|
2021 Mercedes-Benz EQA tanıtıldı: Markanın en küçük elektriklisi
-
-
en düşük versiyonu bi teklik, kimse bu fırsatı kaçırmamalı...
-
KDV'si içinde 47 bin Euro (Avrupa'da devlet 10 bin Euro civarı geri ödeme yapıyor). Bizde sadece bu fiyata %15 ÖTV eklenecek. Güncel kur ile 500 bin TL yapıyor.
Mercedes bu kadar düşükten (GLA'dan ucuz) fiyatlar mı? Yurdum salakları premium tabi ki daha pahalı olacak diye savunacağı için HAYIR!
700 bin liralık elektrikli aracımız hayırlı ve uğurlu olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasputin13 -- 20 Ocak 2021; 15:32:23 >
-
Avrupada kapış kapış gidecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merso hep double wishbone kullanırdı MacPhersonda kullanıyormuş demek
-
Elektrik artıyor da acaba şebeke bu işe ne diyor. Altyapı güncelleniyor mu acaba bilgisi olan var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: fotifoti
Elektrik artıyor da acaba şebeke bu işe ne diyor. Altyapı güncelleniyor mu acaba bilgisi olan var mı?Elektrik üretimi günümüz için çok kolay artırılabiliyor. Özellikle yenilenebilir enerjilere olan yatırımlar artarken.
-
4.5m uzunluğa 340lt bagaj yazım hatası mı?
bu boyutta suv'larda piyasadaki en ufak bagaj 450lt falan çünkü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 20 Ocak 2021; 17:13:47 > -
zorlu enerji bu elektrik istasyonları işiyle ilgileniyor diye biliyorum. hatta borsa istanbul da işlem görüyor. ytd
-
ID 4 ve Model Y varken Avrupa'da kapış kapış gideceğini sanmam. Hele Benzinliden dönüştürülmüş kendi özgün EV platformu olmayan Tesla ve VW gibi iyi yazılıma sahip olmayacak bir araç olacak hala klasik otomobil üretir gibi EV yapıyorlar ona şaşırıyorum en azından EQS de S serisinin elektriklisini yapma hatasını yapmayacaklar...
-
quote:
Orijinalden alıntı: aycibin4.5m uzunluğa 340lt bagaj yazım hatası mı?
bu boyutta suv'larda piyasadaki en ufak bagaj 450lt falan çünkü
bu yüzden 340
kimse oturupta bu ICE platformlu bunu almam demez. fiyat, menzil, kalite iyiyse sıkıntı olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: haberelectrobu yüzden 340
Alıntıları Gösterönden çekiş modleinde arkaya motor için yer kaybı olmayacak.resimde 4 motor var gibi
-
batarya tertibatı yüzünden bagaj küçüldü.
Mercedes dünyanın açık ara en iyi otomobil markasıdır. Bu modeldeki satış sonrası deneyimleri merakla bekliyorum.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
KDV'si içinde 47 bin Euro (Avrupa'da devlet 10 bin Euro civarı geri ödeme yapıyor). Bizde sadece bu fiyata %15 ÖTV eklenecek. Güncel kur ile 500 bin TL yapıyor.
Mercedes bu kadar düşükten (GLA'dan ucuz) fiyatlar mı? Yurdum salakları premium tabi ki daha pahalı olacak diye savunacağı için HAYIR! 700 bin liralık elektrikli aracımız hayırlı ve uğurlu olsun. |
Avrupada kapış kapış gidecek |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X