|
2021 Mercedes-Benz C-Serisi için tarih verildi: Marka için bir ilki de beraberinde getirecek
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Mercedes tıkandı artık . Ne tasarım nede yenilik olarak hiç bir şey sunamıyor. Modelleri güncelleyerek yeni seri diye yutturuyor. Fiyatlar zaten ateş pahası . Bu vakitten sonra yüzüne bakılmaz bu markanın!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yeni c serisi muhteşem olmuş. verilen parayı bu sefer hak edecektir.
-
Far ve tamponları değişip yeni kasa diye devam.
-
C estate 4 matik bakımdım geçenlerde mb tr web sitesinde. 1.5 motor için katalogda şehir içi yakıt tüketimi 9-10 litreleri görünce kapattım sayfayı hemen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CapriceClassic -- 15 Şubat 2021; 22:35:6 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Moueson
Mercedes tıkandı artık . Ne tasarım nede yenilik olarak hiç bir şey sunamıyor. Modelleri güncelleyerek yeni seri diye yutturuyor. Fiyatlar zaten ateş pahası . Bu vakitten sonra yüzüne bakılmaz bu markanın!tıkandığı falan yok adamlar her yeni modelde üzerine koyarak gidiyor. Sınıfının standartlarını arttırıyor.
Satışları da iyi f1'de de yıllardır şampiyon.
-
İzle gözün gönlün açılsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palamutix -- 15 Şubat 2021; 21:46:46 >
Yavru S serisi gibi olmuş fiyat 600-650 arasında olursa satar üstü biraz sıkıntı AMG paket gelsinde bir bakalım motor seçeneklerine
Ben de özelliklerine merak edip bakmıştım geçen. Yakıt tüketimlerini görünce bayağı şaşırdım. Tamam görece olarak biraz fazla yakması beklenebilir ancak doğaya yazık bu değerlerle.
-
300 bin mevzusu ne hocam biraz aydınlatır mısın
O amg jantlar değişsin artik bir zahmet artı yarı hibrit acayip tüketimli buna da bir el atmaları lazım.
Yandan çok kötü duruyor ya. Farları da iğrenç.
Eyyorlamam bu kadar.
-
Kendisi d serisi yakıtı s serisi mübarek. Tesla bunlara çok şey öğretecek yoksa bunların adam olacağı filan yok
BMW titre
Titreye titreye Azer Bülbül’e döndü bmw ile tesla mb karşısında...quote:
Orijinalden alıntı: haberelectroBMW titre
bi rahat nefes alsınlar artık ya!
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterBu artışta Volvo'nun 2.0 motoruna uygulanan ÖTV'nin %110'dan %150'ye çıkmasının da etkisi olmuştur mutlaka. Selamlar
-
BMW'nin de ÖTV'si %80'e çıktı.
Bahsi geçen fiyat artışı ÖTV matrah değişiklikleri ile aynı tarihte mi olmuştur bilgin yok tabii ki :)
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Bu mesaj silindi.O yeni e serisi faciasindan sonra 3 serisini biraz zor rezil eder. ha belki e90'ı rezil edebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
tıkandığı falan yok adamlar her yeni modelde üzerine koyarak gidiyor. Sınıfının standartlarını arttırıyor. Satışları da iyi f1'de de yıllardır şampiyon. |
İzle gözün gönlün açılsın |
Far ve tamponları değişip yeni kasa diye devam. |
Benzer içerikler
- whatsapp çevrimiçi kapatma
- instagram beğenileri görme
- instagram okundu bilgisi kapatma
- video boyutu küçültme
- whatsapp sohbet balonu rengi değiştirme iphone
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X