Şimdi Ara

2021 de xbox one s alınır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bana konsolda oynadığın bazı oyunlarda fps sorunları yaşarsın dediler rdr2, battlefield 1, battlefield 5 de durumlar böyle mi?

• Çok tecrübem yok hatta hiçe yakın:) arkadaşımdan ps4 ödünç aldım 1 2 oyun oynadım çok beğendim, çoluk çocuk çok fazla zaman ayıramayacak olmam sebebiyle de one s almayı düşünüyorum, xbox da daha hesaplı şekilde oyun oynamak mümkünmüş, keşke şu vergi güncellemesi ciddi şekilde yansısa da series s ikinci el fiyatları falan düşse series s alsam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • One S sahibiyim, BF oyunları sabit 60 FPS çalışmakta. 64 kişilik multiplayer haritalarda, yoğun çatışmaların yaşandığı alanlarda FPS 50-55 civarına düşebiliyor doğal olarak ama onun dışında sabit 60. RDR2 de sabit 30 FPS, çok nadir FPS düşmeleri yaşadım.

Series S'e bütçeniz yoksa alınır yani. 1500-1700 liraya o oyunları oynatabilecek başka bir cihaz, makine yok.

• Charlie Chaplin kullanıcısına yanıt

sıfır fiyatı üç binlerde cihazın 2. el olarak mı 1500 1700 dediniz hocam yoksa fiyat farkı için mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MidasCuaz -- 4 Ocak 2021; 22:40:50 >
  • harbi ya keşke düşse şöyle 4500 falan olsa onu isterdik de işte one s le series s arasındaki fiyat farkı one s'e yönlendiriyor

• MidasCuaz M kullanıcısına yanıt

Series s 4900 a düşmüş, gerçi önceden de 5000 liraymış galiba :) ben zaman sorunu nedeniyle çok para bağlamak istemediğimden ikinci el düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam eski nesilde oynamadiginiz oyunlar çoksa alin derim. Yani 2015-16 ve sonrasi oyunları oynamadiysaniz gayet ideal. Rdr2 yi vs tas gibi de oynatiyo. Ama ben su anda konsol alacak olsam kesinlikle series s alirdim. Ek vergi dustugu için de fiyatlara 2 aya falan yansir. Bence bekleyin series s alin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hiçbir yeni eski nesil oyun oynamadım sanırım öneriniz çok mantıklı teşekkürler

• MidasCuaz M kullanıcısına yanıt

Bu saatten sonra eski nesil konsollar 0 alınmaz zaten hocam. 2. elde dediğim fiyat bandına temiz bulursunuz.

• Charlie Chaplin kullanıcısına yanıt

çok teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.