Şimdi Ara

2023 RENAULT MEGANE SEDAN (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (283. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.077
Cevap
132
Favori
773.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya hocam abimde aveo değil kalos vardı. Uzun süre bindik şuan bende megane 2021 1.3 tce edc var her anlamda gömer geçer aveo kalosu hiç düşünme imkan varsa al.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gregor0034 G kullanıcısına yanıt

Limitör var durduk yerde tam gaz yapmamak için. Bütün modern araçlarda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birisileri -- 3 Ekim 2022; 21:28:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • birisileri kullanıcısına yanıt

Arkadaşlar klima kapalı ayrıca klima suyu egzozdan gelmiyor bildiğim kadarıyla

• oldboy83tr O kullanıcısına yanıt

aveo ile kalos çok farklı araçlar, biri dewoo diğeri opel ile beraber üretildi.

• Arkadaşlar iyi günler. 1.5 dci 110hp motor ile 1.5 blue dci 115hp motor farkı nedir? Tavsiyeleriniz nelerdir? 2019 veya 2020 icon edc alacağım. 1.3 icon da radarımda ancak emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetinho -- 27 Eylül 2022; 23:45:55 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu ana Bilgisayar ekranında hız km gösteren yerin altında bende 2 sekme var bazı videolarda 3 sekme görüyorum güncelleme ile mi geliyor ne özellik var orada acaba. Bende Joy paket videolar da da Joy paket

• 1,3 tce gerçektende ani gazlamada ivmelenme sırasında motor devrini alana kadar ciddi bir ıslık sesi geliyor.
    Şöför camı açıksa ve yol kenarında bariyer varsa yankı yapıyor ve camda ki yoğun uğuldamaya rağmen ses bariz belli oluyor.
    Yukarılarda biri yazmıştı, haklıymış.
    Bir arıza kaynaklı değildir inşallah.

• Merhaba, 2021 joy paket EDC 1.3 benzinli 4600 km hasarsız 544 bin fiyat iyi midir?

• Merhaba, ilk defa usb girişini kullanmak istedim. Telefon kablosu ile bağlanmak istediğimde desteklenmiyor dedi. Nedir kullanım şekli?

• Merhabalar, 2022 Model 0 km Renault Megane 1.3 Tce EDC Joy Plus donanımlı araç satın aldım bu araç ile ilgili sormak istediğim bir kaç husus vardır aynı aracı kullanan kişilerin cevaplamasını rica etmekteyim.

1)Klima son hızda açıldığında araç dışından kaput tarafından tık tık ses gelmektedir, ses bilhassa rölanti de daha belirgin duyulmaktadır. Araç yürürken sesi duymamaktayım aynı sıkıntıyı yaşayan var mı ?

2)Anahtar kontak yuvasına biraz zor girmekte, bu durum için servise gitmiştim belli bir süre sonra alışır diye belirttiler.

Bu hususlarda aynı aracı kullanan kişilerden yardım beklemekteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperV -- 3 Ekim 2022; 9:53:19 >
  • HyperV H kullanıcısına yanıt

Joy Comfort, Joy Plus mu oldu anlamadım?

Yada yeni bi paket mi gelmiş?

• ESER14 kullanıcısına yanıt

Turbo sesi o.

Turbonun basma sesi derler argo tabirde.

İlk defa mı turbolu araç kullanıyorsunuz?

Klimanın tahliye suyu egzosdan çıkmaz arkadaşım, hiçbir arabanın çıkmaz. :)

Motor soğuksa damla damla su atabilir. Yaz kış atabilir, kışın daha fazla atar normaldir. Şaldır şuldur su gelmez ama öyle geliyorsa sıkıntı var demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 3 Ekim 2022; 15:9:58 >
  • oldboy83tr O kullanıcısına yanıt

Egsozdan klima suyu tahliye edilmez.

• Çok sıcak havada birçok arabadan geldiğin gördüm, doğrudur.

• Cloud Nine kullanıcısına yanıt

Aradan biraz zaman geçmiş ama belki işinize yarar,

Ankara'da kısa mesafe sakin kullanımda yazın 7 lt altına pek düşmüyor, çocukları sabah okula bırakıyorum ve bekleme olduğu için bu değer kışın 8,5-9 a kadar çıkıyor. Çevre yolunda 100-110 km hızla 100 km yol yapınca neredeyse 1 lt düşüyor ortalama.

Geçen sene Ankara dan klima açık (çoğu gece yolculuğu ve camlar filmli) cruise control ile 4,8 lt ortalama ile Alanyaya indim. Oradan Anamur ve tekrar Ankara ortalama 5,1 lt. Bu sene Ankara-Anamur gidiş geliş ortalama 5,3 lt.

• Cloud Nine kullanıcısına yanıt

Joy Plus paket Joy Comfort ile arka park sensör hariç aynı. Bende Joy Plus paket Megane Sedan aldım, arka park sensör de yaptılar bayide. Şu an Joy Comfort ile aynı oldu; krom panjur, çift bölge klima, yağmur ve far sensörü, sis farı, park sensörü.

• Arkadaşlar Megane Sedan için bayiden Icon pakette kullanılan jantı alabiliyor muyuz bilginiz var mı? 2022 modelin jantları çok güzel olmuş.

• Zvezdel kullanıcısına yanıt

Touch olanı bile kazık fiyatta. Alabilirsiniz getiriyorlar.

Cevap için teşekkür ederim. Fiyat hakkında bilginiz var mı? Touch olanı bile kazık yazmışsınız.

• 
Sayfa: önceki 281282283284285
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.