8 yıllık fluence manuel, dizel kullanımı sonrası benzinli, otomatik bir araca geçmeyi planlıyorum. Yılda 10 binden az km yaptığım için elektrikli planlıyordum fakat teknoloji hala tam oturmadığı için en az 2 sene daha içten yanmalı devam edeceğim. Alacağım araçta temel güvenlik donanımlarının olmasını istiyorum. Otomatik acil fren, kör nokta uyarı vb benim için önemli. Megane bakarken hangi yıl ve paket olarak filtrelemem lazım? Bazı 2023 icon ilanlarında bu özellikler listelenmiş ama bazırlarında hiçbiri gözükmüyor. Yardımcı olabilir misiniz? |
2023 RENAULT MEGANE SEDAN (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (305. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Sıfır almanı öneririm, cazip kredi de var. Touch plus ve üstü var zaten. Hayırlısı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1.5M civarında gözüküyor. Bayiye gidip sormadım ama hadi 1.4M olsun.
2.el ile arasında çok fark var.
-
Bence en sorunsuz olanlar reno mais üretimli olanlar. Sanıyorum 2022 başlarına kadar sürdü benimki de onlardan joy comfort edc 1.3. Sizden ricam alacağınız aracı sürün mutlaka, 3-4 arası tam gazda şanzımandan ses gelirse almayın. Sorun yok ise de alır almaz da antifrizli suyun basınç testini yapın. Aracın 2 kronik kusuru bunlar. Kaçak olursa ve harareti görmezseniz motor gidiyor.
Son dönemde yılık bakım yaptıran var mı fiyat paylaşabilir mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2022 sonuna kadar mais üretti
2023 icon benzinli aracım var. Sabahları ilk çalıştırmada 15/20 saniye devir düşürene kadar olan standart süreçte daha önce hiç olmayan bir titreşim sesi olmaya başladı. Araç biraz kullanılıp motor içi ısındıktan sonra gün içindeki çalıştırmalarda bu titreşim sesi olmuyor. Soğuktan olduğu belli ama normal mi acaba? Yaşayan var mı bu aralar bunu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İlk çalışmada evet sesli ve biraz titreşimli
Selam, hayirlisi olsun.
Kesin olmamakla birlikte gsr2 ile şerit takip, acil frenleme standart oldu. Benim aracım 2024 fakat gsr1 ve bu özellikler yok, 100 bin arti istemişlerdi fark olarak.
O yüzden 2023 ve 2024 araçlarda olanlar genelde opsiyonel olarak alınmış bahsettiğiniz özellikler yani ilan ilan bakmaniz gerekiyor.
Bayiye uğradığımda tam ekran multimedya ve tam hayalet gösterge var sıfır araçlarda genelde.
Sifirlarla fark olur elbette fiyatta çünkü 200k 12 ay sıfır faiz kampanyası var.
Jikle açık calisiyor, rolatinti 1300 civarında oluyor ve araç gitmemek için ilk 15-20 sn direniyor. Cok büyük problemler değil fakat durum bu.
Doğru 2022 son çeyreğine kadar Reno Mais üretmiş. Teşekkürler.
Merhaba, bir sorum olacak.
2024 Megane 4 icon model aracımda ekran paneli tek ve değiştiremiyorum. Deviri ve kaçıncı viteste olduğunu göremiyorum sadece hızı gösteriyor. Araştırmalarımda navigasyon paketi olursa stil 1-stil 2 gibi ekran panel çeşitleri geleceğini okudum. Bu konuda bilgisi olan var mı?
-
-
Selam
Mysense ayarlarına girip temayı değiştirmeyi denediniz mi? Benim aracın hayalet göstergesi sizin bir alt versiyon sanırım ve aynı durum bunda da vardı, sadece sport modda görünüyor idi. Ben de temayı değiştirerek çözüm buldum bu duruma.
Esenlikler
-
Bugün servisi aradim bakım için 3. bakim olacak bujilerde değişmesi gerekiyormuş. 16 bin fiyat verdiler normalmi bu fiyat? Dışarda yaptırmayı düşünüyorum artik, bu fiyatı vermek istemiyorum açıkçası. Resmen kazikliyorlar adami
Merhaba, facebook grubundan bildiğim kadarıyla araç buji seçiyor, sıkıntı büyük oluyor yoksa. Orjinal bujileri alın mutlaka tek diyeceğim. Ben de yakın zamanda(05:12:2024) yaptırdım ve 16740 lira tuttu. Hidrolik, antifriz sıvıları, klima temizliği de dahil olmak üzere. Ancak hava filtresi yoktu değişmedi halen de aramadılar. Keyifli sürüşler.
Teşekkür ederim cevabınız için, pazartesi bosch servisede soracam bakalim onlar ne kadar fiyat verecekler. Servis fiyatlarinin artık denetlenmesi lazim adamlar kafalarına göre fiyat veriyorlar 16 bin nedir
1.3 tce kullananlar özellikle devirdaim pompasına dikkat etmeli. Patlıyor çatlıyor araba hararet yapıyor ve ekran uyarı göstermiyor. Çok dikkat edilmeli, yoksa motoru at çöpe gitsin.
Diğer taraftan bosch servislerine çok güvenmeyin. Tüm ürünleri orj bosch kullanmıyorlar.
Fiyat alırken yan sanayi ürün istemiyorum denilebilir belki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oknozd74 -- 12 Ocak 2025; 13:43:4 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tam da bosch buji taktıranlar sıkıntı yaşamış. Kimisinde üst kapak kimisinde enjektör vs. Kullanmayın derim. Facebook megane 1.3 grubu var çokça bilgisiz insan olsa da arada kıymetli bilgiler yazanlar var. Sayfada kelime aratıp görebilirsiniz.
Benim de bosch servis tecrübem şöyle oldu: Uzun yol öncesi hava filtresi ve silecekleri değiştirmek istedim. Hem net 500 lira fazla para ödedim hem de arkadaş at hırsızı gibi şipşak kutusuz ürünleri taktı baktırmadan yapıp ve çıkardığı parçaları aldı. Benden başka müşteri de yoktu. Üzerinde durmadım ama sağ sileceğim tamamen sorunsuzdu, hava filtresi neyse zaten. İlk ve son olmuştu. Yağmurlar başladı, sol silecek ses çıkararak çalışıyor şu an. 1 yıl dayansa bari.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X