Şimdi Ara

2021 SONY BRAVIA TV(Ana Konu) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
864
Cevap
48
Favori
86.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende 65XG8096 var ve gayet memnunum çok kaliteli görüntü veriyor benim sana tavsiyem bütçen var ise 9505 daha kısıtlı bütçe ise 8196.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WindWild

Hdmi 2.1, PS 6 çıkana kadar hikayedir net. Onun da 5-6 senesi var. 4k da 60 fps aldın da 120 ye mi ihtiyaç duyacaksın? Zaten 50 60 üzeri fps gözlere zararlı biraz araştırmanı tavsiye ederim. Ps6 ise 120 fps değil 8k ve yine 60 fps desteğiyle ön plana çıkacak. Şahsi düşüncem 60 fps nin üzeri gerekli değildir. Ha çoluk çocuk var fps kasan onlar için önemli olabilir..

Alıntıları Göster

Hikaye tabanlı oyunlarda değil ama rekabetçi oyunlarda 120 hz çok fark yaratıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tacoob

aslında yeni gelecek modelleri ve fiyatlarınıda görmek istiyorum ama stok kalmaz diye korkuyorum çok arada kaldım açıkçası

90 serisinin yeni modeli incelemeler var mevcut seriden über bir fark yok

• Ptolomeo kullanıcısına yanıt

Hocam, herkes size sormuş. Ben de sorayım. 2021 in en iyi televizyonu hangisi? Bütçe 7000 e kadar. Ekran 42 inç olabilir. Benim istediğim özellik: Ekran parlamasın. Görüntü mat olsun. Kiracıda Samsung Led TV var. Ekran öyle patlak ki, 10 dakika seyrettikten sonra : başlarının ağrıdığını söylüyorlar. Benim evimdeki televizyon : Biri Sharp LC 830 model 52 inç. Aqua Led TV. Media Markt ta 2015 miydi onlarca TV içinde hiç parlamayandı. Görüntü hem canlı renk ve parlamıyor. Fiyatı 8000 - TL idi o zamanlar. Japon malı. Allah'a çok şükür, MaşaAllah çalışıyor. Aynısından bulsam ikincisini de alırım. Evde ki : Diğer TV de Panasonic plazma 42 gw 30.. Görüntü mükemmeldi. Ana durup dururken, dün ekran gitti. Açılmıyor. Sabah servisi arayacağım. Eğer yüksek ücret istenirse : yeni bir TV almak isterim. Artık köye değil, bu ev için ikinci TV şart. Beyler futbol maçlarına bakarken, bayanlar dizilerini kaçırmasın. Bundan 2 sene önce: 9 Şubat 2019 da: köydeki ev için: Media Markt ' ta ; bir TV bakıyordum. Satış görevlisi bey bana Sony XF 85 ve Sony XF 90 modellerini tavsiye etmiş. Fotoğrafını çekmiştim. Tarih orada çıkıyor. Şimdi aynı TV den baktım internette, satın almak için. Ama yok. Hocam renkleri canlı ama: panelin içinde ve dışında parlamayan: bir TV tavsiye eser misiniz? Bilgisi olan arkadaşlar da cevap yazabilir. Herkese şimdiden teşekkürler.

• Birbilenesormalı B kullanıcısına yanıt

2 el Xf9005 bulursaniz temiz alin derim..Memnun kalirsiniz..

• Hocam ben de bu yeni serileri de inceleyip, su anki fiyatlar ve yeni serilerde ilk cikis fiyatinin yuksek olma durumunu dusunup sizinle ayni karari uyguladim... Sizlere de hayırlı olsun..

Lg ile ilgili her sey cok guzel, fakat goruntu islemede bazi eksiklikleri mevcut.. C1 de ise bu goruntu isleme konusunda biraz yol katetmisler...

Keske sony su ulkeye oled tvlerini biraz daha uygun fiyatla sunsa... Mesela A90j i 25-30 binin altina sunmasi imkansiz gibi gorunuyor bana... Artik eski seri durumunda olan 2020 ler bile lg lere bakaraktan cok ucuk rakamlarda...

Lg her ne kadar elestirilecek durumlara sahip olsa da 10bin ustu tvlerde f/p oranlamasinda degerlendirilince bana gore ipi gogusluyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eapantherea -- 9 Mayıs 2021; 2:32:58 >
  • eapantherea kullanıcısına yanıt
    Rtings sonuçlarında C1 çoğu özellikte A90j ezmiş bende almayı düşünüyordum 65 panel rotayı c1 çevirdim ..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • _TUTANKHAMUN_ kullanıcısına yanıt

fiyat olarak yarı yarıya neredeyse kesinlikle c1 haklısınız fiyat önemli deyilse a90j cok ilerde tv olmuş site puanlamasıyla olcak iş deyil tüm oledlerde olan detay kaybı a90j de yok cok cok iyi tv olmuş ama fiyatıda detaylı :)

• eapantherea kullanıcısına yanıt

Sizde CX aldınız sanırım, hayırlı olsun güle güle kullanalım hocam. Dediğiniz gibi görüntü işlemede Sony nin üstüne yok ama ülkemizde maalesef TL her geçen gün daha da değersizleşirken beklemek yerine CX i alıp bu konuyu gündemden kaldırmanın daha iyi olacağını düşündüm. Evet özellikle Oled panellerde en iyi f/p ürünlerini LG sunuyor ve bu yüzden 2020 oled modelleri dünya genelinde çok yüksek satış rakamlarına ulaştı.

• 55X7055 modeli 5000 liraya alınmali mi sizce?Mediamarktta 150 lira bonus veriyor ayrica.Tavsiye eder misiniz? Yardimci olursanız çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıamonlyhuman -- 9 Mayıs 2021; 19:20:50 >
  • ıamonlyhuman kullanıcısına yanıt
    Bütçe 5k mı maksimum ?
  • aygnhkkt kullanıcısına yanıt

Hocam o bütçeyi aşmam pek mümkün değil. 55 inç olsun istiyorum. Diğer baktığım modeller LG 50NANO796 LG50UN81006 VE SAMSUNG TU8500 idi.Bunlarin fiyatları birbirine yakın.O fiyata 55 inç Sony almak daha uygun geldi.

• ıamonlyhuman kullanıcısına yanıt
    50NANO796 dan hiç memnun değiller hocam diğer modelleri tam bilmiyorum ama dediğiniz gibi bu modellerdense Sony almak daha mantıklı.
  • Arkadaşlar merhabalar. Evlenme arefesindeyim. 58PUS8505 TV alacaktım. Diğer markaları az çok biliyorum fakat sony'nin yıllardır iyi olduğunu bilmeme rağmen hakkında pek bir bilgim yok. Bende dedim forumdaki bilgili arkadaşlar bana yardımcı olur bu yüzden konuya geldim. 58PUS8505'e alternatif olabilecek Sony TV hangisidir?

Not: 7000tlye kadar bütçem var tvyi daha çok Film/dizi için kullanacağız.

neden hocam sony modelin ne artısı var mesela?

• Hipotermi kullanıcısına yanıt
    2. El veya sıfır fark etmiyosa 55” temiz Sony XF 9005 önerirm sıfır istiyosanız eğer 55XH8196 olabir.
  • GotSome kullanıcısına yanıt
    En başta kalite farkı var işlemcisi renk işlemcisi herşeyi diğerlerinden çok daha iyi kullanıcı olarak yapıyorum bu yorumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hipotermi

Arkadaşlar merhabalar. Evlenme arefesindeyim. 58PUS8505 TV alacaktım. Diğer markaları az çok biliyorum fakat sony'nin yıllardır iyi olduğunu bilmeme rağmen hakkında pek bir bilgim yok. Bende dedim forumdaki bilgili arkadaşlar bana yardımcı olur bu yüzden konuya geldim. 58PUS8505'e alternatif olabilecek Sony TV hangisidir?

Not: 7000tlye kadar bütçem var tvyi daha çok Film/dizi için kullanacağız.
    Ağırlıklı olarak film,dizi izleyecek ve çoğunlukla tam karşıdan izleyecekseniz VA panel tercih edin. VA panel için Sony XH9096 modeli var. Onun da fiyatı 8500 ve fazlası genelde. Yine de bu modelde fiyat araştırın.

işlemci daha iyi diyorsunuzda bahsettiğiniz işlemcinin çıkış yılı 2017 yılı ekstra olarak renk işlemcisi gibi bir işlemcide yok kullandığı paneli lg markasndan diğer parçaları başka üreticilerden temin ediyor sony markası yani kalite olarakta bir farkı yok hatta lg sanmıyorumki daha iyi panelleri sony markasına verip kendisi daha kötü panelleri kullansın kulaktan dolma bilgiler hocam bunlar televizyon dünyası değişeli yıllar oldu sony markası eski sony değil artık

• GotSome kullanıcısına yanıt
    o zaman sizin tavsiyeniz nedir efenim ?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.