< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
2023 RENAULT MEGANE SEDAN (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (281. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhaba aracı satıyoruz. Fiyat konusunda çok kararsız kaldım. İnternette 2. El satın alan sitelere (vavacars, arabam.com) sordum ortalama 570 bin civarı fiyat verdiler. Belki ekspertize götürsem fiyatı biraz daha aşağı çekebilirler. Geçen gün servise 40 bin km bakımı için götürdüğümde servisteki eleman araba satılıksa alalım 530 bine dedi. Dedim ki araca 615 bin tl’ye yakın fiyat veriyorlar. Abi bizde ucundan ekmek yiyeceğiz dedi. (Servise gitmeden önce vavacars 615 bin tl teklif vermişti.)
2. el Hafif ticari araç düşünüyoruz. Ford tourneo courier 1.5 TCDİ 100 hp delux paket.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-megane-1.2-tce-edc-icon-paket-1044728205/detay
-
2021 modelinde bile 657 bin tl fiyat veriyor https://www.arabam.com/ilan/galeriden-satilik-renault-megane-1-5-blue-dci-joy/otomobil-renault-megane-sedan-1-5-blue-dci-joy-edc/20743562
-
Hocam bu joy paket bizim ki icon paket yani full paket.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bir cevap alsaydım tecrübeli arkadaşlardan mutlu olurdum
-
sorunuz nedir son sayfada yok?
-
arkadaşlar 2019 1.2 TCE EDC icon paket 46000 km'de ve 11 bin tl tramer kaydı olan aracımızı satıyoruz. fiyat konusu biraz kafamı kurcaladı. fiyat normal mi sizce? 40000 km bakımı için gittiğimizde erdeğer servisi 530 bin tl teklif vermişti. bir tane galerici aradı 1.3 TCE EDC 2021 modele 540 bin tl veriyorlar deyip fiyatı bundan da aşağı çekmeye çalıştı. internette baktım aynı motor ve şanzıman ile joy ve icon paket arasında 150 bin tl'den fazla fiyat farkı var.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-megane-1.2-tce-edc-icon-paket-1044728205/detay
-
Arkadaslar merhaba, megane3 2015 hb, stepne lastigim bulunmaktadir. Almak isteyenler ve detay bilgi isteyenler mesaj atabilir.
Bridgestone 205 65 15 olculeri
-
herkese kolay gelsin son bir iki ay içerisinde yıllık bakım için yetkili servise giden oldumu acaba fiyatlar ne durumda benim araç 2020 Megan icon EDC 18500 km de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Osmaniye den bugün fiyat aldım .2 .bakım 2020 icon aracım.
Fiyat nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Joy kullanma şansınız oldu mu veya touch? Gerçekten icon'da süspansiyon ve yalıtım çok daha iyi midir merak ediyorum.
fiyat nedir acaba ana temayı kaçırmissiniz
hiç kullanmadım ama ben icon yalıtımdan memnunum bende cam tavanda var sadece kasislerde oradan çatır çatır ses geliyor arabanın genlesmesinden dolayı
2560 tl
çok teşekkürler en son 2022 Mart ayında arkadaş yaptırmıştı 2300 TL demek ki fazla bir artış olmamış ama geçen seneye göre %100un üzerinde geçen sene 1150 TL'DEN yaptırmıştım.
indirim uygulandimi acaba çünkü şuan herhangi bir kampanya yok arada sırada %20lik bir kampanya oluyor. size önce şu kadar indirimle bu fiyat mı dediler
Arkadaslar merhaba, megane3 2015 hb, stepne lastigim bulunmaktadir. Almak isteyenler ve detay bilgi isteyenler mesaj atabilir.
Bridgestone 205 65 15 olculeri
Renault port uygulamasını indirin, orada indirim fırsatı olduğunda 1-2 ay kalmışsa bakıma yine de değerlendirebilirsiniz. Ben Kasım-Aralığı bekliyorum misal.
var zaten hatta bugün geldi %20 indirim çok teşekkür ederim ilginiz için
2. Bakımı yaptırmasak garanti kapsamı dışına çıkarmı.8.700 km ilk bakımı yapıldı serviste .araç şuan 16.000 km de.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X