önemli ama . Sorudan ziyade deneme çözmek . Genel olarak herkeste diğer dersleri hızlı çözeyim mata çok zaman kalsın düşüncesi var bende de vardı. Zararlı bir şey olduğunu düşünüyorum bunun. Soruların değeri aynı sonuçta. Hepsi bir yana tyt çok riskli bir sınav bence tyt ye dair en önemli şey ondan çıkınca ayt ye kadarki zamanda mental olarak sağlam kalabilmek. Mesele 2020 tyt çıkışı çökmüştüm ayt rezalet geçmişti. 2021 tyt çok daha kötü geçti. Kaç mat boşum olduğumu hatırlamıyodum 8 9 boşum var sanıyodum ve bu kadar boşu 11de bile pek bırakmıyodum. Bu beni önce baya kötü etkiledi. Sınavın stresi ile sorular mı zordu ben mi yapamadımdan da emin olamadım. Ama geçen seneden aldığım ders sayesinde kendimi toparlayabildim ki bu en azından benim için çok zor bir şeydi ayt yi sıkıntısız atlattım. Bunları anlatma sebebim sınava az bir zaman kaldı siz de benzerini yaşayabilirsiniz ve bence bu tyt ye çalışma taktikleri vs. ye göre çok daha önemli bir konu.

Psikoloji zaten (akademik yeterlilik)x(psikolojik durum)=başarı gibi bi görev görüyor hocam haklısınız. Aşağı yukarı kaç denemeye tekabül ediyor peki çözdükleriniz? Sağ olun bu arada uzun yanıt için.

• aphextriplet A kullanıcısına yanıt
    50 60 civarıdır hocam

• Anaitik , dörtgenler , diziler tkr yaparsam 30 üstü çıkıcam inş

• 26 yaptım apotemi ve karekök kullanabilirsin bence

• apotemi maratonları hatim etmek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.