Şimdi Ara

2023 RENAULT MEGANE SEDAN (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.119
Cevap
133
Favori
786.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Icon aracın jantlarina dokundurtmamak için muhtemelen joydan sökülmüş sıfır seviyesinde 16 kara jant ve kapaklarını aldim. Bugün de pttavmden yaklaşık 16 bin tlye conti 870 kışlık lastikleri satın aldım.

17 lastik parasına hem jantlar hem de lastikler gelmiş oldu. 17 icon jant çok kovaladım ama 26dan aşağı ilan yoktu, o yüzden alamadık.

Lastiklerde de Bridgestone lm005 ile arada kaldım fakat bu lastiklerin kuru yol tutuşu sebebiyle daha dengeli olduğunu düşündüğüm için conti almış olduk. Bulunduğum bölge kar yoğun değil.

Bridgestone da çok iyi lastik, idefixte kampanya var 3100 tlye geliyor 205 55 r16.

Selamlar hepinize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • febastan F kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, Kış ne bilmiyoruz İzmir'de o yüzden meşakatli geliyor bu işler :) kolay gelsin

• Led far taktıran var mı? Photon tarzı birşey menuniyet dereceniz nedir? Garantide sıkıntı olurmu?

• Sıfır aldığımda taktırmıştım uzun kısa, 2 yılı geçti halen kullanıyorum. Garantide sıkıntı olmadı. Y.servise götürüyorum bakıma sadece sonradan takılmış ayarsız far diye not düşmüşler bakım kağıdına.

İstanbul'da Paul Led den almıştım Esenyurt'ta yeri. Tavsiye ederim

• 2bin ila 3bin devirde yokus yukarı yani yükte devir saatinin oradan bir vicirdama geliyor çözemedim arkadaş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Garanti de sorun olmazda ben photon taktım 5 ay sonra kesme yaptı, femex gt taktım tam 5 ay sonra onlarda kesti şu an orjinaline döndüm, faz2 lerde özellikle olan bir durum

• 3. Bakım yapanlar veya fiyat alanlar yazabilir mi?
    Facebook grubu var ordan bakacağım da kitle çok enteresan. Gruptan çıkmıştım en son :))

• birisileri kullanıcısına yanıt
    dördüncü bakımı yaptırdım ama üçüncü bakımda yaptırmam gereken şeyleri bu bakımda yaptırdım ondan dolayı yazıyorum Ekim ayının ikinci haftasında 1.3 EDC icon 32000 km de normal bakım dışında buji ve hidrolikler degisecekti sadece bujileri değiştirdim 10500 TL ödeme yaptım hidolikleride degistirseydim 13000 TL istemişlerdi Samsunda

• Merhaba 3aydir kullandığım 23 model icon megane da 1 aydir bir türlü anlayamadigim bir durum var. Arac farlar otomatikdeyken sislerinde genelde açıldığını farkettim (ekranda sis lambasi kapali gözüküyor olmasina ragmen) istediğimde sisler açıp kapatabiliyorum otomatik fardan çıkarttığımda. Sisler otomatik sensore bagli midir? Veya benim anlamadigim baska bir durum mu var.

• Yok mu cevap verebilecek bir baba yigit🫠

• umutradi U kullanıcısına yanıt

Viraj aydınlatmaları sis üzerinden yapıyor. O yüzden sağa sola çevirdiğinizde direksiyonu sis yanar sonra söner, ayrıca geri vitesi taktığınızda da ön sislerin ikisi de yanar

• CooLBye kullanıcısına yanıt

Cevap verdiğiniz icin tesekkur ederim.Söyledikleriniz dışında bir durumum var. Kisalarla beraber sislerin her ikiside yaniyo.

2.el aldıysanız bir önceki kullanıcı acaba gizli özellikleri aktif edip birlikte daimi açık kalması gibi bir şey mi ayarladı, dilerseniz bir yetkili servise danışın

• CooLBye kullanıcısına yanıt

Evet 20binde aldim. Aklimada geldi gizli ozellik vs diye. Ama gizli ozelliklerin digerlerini de açtırmazmiydi o zaman. Servise danışalım. Teşekkür ederim

Eski araç sahibi apaçi miydi?

Aracınız daha önce bir apaçinin elindeymiş.

• hardcrss kullanıcısına yanıt

Ahahaha.Tam tersi bir sirket müdürünün elindeydi. Kaldiki tanidigim biri.

• megane 4 joy comforta 17 inç veya 18 inç jatları oluyor mu orijinal? veya 16 inç mi olması gerekiyor? üstünde jant kapaklı olanı var

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt

selam, 18" inç 2 çeşit jant kullandım, kışlıklarım da 16". Eğer jantlara uygun lastik alırsanız hepsi olur :) sadece bijon aralığı 5x114.3 olmalı jantların

• Arka taraftan, bagaj bölgesi sanıyorum zırıltı şeklinde ses geliyor. Başına gelen var mı?

• 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.