bana konsolda oynadığın bazı oyunlarda fps sorunları yaşarsın dediler rdr2, battlefield 1, battlefield 5 de durumlar böyle mi? |
2021 de xbox one s alınır mı?
-
-
Çok tecrübem yok hatta hiçe yakın:) arkadaşımdan ps4 ödünç aldım 1 2 oyun oynadım çok beğendim, çoluk çocuk çok fazla zaman ayıramayacak olmam sebebiyle de one s almayı düşünüyorum, xbox da daha hesaplı şekilde oyun oynamak mümkünmüş, keşke şu vergi güncellemesi ciddi şekilde yansısa da series s ikinci el fiyatları falan düşse series s alsam :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
One S sahibiyim, BF oyunları sabit 60 FPS çalışmakta. 64 kişilik multiplayer haritalarda, yoğun çatışmaların yaşandığı alanlarda FPS 50-55 civarına düşebiliyor doğal olarak ama onun dışında sabit 60. RDR2 de sabit 30 FPS, çok nadir FPS düşmeleri yaşadım.
Series S'e bütçeniz yoksa alınır yani. 1500-1700 liraya o oyunları oynatabilecek başka bir cihaz, makine yok.
-
sıfır fiyatı üç binlerde cihazın 2. el olarak mı 1500 1700 dediniz hocam yoksa fiyat farkı için mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MidasCuaz -- 4 Ocak 2021; 22:40:50 > -
harbi ya keşke düşse şöyle 4500 falan olsa onu isterdik de işte one s le series s arasındaki fiyat farkı one s'e yönlendiriyor
-
Series s 4900 a düşmüş, gerçi önceden de 5000 liraymış galiba :) ben zaman sorunu nedeniyle çok para bağlamak istemediğimden ikinci el düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam eski nesilde oynamadiginiz oyunlar çoksa alin derim. Yani 2015-16 ve sonrasi oyunları oynamadiysaniz gayet ideal. Rdr2 yi vs tas gibi de oynatiyo. Ama ben su anda konsol alacak olsam kesinlikle series s alirdim. Ek vergi dustugu için de fiyatlara 2 aya falan yansir. Bence bekleyin series s alin. -
hiçbir yeni eski nesil oyun oynamadım sanırım öneriniz çok mantıklı teşekkürler
-
Bu saatten sonra eski nesil konsollar 0 alınmaz zaten hocam. 2. elde dediğim fiyat bandına temiz bulursunuz.
-
çok teşekkür ederim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X