|
2021 Honda X-ADV ve NC750X Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri
-
-
nc fiyat olarak güzel ama şunu 649 cc yapsaydıda vergiden kurtarsaydık
-
Almak istediğim motor ama tam 33,5714286 asgari ücret fiyatı nerde iyi kıskanan avrupada kaç asgari ücret bir inceleyin
-
Bu parayı verip alabilsen bile, iyi bir zarar etsen de biraz değil, baya baya zor satarsın. Altı üstü de orta sınıf motor. Uçak fiyatına satacaklar utanmasalar. Herhalde yine bir motor parası kendimize bir motor parası vergiye olmak üzere ödeme yapılıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu tarz motor kullananların araba kullanandan daha zengin olması gerekli. Ülkemizdeki suç oranı dolayısıyla genelde bu motorlar bıraktım yolları, garajlardan bile çalınıyor. Ve çoğunlukla üstüne soğuk su içiliyor.
-
Honda adam ol da 150cc adv getir. -
Zamanında NC750x 40.000TL + ilen almadık. Şimdi anca böyle hayal oldu işte. Gerçekti oysa ki...
-
149 bin param kenarda duruyor olsa gidipte bu motora vermem, giderim parayı bmw motora yatırırım yine bu motora vermem; o 149 binlik motorun yaptığını zaten hero x pulse yapıyor 26-27 bin tl ye alınabilir
-
X Max'e devams...
-
eskiden ucuzdu motorlara son 2-3 yıl içersinde eşek yüküyle verği getirdiler dolar kuru falan derken uçtu gitti 50 cc cin malı motorlar 11 bin tl oldular
-
NC ülkemiz için fiyatı hariç harika motor ama fiyat öyle bir etken ki başka ülkelerde cc yükselsin istersin bizde düşse daha iyi 649 cc olmalıydı bu performans verileriyle fiyatı vergisi derken keyifler kaçıyor. İyileştirmeler harika ama arka fren azıcık sağır gibi onuda geliştirmeler içine aldılar mı bilmiyorum. İnsanlar genelde ön frenin diskini çift istiyor ama ön mükemmel tutuyor gerek yok. Olmaz ama olursa Honda Türkiye ekipman ya da aksesuar desteği verse motorculuğun gelişmesi adına büyük markaların birşeyler yapması gerek çünkü
-
Uzun süredir motor fiyatlarına bakmıyordum ne kadar uçmuş peh
-
Bu fiyatlarla bize araba,motor hayal oldu. Nc750x güzel motor. Benelli TRK502 ye 70bin çeken bayi görünce fiyatını çokta yadırgayamadım. Demekki küba motor fena çakıyor. Hem vergi avantajı var hem cc olarak düşük ve motorun fiyatı ucuz ama gel gör ki kar marjını Honda'dan yüksek tutuyor demekki. Neyse alabilene hayırlı olsun biz parmaklarımızı yormayalım bari.
-
Araba fiyatına motosiklet, motosiklet fiyatına bilgisayar, bilgisayar fiyatına cep telefonu, cep telefonu fiyatına tarla...
Böyle kötü bir yönetim oldukça, kötü vergilendirme uygulayan nadir ülkelerden biri olacağız. Ülkeyi bu kadar kötü yönetenler çocuklarına miras bırakacakları yalanları söylerken ve yazarken; çocukları ve torunları onların yüzlerine gerçekleri haykırdığında acaba içlerinde en ufak bir utanç duygusu olacak mı çok merak ediyorum.
En merak ettiğim de; kazanacakları rantı düşünüp onların yalanlarına bilerek iştirak edenlerle, saf-temiz duyguları kullanılarak kutuplaştırılan, onlara inanmaları sağlanan, gerçeklikten tamamen kopartılan insanlar ne zaman bu büyüden kurtulacaklar?!
Teknoloji hakkında tartışacağımıza siyasetin rezaleti üzerine tartışmalarımız hiç bitmeyecek gibi...
-
Çok güzelsin ama benim için sadece hayalsin
-
4-5 sene öncesine kadar güzel donanımlı motorlar,boş paket linea,symbol parasına satılıyordu.
şimdi ise tam tersi oldu,motor işi artık tamamen lüks oldu.
-
Aynen, ben 2016 da SYM Joymax 250i alırken Hondaların fiyatına da bakmıştım.
NC 750 fiyatı 35.000 filandı, böyle olacağını bilsem kredi filan çeker alırdım.
Şimdi 35.000’e Hondadan maxi scooter bile alamıyorsun.
Honda Forza 250 cc olmuş 52.000. TL.
Şaka gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draconist -- 9 Nisan 2021; 14:36:22 >
-
Deme kardeşim deme. Kafamı taşlara vuruyorum. Çok pişmanım. Tek hayalim bir motor alıp büyük bir tura çıkmaktı oysa ki...
-
İnşallah bir gün olur kardeşim, Allahtan ümit kesme, yavaş yavaş biriktir, geç olsun güç olmasın, ikinci el piyasasından 250 cc bi motor denk getirip alınır.
750 cc kadar güçlü olmaz elbet ama asfalt olan her yere 250 cc ile de çok rahat gidersin.
-
Aynı motor ve şanzımana sahip iki model için aradaki 50 bin TL ye değecek bir fark var mı açıkçası onu merak ediyorum.
20 yıldır motor ehliyetim var , ilk motorumu nisan sonu aldım xmax 250 techmax . İzmir trafiğinden sıkıldım biraz da değişiklik istedim açıkçası. Motor olayı beni epey sardı bu arada. Şehir içinde xmax 250 de eldiven gibi bir şey , kullanım kolay , tüketimi ise komik derecede. 10 litre ile 400 km gidiyorum rutin.
Şimdi bu motor işini biraz daha geliştirip seneye bir Avrupa turu atma fikrim oluşmaya başladı. Acaba diyorum xmax i x adv ile değiştirsem , şehir içinde xmax gibi rahat rahat bir scooter konforunda sürerken aynı motorla da 6-7 bin km lik Avrupa turunu rahat yapabilir miyim ?
Diğer seçenek ise bu sene hiç değişim yapmadan xmax ile devam edip yolculuk zamanı gelince tur motorunu satın almak olabilir. Orada da NC750X ile x adv arasında ciddi fark var. Yani öyle ki tek motor xadv almak yerine xmax i hiç satmadan nc750 alsam aynı hesaba gelecek.
Otomatik olması kaydı ile fikirlerinize açığım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Araba fiyatına motosiklet, motosiklet fiyatına bilgisayar, bilgisayar fiyatına cep telefonu, cep telefonu fiyatına tarla...
Böyle kötü bir yönetim oldukça, kötü vergilendirme uygulayan nadir ülkelerden biri olacağız. Ülkeyi bu kadar kötü yönetenler çocuklarına miras bırakacakları yalanları söylerken ve yazarken; çocukları ve torunları onların yüzlerine gerçekleri haykırdığında acaba içlerinde en ufak bir utanç duygusu olacak mı çok merak ediyorum. En merak ettiğim de; kazanacakları rantı düşünüp onların yalanlarına bilerek iştirak edenlerle, saf-temiz duyguları kullanılarak kutuplaştırılan, onlara inanmaları sağlanan, gerçeklikten tamamen kopartılan insanlar ne zaman bu büyüden kurtulacaklar?! Teknoloji hakkında tartışacağımıza siyasetin rezaleti üzerine tartışmalarımız hiç bitmeyecek gibi... |
Benzer içerikler
- whatsapp çevrimiçi kapatma
- aşko kuşko priv isimleri
- youtube reklam engelleme
- opera video indirme eklentisi
- slayt programı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X