Şimdi Ara

2023 RENAULT MEGANE SEDAN (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.072
Cevap
131
Favori
773.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler cevap için. Umarım hemen halledilir ve bir daha karşılaşmam bu tür sorunlarla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. 2022 model joy EDC aracimin ilk bakımı için Erdeger ve mais ten benzer fiyat aldım 4030 TL. Erdeger bana daha yakın. İkisi arasında işçilik vs kalite farkliligi var mı? 5-30 yağ kullaniliyormus 1.3 araçlarda. Biz elf kullaniyoruz mais Castrol dediler. Bir fark var mı aralarinda acaba?

• arkadaşlar bu araçta cam silecekleri çok ses yapıyor. siz rahatsız olmuyor musunuz sesten? siz hangi model cam sileceğini kullanıyorsunuz?

• Bu arada mais 5w40 yağ kullanıyormuş . Kafam çok karıştı.

• Cam silecekleri yıpranmış ise ses yapabilir . Camı silerken az su sıkmak yerine eliniz basılı tutun . En son bir benzinlikten almıştım hiç memnun almadığım gibi 1 tane fıskiye yolunu tıkadı iğne ile açtım . Temizlemiyor da. Öneriniz var mı ?

Ben de aralıkta bakım yaptırdım 5w40 kullanılıyor . Rakamlara çok takılmayın, benzinli araç ise çabuk ısınıyor zaten 5 veya 10 arasında ciddi fark yoktur . Tam sentetik kullanıyor önemli olan bu. Castrol'u da 10 yıldan fazladır kullanırım . Motosikletimde başka yağ kullandığımda titreşim fazla olur performans azalması yaşardım .

• birisileri kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam.

• 2023 megane touch titanyum gri aldım bende. Hayalet ekran 7 inç multi media ve elektronik el freni mevcut

• ROUGE44 R kullanıcısına yanıt

Karsan üretimi araçların herhangi bir farkı var mıdır 2022 ve öncesi üretilenlere göre ?

• selam arkadaşlar elimde 5 adet şu üründen var nerede satabilirim Hız Sabitleme Düğmesi - Renault Megane 4 Hb

2023 RENAULT MEGANE SEDAN (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]

• Merhaba arkadaşlar, 2020 model joy araca sonradan hangi özellikler eklenebiliyor? Bu konuda iyi bir firma önerir misiniz?

Tesla ekran, kararan dikiz aynısı vs. araca her özelliği eklemek istiyorum fakat hepsini yapan bir firma veya hangi özelliklerin sonradan eklenebildiğine dair bir liste vs. bulamadım.

Yardımcı olursanız sevinirim.

• Selamlar herkese. 2020 model 1.3 tce 21bin kilometrede icon paket (cam tavan, kontrol paketi, sürüş paketi vs) olan aracımı dün satın alarak megane ailesine katılmış bulunuyorum.

İlk izlenim olarak aracın çekişi ve performansı çok güzel. Aracın garanti bitimine 7 ay süre kalmış durumda. Yarın Ankara Mais'e gidip garanti süresini +2 yıl daha uzatacağım inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plus347 -- 5 Mart 2023; 20:50:39 >
  • birisileri kullanıcısına yanıt

bence daha kaliteli

• Slm arkadaşlar
    2022 sonu 2023 megane touch aldim. Yari hayalet diyorlar ama ben bu ana gostergedeki paneli degistiremiyorum. Bende hiz gostergesi bazi araclarda devir gostergesi seklinde . Ben bu gostergeleri nasil degistirebilirim biri yardim ederse sevinirim

• Serviste takılan ekranda car play var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dgkn_sglmr D kullanıcısına yanıt

fiyatı 32.000 civarı olan ekrandan mı bahsediyorsunuz ? Renault orjinal aksesuarlarda olan

• yaramaz32 Y kullanıcısına yanıt

Sürüş modunda değişiyor olabilir

Necvox marka olan joy paketlere takılandan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • plus347 kullanıcısına yanıt
    Aracınız hayırlı olsun. Garanti uzatmaya ne kadar aldılar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Merhaba

Ne zaman aldınız acaba?

Benim icon aracım 28 şubatta üretildi hala fabrikada beklemekte. Anten tertibat kabloları yokmuş. Fransadan parça bekleniyor. 100 lerce araç bekliyor şuan

• yavuzzselimm kullanıcısına yanıt

8 10 gün falan oldu. Sık sık araba gelmeye başladı ama yakında gelir sizinkide. 1.3 icon mu aldınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROUGE44 -- 13 Mart 2023; 10:23:30 >
  • 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.