Tesekkurler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2023 RENAULT MEGANE SEDAN (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (288. sayfa)
-
-
Sıfır aldım hiç sıfırlamadım karma tüketimim 6.9 lt. Siz ful trafikte kalıyorsunuz sanırım. Ben de izmire çok yakın, yokuşlu inişli bir yerde yaşıyorum. Titreşim ve ses üst aydınlatma plastiğiden geliyor. Şanzıman vites geçişlerini bazen belli etse de çoğu zaman pürüzsüz vites değişimi yapıyor. Köprü veya üst geçit bağlantı noktalarında arka süspansiyon oldukça rahatsız edici bir sekme yapıyor. Parke yollarda araç fazlaca titriyor kaliteli süspansiyon yapısı yok . Yeni kasa civic veya corolla daha başarılı. Araç sola-sağa inişli yola girince esneme yapıyor kapı üst sınırından ses geliyor anlayabiliyorsunuz. Süspansiyon yapısından dolayı kesinlikle yüksek hatta orta hızlarda bile ani direksiyon hareketlerine istediğiniz çevikliği vermiyor, akıcı-ani olmayan direksiyon kullanımı şart. Kısa farlar uzun yolda yetersiz. Müzik sistemi ancak telefon bağlayıp dinlerseniz tatminkar kalitede oluyor radyo çekimi zayıf ve keyifsiz kalitede. OLUMLU ÖZELLİKLER : Uzun yolda ve düzgün asfaltta oldukça keyifli az yakan bir araç. Turbo gecikmesi 1-2 saniye oluyor alt devirlerde ve alışmak gerekli güvenli sollamalar yapabilmek için. Misal daha sola manevra yapmadan gaza basıp turbo devreye girmesini sol şeridin yarısında gibi ayarlamak gerekebiliyor. Direksiyon şehir içinde parmakla bile çevrilebilen yapıda, yormuyor. Yalıtım 90 km altında çok iyi, üstünde yolun kalitesine bağlı ve yorucu olabiliyor . İlk çalışmada 30 sn harici sessiz bir motoru var, şehir içinde elektrikli araba misali. Vee performans; yeterli değil diyen biri 240'lık passat veya 320d falan kullanıyordur. Tabi düşük hacmin dezavantajı araç yüklü ve 4 kişi iken bariz bir performans düşüşü yaşıyor. Katkısız benzin önermiyorum aracı sağırlaşırıyor mecburen 1 kere aldığımda sanki 110'luk dizele dönmüştü araç. Koltukları yan desteklerle beraber çok rahat. Servis'e ne sorsanız normal der, ilgilenirler ama ellerinden bir şey gelmez :)) Normal çünkü . 1 kere 205 denedim kaput dalgalandı hemen yavaşladım, sordum kontrol edin dedim kaputu açmadılar bile. Üst aydınlatma ses yapıyor dedim kaportacı lazım dendi ve haber verilmedi daha da. Sadece silecek değişimine 700 küsür tl istediler kalsın dedim. Aracınızı yıkatmayın, berbat ediyorlar kirli bezlerle. Servise vermeden önce fotoğraflayın, dikkat etmelerini söyleyin. Önceki aracım yine megane'da tornavida gibi bir cisimle direksiyon derisi ve kapak plastiği çizilmişti hep gözüme battı elimle hissedince canımı sıktı. Sorular varsa buyrun .
-
arkadaşlar 2021 megan 4 joy pakette kaç adet hoparlör var nerelerde cevaplarsanız sevinirim.
-
Sıfır benzin otomatik touch paket megane arıyorum.Hicbir bayide yok.Alanlar nasıl aliyor.Bir yardimci olsaniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 ay her gun gittim geldim en sonunda arac gelince aradilar ne renk var dedim renkleri soylediler. Tamam dedim su renk kapadim teli. Sonra geri aradi 5 dakika icinde butun arabalar satildi dedi musteri temsilcisi. Gidin bi satis temsilcisine dandanin zorla girin aklina her gun arayin hatirlatin arada cikip plazaya gidin anca bu sekilde alabildim
maalesef hocam bende 2019 model megane 1.2 TCE EDC İCON var. arada değiştirsem mi diye düşünüyorum. arabasız kalmaktan korkuyorum. bugün aracımı satsam, hemen yarın araç almam gerek. çünkü enflasyondan dolayı fiyatlar günlük değişmekte.
-
Ben aracı satsaydım 3 ay arabasız kalıcaktım satmadan aldım sonra sattım iyiki öyle yapmışım. Arabanızı piyasanın bi tık altına sıfır aracı alırken takasa vermek lazım anca öyle alınır.
-
Karsan üretimi olan araçların herhangi bir farkı var mıdır ? Kalite aynı mıdır ?
Karsan üretimi olduğunu nasıl anlayabiliriz acaba?
2023 modeller karsan . 2022 sonu mais üretimi durdurdu .
Teşekkürler hocam. 2022 Mart ayında satın almıştım.
Arkadaşlar 3021 model 1.3 tce edc Joy comfort araç alacağım ancak Joy comfort ta arka tarafta havalandırma var diye biliyorum alacağım araçta yok Joy comfort arda bu standart değil mi?
Birde edc konusunda sıkıntı var mı sizce 28 bin km de araç şanzıman konusunda düşünceniz neler
2021 de joy comfort donanım yoktu diye hatırlıyorum. Joy paket üzerine konfor paketi ekleniyordu galiba ama onda da arka havalandırma var mıydı emin değilim
Araç bu hocam Joy comfort geçiyor ama. Bende havalandırma olayını anlamadım
Satıcılar bilerek veya bilmeyerek her araca comfort yazıyor . Comfort'ta arka havalandırma(menfez), arka ve 3 cam karartma, yağmur-far sensörü, arka fabrikasyon park sensörü standart . Plus pakette sadece arka park sensörü bulunmuyor comfort'tan eksik olarak . Sade joy ve joy görüş pakette arka havalandırma yok.
Naçizane tavsiyem arka park sensörü ve sis farı(viraj aydınlatma) en önemli olanı . Diğerleri olmasa da olur . Önceki aracım joy görüş paket idi. Otomatik şanzıman konusunda uzman değilim ama birkaç püf noktası var. Ekspertizler bilgili anlayan birini bulunuz.
2021'de de comfort var .
Bu araç comfort değil .Ön panjur ızgarası fabrikasyon icon gibi krom çıtalarla gelir . Araç joy görüş paket.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birisileri -- 25 Şubat 2023; 1:45:39 >
Sonlarına doğru çıkmış olabilir bizim araç Haziranda alındı o zaman yoktu diye hatırlıyorum
Arkadaşlar ben bu araç ile ilgili 2 adet sorun yaşıyorum. Birincisi radyoyu kapatmama hatta kontağı bile kapatmama rağmen hoparlörden ses gelmesi, ortam sessiz ise radyo kapalıykrn bile radyo dinleyebiliyorum. İkincisi ise şoför tarafındaki camdan yolda bozuk bir yerden geçerken çıtır çıtır ses gelmesi. Cam açıkken böyle bir ses gelmiyo ancak kapalıyken yoldaki beyaz boyalardan bile geçsem çıtır çıtır ses geliyo.
Bu sorunlardan herhangi birini yaşayan var mı?
Araçtan gayet memnunum ancak bu tarz sorunlar olması canımı sıkıyo çokç
İkiside basit sorun kapi ici metal sekman agrafı var o ses yapıyor silikonla düzeliyor radyoguncellemesi ile düzeliyor servise uğrayın gün içinde yapip veriyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X