Şimdi Ara

2023 RENAULT MEGANE SEDAN (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.076
Cevap
132
Favori
773.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim araçlarda stoplar farlar kapalı iken sürekli yanmıyor değil mi? Bugün araç stopları kontrol ettirin diye uyarı verdi sorun yok gibi gelmişti ama sonradan fark ettim ki farlar açık değilken stoplar yanıyor sanki böyle değildi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 3 Aralık 2022; 19:20:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rohanranger R kullanıcısına yanıt
    ekran ile beraber geri görüş kamerası geliyor. park sensörüne gerek kalmıyor bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşalr Merhaba,

2020 touch

ve 2021 joy comfort modelleri aynı km lerde birbirine denk meblalarda bulunabiliyor.

2020 iconların temizleri biraz yukarıda kalıyor çok zorlamak istyemiyorum

2020 touch v.s. 2021 joy comfort arasında hangisini seçmek sizde en mantıklısı olur ?

2400 tl diyor park sensörü icin servis orjinal park sensörü değil siyah bir sensör

Park sensörü hakkında sorduğunuz soru ile ilgili olarak, aracım 2022 model Megane 1.3 Tce EDC Joy Plus paket aracın garantisi devam ettiğinden dolayı park sensörünü yetkili Ankara Mais servisinde, Renault yedek parça ve aksesuar indirim kampanyası varken taktırdım 1300 TL civarıydı yanlış hatırlamıyorsam, ayrıca talep edilmesi halinde park sensörlerini aracın gövde rengine boyuyorlar ve öyle montaj yapıyorlar fakat aracın kadran kısmında bulunan bilgi ekranında park sensörü ile ilgili bir yakınlık gösteren menü/görüntü çıkmıyor bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imphetus -- 11 Aralık 2022; 16:47:12 >
  • imphetus kullanıcısına yanıt

merhaba hocam sensörler boyanınca sorun oluyormu benim siyah beyaz araçta çok sırıtıyor birde olması gereken yerlere takmamış servis tampon üstüne sıraya dizmiş hepsini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wquzun -- 11 Aralık 2022; 20:15:25 >
  • 2022 yeni meganlardaki yeni ekranlar nasıl yine rlink mi yoksa farklı bir sistem mi?

• Megane icon almak istiyorum. 2022 veya 2023 olarak bilgisi olan var mı

• birisileri kullanıcısına yanıt

neden SUV düşünmüyorsunuz hocam? bu kasadan sonraki megane artık SUV olarak çıkacak yanılmıyorsam...

• karakabus_ K kullanıcısına yanıt

Eski araç veya ikinci el araç kesinlikle düşünmüyorum. Kendime göre büyük yatırımlarım oldu, pahalı segmentlere 1 yıl girmek istemiyorum.

Bulunduğum yerde yollar çok iyi o yüzden hangi araç olursa olsun konforlu. Megane ortalama tüketimim 6,5. 400 cc motosikletim daha çok yakıyor. Suv dedik mi şehir içi merhaba 9-10 lt demek. Yılda maks 10 bin km geçtiğimiz yıl 8 bin km yaptım. Suv araçlar her bakımdan mantıksız şu an bana.

• karakabus_ K kullanıcısına yanıt

Hatta hayalim şu, bu kadar zengin ama halen megane'a biniyor dedirtmek :) Araba çılgınlığı başka ülkelerde yok emin olun. Uluslararası bir işte çalışıyorum.

• bazen bu tür insanlar rast geliyor. adamın rolls royce, bentley alacak durumu var ama bindiği araç 80-85 model mercedes jaguar falan. ilginç doğrusu...

artık insanlar SUV araçlara yönelmeye başladılar o yüzden dedim.

• Vitara'yı satıp 1.5 dizel otomatik icon aldım 7. ayda araca yazılıp 50 bin kapora verdim 8 aralıkta teslim aldım.

Artık tesla ekran yok demişlerdi araca yazıldığımda, 7 inç easylink var, 400km kadar kullandım vitara'dan sonra çağ atladım diyebilirim gerek rahatlık gerek yalıtım olarak çok iyi geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 13 Aralık 2022; 21:56:47 >
  • wquzun kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam yetkili Mais Ankara servisinde taktırdım park sensörünü, sensörler gövde rengi boyalı olarak takıldı herhangi bir sorun yok sensörün algılamasında.

• Bütçem 400-420 civarı. Temiz Megane 4 bakiyorum. 1.6 benzinli LPG'li düşük km megane 4ler var. 1.2 ve 1.3 lerin fiyati çok uçmuş. 1.3 yerine 1.6 atmosferik Megane 4 almak mantıklı mı ?

• Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt
    eğer hiç turbo araba kullanmadiysaniz 1.6 idare eder diyelim ama birde en boş donanım olduğunu unutmayın o aracın
    ama 1.3 turbo tadından yenmiyor arada dağlar kadar fark var diyebilirim performans ve donanım olarak

• 2020 kasımda 0 km aldığım 1.3 tce edc aracının bagajı şu almış.daha önce kullandigim 2015 model şirket aracimizda 1.5 dci megane di.oda almıştı. Kronik bir sorunu 5 yılda cozmemeleri çok büyük eksi yazdı reno adına malesef.yine gecen ay daha 25000 km deki aracin direksiyon kutusu degisti.bagaj amortisorleri calismiyor.motor ve edc olarak gerçekten çok çok güzel arac ama reno malesef bildiğiniz reno..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2020 kasımda 0 km aldığım 1.3 tce edc aracının bagajı şu almış.daha önce kullandigim 2015 model şirket aracimizda 1.5 dci megane di.oda almıştı. Kronik bir sorunu 5 yılda cozmemeleri çok büyük eksi yazdı reno adına malesef.yine gecen ay daha 25000 km deki aracin direksiyon kutusu degisti.bagaj amortisorleri calismiyor.tesla ekran yuzunden tam 4 defa araci servise biraktim.ses sistemi berbat otesi.tweeter kapaklarinin alti hem bos hem kablo cekmemisler.kac para ya kac para 2 tane kici kirik tweeter.motor ve edc olarak gerçekten çok güzel arac ama reno malesef bildiğiniz reno..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.2 lere bakıyorum. Onda da motor sorun olabilir diyorlar. Zaten 1.2 de sıkıntı olduğu için 1.3 e döndüler diyorlar. 1.3 o fiyata hasarlı almak mı mantıklı yoksa temiz 1.6 atmosferik mi mantikli bilemedim.

• Efsanelerölmezunutmayın E kullanıcısına yanıt
    ben hayatta hasarlı araç tercih etmem bence kesenizi fazla zorlamadan alabileceğiniz en iyi en temiz arabayı almaya çalışın marka takıntısı yapmadan sonuçta hepsi aynı yola hizmet ediyor önemli olan elden çıkaracağınız zaman sorunsuz şekilde satabilmek ve yedek parça ve servis sıkıntısı olmayan bir araç seçmek

• 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.