C sedan kesin kesmez de , All terrain düşünmedim değil , hafif yüksek de güzel sw olması hoş Ama hemen hemen tüm kayda değer karşılaştırmalarda 3 ün gerisinde kalıyor 3 her haliyle daha sıkı bir araç görüntüsün de Motoru da bence makul 2.0 temelli sağlam Tek çekincem arkadan çekiş hiç kullanmadım ve kar buz fark etmez araba yatıramam , o biraz düşündürüyor Bu arada 2.0 insignia gsi olsa dizel benzin fark etmez gerçekten ikisini de düşünmezdim GLB kullandım mesela ama çok tutmadım Hele arka koltuklar minibüs gibi dümdüz uzun yollarda arkada oturanı yorar |
2021 OPEL İNSİGNİA GRAND SPORT (ANA KONU) [Güncel Bilgiler Burada] (220. sayfa)
-
-
Hocam size nacizane şöyle bir tavsiyede bulunayım; eğer bindiğiniz arabaya maksimum 2 sene kadar binip, sıkılıp değiştiren biriyseniz 2.0 Insignia GS' lara bulaşmayın çünkü yerine kolay kolay araç bulamıyorsunuz. Ben satın aldığım aracı en fazla 2 sene kadar binip değiştirmeyi seven biriyim ama şu an sıkıştım kaldım. 2.0T benzinli bendeki, ağzına kadar da dolu, yerine araç bulamıyorum. Elektrikli araçlara sıcak bakan biri olmamakla birlikte, 3.20i'ye zorlayıp, yazılım işlerine girişsem mi diye düşünüyorum ya da donanımı artık görmeyim A4 45 TFSI lara bakabilirim ama o noktada da sizin de dediğiniz gibi; insan donanımlara alıştı mı bir kere, sonradan hep arıyor. Kalakaldım öyle :)) En son arabayı full PPF kaplatıp 2 sene daha yola devam kararı aldım...
-
Merhaba arkadaşlar geçen hafta insignia 1.5d elegance paket aracımı 111.000km de sattım yerine başka bir araç aldım.aracımla çok basit bir kaç sorun dışında hiç bir problem yaşamadım genellikle uzun yol kullanımı yaptım ve araç gerçekten başarılı bir araç tavsiye ederim.herkeze kazasız sürüşler ve iyi günler dilerim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2.0 T ise yok işte daha dolusu ve performanslısı bana göre de
Exclusive ise zaten gırtlak dolu
Bende ki 1.5 D Ultimate makyajlı , o da öyle ön cam rezistansına kadar var
Tek eksiği kablosuz carplay fakat ne eşimin aracın da ne de kullandığım ikame araçta ki kablosuz carplay çok hoşuma gitmedi
Telefon hem geç şarj oluyor hem çok ısınıyor
Bende ki araç uzun dönem filo kiralama , önceki insginia da öyleydi , 6.5 yıl oldu 5-6 ay sonra bitiyor toplam 7 yıl insignia gs kullanmış olacağım
Sıfır km alternatiflere bakıyorum bakıyorum yok beğenemiyorum
Satın alalım desem öncelik hakkımız var ve aracım tertemiz , 200 bin üzerinde olacak 2 seneye 300 bini geçecek
Ama yüksek km takıntım yok , bakalım zamanı gelince düşüneceğim ama insignia dan koparsam da çok özleyeceğim o kesin
-
Hayırlı olsun sizlere de kazasız sürüşler dilerim
-
Exclusive paket ultimateden daha mı dolu arkadaşlar? ilanlara bakıyorum ultimate paketlerde koltuk soğutma varken exclusive paketlerde yok ama internette daha dolu diye görünüyor
-
Aslında daha dolu değil
exclusive farkı , body kit ve 20 jant olması ve tamamında koltuklar alcantara
alcantara koltuklarda da soğutma yok
ultimate ise koltuklar ilk gelen bir kaç 2020 hariç tamamı deri , bendeki araçta öyle
deri koltuk olanlarda da ön koltuk soğutma mevcut
kısacası benim bildiğim kadarıyla
ultimate de ekstra ön koltuk soğutma var deri koltuk olduğundan dolayı
exclusive de ekstra 20 jant ve body kit var
hem 20 jant hem body kit hem deri koltuk ve dolayısıyla soğutma ise GSI 2.0 larda oluyor
hatta konu doluluk ise GSI larda ekstra flexride var
Opel'in bahsettiğim güzelliği burada ortaya çıkıyor
1.5 ultimate de bile 2.0 GSI da olan özelliklerin flexride hariç tamamı var ( 20 jant ve body kit tercih meselesi )
Sadece 2017 model olan ilk grand sport ların 1.6 dizellerinde de flexride vardı exclusive donanımlarda
-
Teşekkür ederim yanıtınız için, benim görüşüm jant sonradan takılabilir, eğer servis takarsa bodykit de sonradan takılır ama koltuk soğutma işi sonradan olmuyor. Bu yüzden 1.5D ultimate tercih etmeyi düşünüyorum. Keşke 1.6 CDTI olanlarda da bu dolulukta araçlar olsaydı, bakındım göremedim.
-
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ozon-den-2020-opel-insignia-1.6-cdti-exclusive-head-up-cam-tavan-1212740121/detay
Örnek olarak linki bırakıyorum ,
1.6 CDTI Exclucive olanlara bakacaksınız
Bu aracın 1.5 ultimate olana göre eksiği ön cam rezistans , fazlası hed up display anladığım kadarıyla
Geri kalan incelediğim kadarıyla tutuyor
bir de 1.5 makyajlılar da led matrix far biraz daha gelişmişti
ama ben hem 1.6 hem 1.5 kullandım öyle gece aman aman bir fark hissetmedim , ikisi de çok iyi
yine 1.5 in bir artısı makyajlı olmasından da ötürü , 1.6 da karşılaştığım trim sesleriyle 1.5 de karşılaşmadım
-
Fiyat olarak muadili 1.5ler ile 100.000 lira civarı fark var arada diğer ilanlara da göz gezdirdim. Bilinirlik ve parça için 100.000 vermeye değer mi bilemiyorum
-
Jantı sonradan takmanızı tavsiye etmem sebebi ise Opel, konfor ve diğer dinamik unsurların optimum dengesi için donanım ve jant boyutuna göre süspansiyon sistemini değiştirerek gönderiyor. Ben A kasa Insginia aracımda o hatayı yaptmıştım çok pişman olmuştum, konfor diye bir şey kalmamıştı arabada. Fabrika çıkışlı 20 jantlı olanları tercih etmenizi öneririm
-
Teşekkür ederim hocam zaten eğer tercih edersem kesinlikle hafızalı koltuk ve ısıtma soğutma tercih edeceğim 19 jant zaten konforsuzken 20 yi düşünemiyorum bile bende de a2 kasa vardı kütük gibi 19 jantla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Koltuk soğutma yazın gerçekten kurtarıcı. Özellikle uzun yolda sırtınız terlemiyor ve koltukta da koku veya tere bağlı lekeler meydana gelmiyor. Şu donanımı çoğu premium araçlarda bile bulamıyorsunuz, Opel Insginia'da gerçekten donanım konusunda bonkör davranmış.
-
GS aracım için Çin'den OEM oarca koduna göre 4 tane lastik basınç sensörü aldım , ufak cihazlardan da almıştım Astra k ve Insignia a2 kasalardaki gibi sensör öğretme modunu bulamadım. Lastikciye gittim binbir nazla tanıttı kışlık jant lastik set tamam şuan kullanıyorum, yazlıklara geçerken orijinal sensörleri tekrar tanıtmak gerekecek mi acaba ? Ya da aracı Astra k lardaki gibi öğretme moduna almanın bir yolu var mı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Insignia B'de sensör tanıtma diye bir şey yok, otomatik tanıyor zaten. Lastikçi ne yaptı merak ediyorum doğrusu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X