Hararet uyarısı olmuyormuş ama hararet göstergesi ortadan fazla oluyormuş, arada göz ucuyla bakmakta fayda var. Farkederseniz aracı stop edin, direk çekici ile servise alın motoru kurtarırsınız. Ayrıca en azından 10-15 günde bir kullanımınıza bağlı olarak kaputu açıp soğutma sıvısını kontrol edin. Benim 1 yılda max'tan orta seviyeye gelmişti. Basınç testi ve sıvı değişimi talep ettim 3. Bakımda. Koydukları yeni soğutma sıvısı yine reno orjinal ürünü ama mor renkte nedense. Sıkıntı yaşamadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2023 RENAULT MEGANE SEDAN (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (306. sayfa)
-
-
benim de arka diskleri değiştirmişlerdi, rulman yan sanayi, 50 bin gitmeden rulmanlardan ses gelmeye başladı, gittim başka biryere değiştirmeye baktık ki yan sanayi, değiştiren presci çocuk , megane ların orj arka rulmanlarının en az 150 bin km hiç ses yapmadan gittiğini söyledi(lastik bir yere dayanmazsa vs).
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilmiyordum hocam teşekkür ederim,öyle bir durum olursa servisten kacacagiz diye dünya masraf çıkacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Megane 1.3 tce ikinci el aldık ekimin başında manuel vites arabanın performansı çok iyi yol tutuşu biraz zayıf frenleri mükemmel yakıtta fabrika verisinin yanina yaklasamadim ben şehir içi 9 lt altına inmiyor birkaç kişiye de sordum böyleymiş şehir dışı 6 7 lt daha sakin giderseniz 5e kadar dusebilir bu motorda yakit verimliliği hedeflenmiş ama pek olmamış sanki verimli değil yakıt konusunda çünkü aldığımızdan beri 2 defada arıza yapti ama ben bu arızaların arabadan kaynaklanmadığını düşünüyorum ilki yağ kaçağı oldu ilk hafif hafifti sonra artti yere akıttı özel servise götürdüm filtreden dendi dandik yağ filtresi yüzündenmis böyle çözüldü ikincisi ise yolda benzin aldıktan 100 km sonra araba teklemeye başladı motor ışığı yandı sarı olan egzoz emisyon enjektör kontrol ettirin dedi sorun 3. Enjektördeymis temizlendi şuanda düzeldi bu belki aldığım yakıt istasyonundanda kaynaklı olabilir bilmiyorum ama bu arabalarin enjektöru daha hassasmis şuan 13 ocak 90 bin kmye yaklaştım suanlik memnunum kronik olan devidaim pompa arızası su eksiltme sorunu yaşamadım bu sorunu veya başka bir sorun yaşarsam ilerde buraya yazacağım araba hakkında sorusu olan varsa sorabilir 🙂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enes7602145 -- 13 Ocak 2025; 14:40:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben de kurumsal diye bosch servise silecek değiştirmeye girdim. Baktım aynı modelin İnternet fiyatının %40 pahalısına taktılar üstüne fatura kesmek istemediler. Garanti nasıl olacak böyle dedim. Garanti yok dediler. Dedim ben güvenilir diye buraya geldim sizin yaptığınız iş mi dedim.? Yan tarafta tuning çi var orada yarı fiyatına taktırırdım dedim.
İşte KDV farkı çıkar o zaman dediler. Ben size KDV siz fiyat mı sordum dedim. Fiyat söylediniz Ben de takın dedim şimdi niye farklı şeyler söylüyorsunuz dedim. Biraz tantanadan sonra fatura kestiler.
Sıkıntılı yani. A
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sende iyi sabır var :) Şahsen hiçbir esnaf veya tanımadığım şahısla bu kadar diyaloğa girmiyorum artık . İnsanlar hep öyle miydi bilmiyorum ama kimseyle konuşulmuyor. Burdaki servisle bunca muhabbeti yapsam daha yarısında başka yerde taktır der tepemi attırır tartışır kavga bile ederdim heralde. Ya da kdv dahil fiyatıyla fatura kesmeni istiyorum fiyat önemli değil der yaptırırdım :)
Arkadaşlara da tavsiye, aerotwin(güya) daha 1 yıl olmadan ses çıkarıyor bende öyle oldu en azından. Memnun olan varsa bilgilendirsin lakin takan arkadaş elinde sileceklerle kutu olmadan geldi belki ikinci eldi bilemiyorum .
-
Bosch silecekleri cok dandik, 1 sene dayanmıyor. Rbw alıyorum vallaha o daha uzun ömürlü. Bazen kar yağıyor buraya ondan mıdır nedir bilmiyorum ama Bosch silecek lastikleri dağılıyor hemen
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Araçla beraber gelen silicek 6 yıl dayandı bı noktada az biryer silmiyor ancak değiştirmekte istemiyorum zira orjinal ürün yok alanlar 1-2 sene geçmeden çöp olduğunu zırıl zırıl ses yaptığından şikâyetçi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X