Şimdi Ara

2023 RENAULT MEGANE SEDAN (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.076
Cevap
131
Favori
773.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İcon aracımda bu sabah yoğun sisten dolayı sisleri açayım dedim. Farlar ledler üstte beyaz sisler altta tik gibi sarı yanıyor .
    Bazen acaip soğuyorum bu arabadan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ESER14 kullanıcısına yanıt

2021 ve sonrası sis ledleri beyaz biliyorsunuz lakin bu araçlarımız her şeyden biraz makul şekilde.

Kısa farlar nedense içte ve aydınlatmayı yeterli bulmuyorum ama uzun iyi ve yeterince kuvvetli .

Koltuk çok rahat, süspansiyon eh.

Direksiyon simidi kötü ama şehir içi yumuşak kullanımlı yormuyor.

Az yakan hızlı bir araç ama arka torsiyon bağlantılı yollarda aman dedirtir, çok çabuk abs devreye sokup yüksek hızlarda duramayacak bir araç.

Parke yollarda egeaya dönüyor, güzel yollarda alman arabası gibi :))

Ses sistemi radyo çekim gücü çok kötü ama Bluetooth var ordan biraz dinlemeyen çalışıyoruz . Parasına göre işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birisileri -- 4 Ocak 2023; 19:19:42 >

Hocam icon araçlarda süspansiyon farklı mıdır ?

Ses sistemi de farklı mıdır ? Sıfır bulabilsem geçmeyi düşünüyorum lakin . Teşekkürler

• birisileri kullanıcısına yanıt

Ben zaman zaman şirkete ait megane touch paket olanı sürüyorum, bence süspansiyon anlamında bir fark yok. Mekaniği farkılımıdır bilmem.

Ses sistemi bence gayet yeterli. Gayet temiz doyurucı ses veriyor. Normal hoparlör ile daha fazla bass olmaz zaten. Ekrandan baya bi ayar yapılıyor. Daha iyisi nasıl olur bilemiyorum. Aynı segmentte özel ses sistemi olanları hiç deneyimlemedim.

İçinde bej ayrıntılar, 5cm daha yüksek ve 5cm daha ileride bir konumda kol dayama, cam düğmeleri 10cm daha ileride, sürücünün eli direksiyondayken sol dirseğini koyabileceği bir geniş alan (özellikle uzun yolda ihtiyaç) ve gözlük kutusu olabilirdi. Bir de elimin istemsizce gittiği edc vites kolunda ki metalik ayrıntı güzel duruyor ama kışın buz gibi oluyor.

Ben pandemi döneminde sıfır aldım. O zaman icon paketlerde bazı kısıntılar yapılmış, forumda okuyordum. Muhtemelen iç aydınlatma ve sislerin sarı olma sebebi budur.

Beyaz sis farı olan araç var mı ki? Sis lambası zaten sarı olmalı ki siste gözüksün

Icon araçlar çok başka deniyor ona istinaden süspansiyon yalıtım farklı mı diye düşündüm . Touch aksesuarlı versiyonu bende de vardı . Comfort 22ler süspansiyon olarak daha iyi veya yeni olduğu için öyle geliyor bilemedim. Hiç icon kullanmadım

• birisileri kullanıcısına yanıt

Touch paketlerin göstergesi ve teyp kısmı o kadar çirkin ki icon mercedes gibi geliyor gerçekten ondan inince. Hayalet ekran, Ambiyans filan güzel oluyor evet. Sıkıldıkça renk değiştiriyorum😀. 1 haftadır mor renk tercih ediyorum. Benim aracım ekstra bayi yalıtımlı ama ne yaptılar tam da bilmiyorum. Ben daha üstün bir araba sürmediğim için kıyas yapamıyorum. Bacanağım bu konuda çok daha deneyimli ve sürdüğünde sürdüğüm en konforlu arabalardan biri demişti. Benim bir fikrim yok.

• Arif kullanıcısına yanıt

Hı hı

• imphetus kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam, bende 2022 Joy Plus aracıma yetkili serviste taktırdım. Kasım ayında 2.200 TL vermiştim. Dediğiniz gibi yol bilgisayarında yaklaşma çizgileri vs gibi şeyler yer almıyor. Nasıl açtırabiliriz bilginiz var mı ?

• 2020 Megane 1.3 tce joy aracımda necvox tesla ekran var. Ancak 2 yıldır necvox ekran güncellenmemiş. Bunu nasıl güncelleyebilirim ? Yedek dosya vs var mı?

Aynı zamanda içinde dahili navigasyon olan IGO navigasyon da 2 yıldır güncellenmemiş. Bu navigasyonu nasıl güncelleyebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXPLoSioN26 -- 18 Ocak 2023; 15:0:16 >
  • Selamlar herkese. Yakın zamanda (2023 ocak ayı içinde) 20 bin yada 40 bin bakımı yaptıran var mı? Varsa fiyat ne kadar çıktı. 1.3 benzinli için soruyorum. Bana 4100 fiyat verdiler.

• nikflatron N kullanıcısına yanıt
    16 Aralık 2800du 20bin bakım 2021 model edc 1.3tce

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oldboy83tr O kullanıcısına yanıt

farklı iki servise sordum. birisi 4100 diğeri 3750 verdi. Tekliflerde sadece yağ fiyatı farklıydı. servisin birisi 5w30 rn720 yağ listelemiş. Diğer 5w40 rn710. 5w40 olan daha pahalı.

• nikflatron N kullanıcısına yanıt
    5 30 normalde daha pahalıydi. Benim sistemden bakıldı 5.30 koydular.

• Vay güzel ülkem, 1 Aralık'ta 2800 liraya yaptırdım . Ne değişti de %35 küsür zam geldi 4100 oldu .. Diğer markalar ne durumda o zaman 10 bini bulmuştur. Altı üstü yağ ve filtre insaf..

• 2022 1.3 tce joy plus sedan var

buna ÖN park sensörü taktırma şansımız var mı? daha önce bilen duyan oldu mu?

• Merhabalar bu araca en iyi ses yalıtımını nerede yaptırabilirim

• ROUGE44 R kullanıcısına yanıt
    25 30bin tutuyor Ortalama.. subigarage ve crownhifi sayfalarına bakabilirsiniz. Çok gereksiz masraf pek bir faydası olmaz. Arkadaşım yaptırdı 1.5 sene önce bir işe yaramıyor %5 ancak fark ediyor etmiyor paranızı boşa harcamayın biraz daha birikim yapıp vw grubu araçlara bakın. Megane 4 çoğu c seçmeni araçtan çok daha iyi yalıtımı sahip bu arada..

https://www.instagram.com/p/CTAA60KoL9A/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

25 ağustos 2021 mesajlarına bakın kapi içi hariç diğer yerlerini gösteriyor arac altı bile çok iyi yalıtımı sahip davlumbazlar falan. Ama lastik uğultusu yan camdan geldiği için ekstra bir yalıtım olmayacaktir.

• oldboy83tr O kullanıcısına yanıt

Yesekkur ederim cevabiniz icin. Ben sifir touch aldim bu hafta teslim edilecek. Ses yalitimi falan hediye ettiler ama serviste yapilan nasil kaliteli mi degil mi emin olamadim o yuzden sormak istedim. Sizce servisin hediye ettigi ses yalitimini yaptirmalimiyim

• ROUGE44 R kullanıcısına yanıt
    Arac Altına Pütür sıkıyorlar hiç bir işe yaramıyor gereksiz yaptırmayın bence başka şeye harcayın o parayı.

• 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.