Şimdi Ara

2023 RENAULT MEGANE SEDAN (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (281. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.077
Cevap
132
Favori
773.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam parasının hakkını sonuna kadar veren bir araç.benimde daha önce vag, volvo, opel, hyundai araçlarım oldu. Megane tarafında megane 2 ve megane 3 ve onu klonu fluence tan kaynaklanan genel bir kanı var malesef. Sonuna kadarda haklılar o araçlar konusunda.ancak megane 4 hem motor hem aktarma, hem yalıtım konusunda sınıfında tepelere oynar çok net. 1.5 dci motor ve son olarak 1.3 tce motor ile birlikte sınıfının performansına göre az yakan ve sorunsuz araçlarından. Aktif olarak işyerinde corolla hybrid kullanıyorum. Bu kadar pespaye bir arabaya binmedim.ne yalıtımı ne iç ergonomik, ne kaportasi beş para etmez. Hele hele o bağırıp ta gitmeyen akü takviyeli 1.8 motora değinmek istemiyorum. Daha önce megane 1.5 dci edc vardı şirket aracı olarak, cok daha rafine ve keyifli bir araçtı.bu araçtan memnun olduğum için şahsi olarak 2020 model 1.3 tce edc joy araç aldim... Bu aracın tek handikapı Joy ve touch paketteki malzeme kalitesi...onun dışında icon ve cam tavanlı araç gerçekten herseyiyle sınıfının standartlarını fazlasıyla karşılıyor. Suan aracımı değiştirmek istesem skoda kodiaq yada superb gibi bir araçla değişim dusunurum ki gerçekten değiştirdiğim değsin derim. Bunun dışında sınıfında birtek octavia yada golf 1.5 tsi önceliğim olurdu. 1.3 tce gerçekten bu fiyat aralığında nimet.hem zincirli oluşu, hem Mercedes, Nissan ortakligiyla kafa patlatilarak tasarlanan bu güçlü motor edc7 ile birleşince tadından yenmiyor. Bence dsg den bir farkı yok edc nin.ayni motorun merdecesin ve nissanin farklı modellerinde, edc7 Niğde BMW gibi markalarda kullanılması; hem motorun hemde aktarmanin nekadar başarılı olduğunun göstergesi.benzer kombinasyonda bir vag yada hyundai almaya kalksan en az 200-250 daha çıkmak gerekecektir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhaba aracı satıyoruz. Fiyat konusunda çok kararsız kaldım. İnternette 2. El satın alan sitelere (vavacars, arabam.com) sordum ortalama 570 bin civarı fiyat verdiler. Belki ekspertize götürsem fiyatı biraz daha aşağı çekebilirler. Geçen gün servise 40 bin km bakımı için götürdüğümde servisteki eleman araba satılıksa alalım 530 bine dedi. Dedim ki araca 615 bin tl’ye yakın fiyat veriyorlar. Abi bizde ucundan ekmek yiyeceğiz dedi. (Servise gitmeden önce vavacars 615 bin tl teklif vermişti.)

2. el Hafif ticari araç düşünüyoruz. Ford tourneo courier 1.5 TCDİ 100 hp delux paket.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-megane-1.2-tce-edc-icon-paket-1044728205/detay

• JaponDelisi J kullanıcısına yanıt
    Hocam bu joy paket bizim ki icon paket yani full paket.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • issy İ kullanıcısına yanıt

bir cevap alsaydım tecrübeli arkadaşlardan mutlu olurdum

• issy İ kullanıcısına yanıt

sorunuz nedir son sayfada yok?

• arkadaşlar 2019 1.2 TCE EDC icon paket 46000 km'de ve 11 bin tl tramer kaydı olan aracımızı satıyoruz. fiyat konusu biraz kafamı kurcaladı. fiyat normal mi sizce? 40000 km bakımı için gittiğimizde erdeğer servisi 530 bin tl teklif vermişti. bir tane galerici aradı 1.3 TCE EDC 2021 modele 540 bin tl veriyorlar deyip fiyatı bundan da aşağı çekmeye çalıştı. internette baktım aynı motor ve şanzıman ile joy ve icon paket arasında 150 bin tl'den fazla fiyat farkı var.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-megane-1.2-tce-edc-icon-paket-1044728205/detay

• Arkadaslar merhaba, megane3 2015 hb, stepne lastigim bulunmaktadir. Almak isteyenler ve detay bilgi isteyenler mesaj atabilir.

Bridgestone 205 65 15 olculeri

• herkese kolay gelsin son bir iki ay içerisinde yıllık bakım için yetkili servise giden oldumu acaba fiyatlar ne durumda benim araç 2020 Megan icon EDC 18500 km de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Osmaniye den bugün fiyat aldım .2 .bakım 2020 icon aracım.

• mutoombo M kullanıcısına yanıt

Fiyat nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rusberk R kullanıcısına yanıt

Joy kullanma şansınız oldu mu veya touch? Gerçekten icon'da süspansiyon ve yalıtım çok daha iyi midir merak ediyorum.

fiyat nedir acaba ana temayı kaçırmissiniz

• birisileri kullanıcısına yanıt
    hiç kullanmadım ama ben icon yalıtımdan memnunum bende cam tavanda var sadece kasislerde oradan çatır çatır ses geliyor arabanın genlesmesinden dolayı

2560 tl

çok teşekkürler en son 2022 Mart ayında arkadaş yaptırmıştı 2300 TL demek ki fazla bir artış olmamış ama geçen seneye göre %100un üzerinde geçen sene 1150 TL'DEN yaptırmıştım.
    indirim uygulandimi acaba çünkü şuan herhangi bir kampanya yok arada sırada %20lik bir kampanya oluyor. size önce şu kadar indirimle bu fiyat mı dediler

• Arkadaslar merhaba, megane3 2015 hb, stepne lastigim bulunmaktadir. Almak isteyenler ve detay bilgi isteyenler mesaj atabilir.

Bridgestone 205 65 15 olculeri

Renault port uygulamasını indirin, orada indirim fırsatı olduğunda 1-2 ay kalmışsa bakıma yine de değerlendirebilirsiniz. Ben Kasım-Aralığı bekliyorum misal.

• birisileri kullanıcısına yanıt
    var zaten hatta bugün geldi %20 indirim çok teşekkür ederim ilginiz için

• 2. Bakımı yaptırmasak garanti kapsamı dışına çıkarmı.8.700 km ilk bakımı yapıldı serviste .araç şuan 16.000 km de.

• 
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.