Şimdi Ara

2023 RENAULT MEGANE SEDAN (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.077
Cevap
132
Favori
773.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tabiki çıkar ama bildiğim kadarıyla garantiyi bozmayan özel servisler var Bosch car servisi gibi bir araştırabilirsiniz daha ucuza gelebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rusberk -- 8 Eylül 2022; 13:49:36 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar merhaba araç almak üzereyim yakıt konusu önemli benim için çok yol yapıyorum. 2018 1.5 dci megane sedan icon paketli araçla şehir içinde sakin kullanım ile kaç litre yakarım? sizde ki ortalamalar nasıl?

• İstanbul Anadolu yakası Kıyı otomativde 1,33 megane'ın periyodik yıllık 2. Bakımı (30bin km) 2500tl ye yapıldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İndirim uygulanmış fiyat mıdır

• birisileri kullanıcısına yanıt

Evet zaten telefonda siz teklif etmeden onlar normalde şu kadar diyip %20-30 işçilik ve malzeme indirimi var diyip düşüyorlar.

Oraya vardığınızda size telefonda edilen fiyat teklifi hatırlatılıyor ve onaylıyorsunuz.

Bugün Renault port tan sms geldi %20 indirim diye. Ama bilemiyorum, bugün gitsem fark edermiydi?

• Red-Label R kullanıcısına yanıt

Alabileceğiniz en az yakan ve dayanıklı motorlardan biri megane dizel araçlar. Uzun yolda 5 litre altını görürsünüz. 1.3 gibi seri ve güçlü olmadığı için de şanzıman hatası yaşama ihtimaliniz de çok düşüktür. Yeterli, yokuşta hızı düşürmeyen bir motoru var. Dizel kullanırken yakıtı ne zaman aldığımı unuturdum. Ama şu an uçuk fiyatlara satılıyor sırf dizel olduğu için. Benzin ile arada 1 - 1.5 litre farkeder ama sessizlik-güç-daha yeni ve daha uygun fiyata benzinli tercih edebilirsiniz. Pişman etmez. Karma tüketimim 6.5. İkinci megane 1.3'üm 1850 km'deyim. Dizelde 5.5 idi.

• Allah aşkına bu 1.3 TCE EDC Megane ne kadar yakıyor şehiriçinde ortalama?

Şu anki aracım Auris 1.33 benzinli atmosferik.

7.4 LT ortalamam var. Ortalama hız 27 KM. Tamamen şehir içi.

Bakmadıgım yer kalmadı.

İstanbul trafiğinde 6.5 lt ortalamam var diyen, buna karşılık olarak hadi ordan 8'in altına inmiyor rüyamı görüyorsun diyen var.

30 KM ortalama hızım var 7 litre altını görmüyorum diyen var.

6.3-6.4 leri yakalıyorum diyen var.

Bu araça ne yakıyor arkadaşlar.

10-11 litre bile yakan var.

Sakin kullanım tamamen şehiriçi çok kalabalık olmayan bir şehir için 7 litre altını yakalar mı bu araç?

• Cloud Nine kullanıcısına yanıt

Kullanıcısıyım.

Her benzin alışımda sıfırlarım bilgisayarı.

Şuan istanbulda e5 e hiç inmeden ortalama bız 25km ile 7,1lt bende. Birazdan arabaya geçicem foto atarım. 41 yaşındayım sakin sürüş yapıyorum yalnız. Anlık tüketm grafiği var ekranımda sürekli açık olur. Birde shell fulsev kullanıgorum ve nitroya göre net daha az yakıyor.

Yakıt kastığımda bir depo sonunda yanlış hatırlamıyorsam bilgisayar 6,3lt gösterirken pompada 6,8 ölçüldü. Bu konu içinde geriye doğru gidersen paylaşımlarımı görürsün.

Not:Foto eklendi.

2023 RENAULT MEGANE SEDAN (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ESER14 -- 14 Eylül 2022; 13:53:10 >

Epey veri ile kafanız karışmış Ancak en basitinden söyleyeyim, megane 1.3 edc'ye 7.5 litreden fazla yaktıran ya yüklü ve yoğun trafikte kullanıyordur, ya da bir problem vardır. Otobanda 150 altına inmeden gittiğim uzun yollar oldu ve 7 litreden 7.1'e bile çıkmadı.

2. Megane 1.3 EDC aracım. Şu an malum yeni ve çocuk dolayısıyla gerekmediği sürece ful güç kullanmıyorum ortalamam 6.5. İlk kullanım günümde buraya fotoğraf eklerim.

• ESER14 kullanıcısına yanıt

Katılıyorum, fuel save ile 6.6'da kalırken katkılı ile 7 litrelere çıktım hep. Ancak ikisi arasında bariz güç farkı var. gücü verirken de daha fazla ısınma demek diye tahmin ediyorum.

• O zaman benim kullanımıma göre sanırım bende 7 litre felan yakarım o en fazla olur herhalde.

Birde sizler olsanız 610 bine sıfır km 2022 1.3 TCE EDC Joy Comfort mu alırdınız?

Yoksa 610 bine cam tavanlı 18 jantlı 2017 1.5 DCI EDC Icon 90.000 KM'de olanımı alırdınız?

Icon ile Joy arasında görünüm ve donanım olarak dağlar kadar fark var.

Gönül Iconu al geç görünüm süper diyor.

Bir diğer tarafımda ikinci el araba hiç almadın sıfır al geç sıfır sıfırdır, uğraşma mazotla dpf zartla zurtla bin benzinli güzel güzel diyor.

Kaldım ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 16 Eylül 2022; 11:30:11 >
    benim kanaatim kesinlikle sıfır araç sanki zorlasaniz 610 bin TL'ye 2020 model icon benzinli bile bulursunuz

Megane dizel fiyatlar gerçekten hayret verici. Satılıyor mu merak da ediyorum :)) Uzun yıllar binecekseniz sıfır alın o paraya.

0.03 fark için neden bir üst vergi dilimine geçeceksiniz?

Octavia 1.0TSI yada jetta 1.2 tsi araçlarda güzeldir. Verginiz düşük olur, yakıtta daha iyidir.

şahsen ben 0 km alırdım. donanım olarak dağlar kadar fark olabilir ancak 90 bin km az değil. hele ki otomatik vitesli araçlarda. illa icon paket alacaksan 1.2 130 hp TCE EDC bakman lazım. 600 bine 1.3 140 hp TCE EDC icon temiz bulunur mu bilmiyorum.

ben satıyorum 2019 model 1.2 130 hp TCE EDC icon 47 bin km.de. şanzıman da hafif sarsıntı vardı ve garantiden değiştirdiler. 4 lastik sıfır. ekstra 2000 tl daha verip garantiyi 2 yıl daha uzattırdım.

satma sebebim hobi bahçesi aldığım için hafif ticari araç ihtiyacı doğdu.

• akaryakıt fiyatları, performans ve parça tedariğinden dolayı megane 1.33 e geçmeyi düşünüyorum. her iki aracı da kullananlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

özellikle konfor ve işlevsellik konusunda (diğer araç 1.3 aveo)

yada detaylı inceleme linki de atabilirsiniz. (tarafsız ve gerçek kullanıcı)

• Merhabalar, sıfır km. 2022 Model Renault Megane 1.3 TCE EDC Joy model araç satın aldım sormak istediğim soru arabanın her iki anahtarı da kontağa biraz zor giriyor gibi, anahtarı takarken biraz ittirmem gerekiyor bundan önce Dacia Duster 2021 model sahibiydim o araçta bu kadar baskı uygulamak gerekmiyordu, acaba bir kaç kez tak çıkar yapınca alışır mı ? aynı durumu yaşayan oldu mu acaba ?

• Herkese iyi günler

2020 model 1.3 benzinli otomatik aracım var. Egzozdan su damlattığını farkettim geçenlerde . Bu gün tekrar baktım ara gaz yapınca sürekli su damlatıyor rölantide çalışırken de damlatıyor. Soğuk havalarda yapsa tamam ama bu havalarda yapması garip geldi. Ayrıca Araç duru halde ikram gaz verince ibre yaklaşık 3 bin devire geliyor ve daha fazla gitmiyor dip gazda bile. . Sorun var mı sizce araçta?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gregor0034 -- 25 Eylül 2022; 20:8:7 >
  • gregor0034 G kullanıcısına yanıt
    Klima açık araçta egsozdan su atar.

• 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.