Malum 2021 e giriyoruz, < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Malum 2021 e giriyoruz, < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Geldi yine tipini sevdiğim...
|
Kimsenin daha dakika bir yanlis anlamasini istemem, kirmadan dokmeden soylemeye calisayim, bir firsat basliginda, bu amacla kurulmus bir bolumde neden aglama duvari, sikayet kutusu mahiyetinde mesajlar yaziyorsunuz ?
Yani mtv lere bankalarin uygulayacagi firsatlar ile devletin vergi politikasinin, kimin hangi arabayi aldiginin, ya da hic bir katma degeri olmayan bayagi ve luzumsuz esprilerin yeri mi burasi ? Burada sadece basligin ve bolumun ruhuna uygun, o cercevede konusmayi ne zaman ogrenecegiz ? Ayip yahu, kahvehane muhabbetine ceviriyor bazilari ... onu yapacak yerler var zaten, neden burasi Buranin adi SICAK firsatlar, kendimize gelsek bence biraz ? Saygisizlik etmesek mesela |
Şu taksitleri kampanya gibi paylaşmayın rica ediyorum artık. Puan vs vermedikten sonra bi işe yaramıyor..
|
Puan yoksa benim için kampanya yok hükmündedir
|
oda seni çok seviyor emin ol okadar çok seviyor ki..
|
Eskiden yıl geçtikçe vergi düşerdi, hissederdin. Şimdi öyle okkalı zam yapıyorlar ki, ellide yaşlansa araç vergi de hissedilir bı düşüş yok.
|
Devletimi seviyorum ,vergimi veriyorum.
|
Tüm kampanyalar ilk mesajda toplansa iyi olacak..
|
Akbank kartı olan ya da o kartlarla mecburi ödeme yapacak olanlar ay sonunu beklesin, geçen sene çoğunluk ödedikten sonra (ayın 21'i) kampanya yaptılar. bilgim ve ilgim yoktur. sadece hatırlatma. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotlevel -- 31 Aralık 2020; 23:51:46 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
Yapma bee. Ben yapacaktım bunu Bu arada yeni yılı sevmemek için başlı başına bir neden bu MTV. Millet bir de kutluyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 1 Ocak 2021; 0:20:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Akbanktan ümitliyim ben. |
haziranda da akbank akbank dediniz bir şey çıkmadı :D |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|