Şimdi Ara

2021 SONY BRAVIA TV(Ana Konu) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
864
Cevap
49
Favori
87.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sağol kardeşim. Allah razı olsun, zaman ayırıp, cevap yazdığın için. Çok sağol.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birbilenesormalı

Sağol kardeşim. Allah razı olsun, zaman ayırıp, cevap yazdığın için. Çok sağol.

Ne demek Kardeşim Allah senden de Razı olsun..

• quote:

Orijinalden alıntı: rewkdark

teşekkür ederim. mesajı yazdıktan sonra buradaki hazır listeyi indirdim ama bir sebepten hiçbirini görmedi tv, sonra kendi tvdeki kanal aramadan hepsini arattım ve devamında da sizin de dediğiniz gibi kanal editöründen düzenleyip atınca hepsi de çalıştı çok şükür, kanal ekleme ve silmeyi de buldum tvden, şimdilik sorun yok.

Kalibrasyon yapsam mı bilemedim, sizlerin bildiği bir ayar var mı yoksa böyle kalsın mı?, Işığa göre ayar vardı onu kapattım.

Arkadaşlar selam. Dün 55XH8196 aldım. Tv nin servis sürecinden memnun kaldığınız ayarlara kadar tavsiyenizi alırım. Tv den memnun musunuz?
  • Arkadaşlar selam,

Sony XF9005 55” tv kullanmaktayım.
    Bu tv’yi satıp XJ90 serisi tv almak istiyorum. Ancak boyut olarak yine 55” mi yoksa 65” mi alsam kararsız kaldım. Salonum 16m2, izleme mesafem 3,75 metre.
    Siz bu durumda hangisini tercih edersiniz.

Ayrıca 65” tv de seyir zevki nasıl olur, 55” tv ye göre çok fark eder mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 11 Mayıs 2021; 0:2:52 >
  • Mayers! kullanıcısına yanıt

hdmi 2.1 içinmi geçmeyi düşünüyorsunuz birde xf9005 için fiyat olarak ne düşünüyorsunuz

ekleme: sizin mesafeniz için farkeder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GotSome -- 11 Mayıs 2021; 0:49:4 >
  • Uwais kullanıcısına yanıt

Merhaba. Yaklaşık 6 aydır kullanıyorum Allah korusun ben memnunum. samsung 55qr 60'tan buna geçtiğimi daha önce de yazmıştım. Görüntü göze daha hoş geliyor, gereksiz abartılı parlaklıklar yok. Duvardan duvara penceremin tam karşısına koydum ve samsunga göre çook fark var onda hiç görünmüyordu bunda ise hiç belli değil pencereye baktığı.Sesi de harika, hiç zifiri karanlıkta 4kizlemedim ama sorun olacağını sanmıyorum.

Görüntü ayarı yapmanıza gerek yok kendi hali çok iyi sadece hazır ayarlardan hangisi hoşunuza giderse ona bakın ( standart vb gibi)

Sesli komut Türkçe ve çalışıyor, sesi 5 azalt diyorum tamam diyor.

laptoptan 4k film açıyorum , hdmı ile bağlıyorum ve laptoptan daha iyi gösteriyor, " rendering" dedikleri "uyarlama, görüntü düzeltme" işini çok çok iyi yapıyor.

Geçen ay keşfettiğim bir durum chromecast işi. artık youtube tan kısa bir video açıyorum, laptop ve tv aynı wifi üzerinde , sağ altta hemen chromecast çıkıyor youtube videoda , ona basıyorum hemen tvyi buluıyor okla 3 tnae seçenek çıkıyor 2. sıradakini seçiyorum , bağlan diyorum tvye bağlanıyor, sonra youtube görüntü durdurup laptopu komple yansıtmış oluyorum, oradan dizi açıp kablosuz bir şekilde tvden izliyorum, eğer internet hızlı ise hiç donmadan hdmı gibi kaliteli olarak yansıtıyor, zaten hemen laptopun sesini anında tamamen kısıyor kendi.

Ben çok memnunum Allah kaza bela nazar vermesin uzun yıllar gider bana.

Ayrıca samsug q60a göre yanlardan izlemek çok çok farklı , Sony'da IPs olmasından dolayı çok iyi yanlardan izlemek de. IPS mat olur falan dediler ama bu modeldeki IPs sanırım en üst seviyelerden biri.

alıntıladığınız yerde de yazmıştım otomatik ışık ayarını kapattım, hatta kumandaya her bastığıda ışık yanıyordu onu ad kapttım aylardır da ellemedim ayarına.

Servis yoktu bulunduğum ilde, bölge bayisi birini görevlendirdi, o da geldi kurdu, tvyi güncelledi ,ekran görüntülerini aldı en güncel haliyle,gidiyordu " hani mza falan yok mu dedim" "bizde müşteri zorlanmaz deedi zaten merkezi aradım senin tvyi şimdi takipteler garantin de başladı dedi, gitti. Halbuki samsunga " sağlam aldım" diye imza attığım için binlerce sorun yaşamıştım ve herseferinde " sağlam imzan " var diyerek THH ye git dediler ben de gittim ve oradan paramı almıştım.

Size de hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewkdark -- 11 Mayıs 2021; 0:56:41 >

• GotSome kullanıcısına yanıt
    Evet HDMI 2.1 için geçmeyi düşünüyorum. Diğer bilgiler için dm gönderdim hocam.
  • rewkdark R kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim dostum mükemmel anlatmışsın eyvallah.

6 yıl 55hx920 den sonra 2 yıldırda 65xf9005 kullamaktayım, son nesil hariç (geçiş için gerekli oyun çıkmadığı için) tüm oyun konsollarını arşivleyen biri olarak büyük ekrana geçmeniz yararınızadır, film için özellikle. Ancak xj90 değilde xj95 daha dengi bir seçim olur diye düşünüyorum(zone sayısına göre kıyaslamak gerekirse). Bende eğer gelirse 75xj95 beklentilerimi karşılarsa geçmeyi düşünüyorum...

• ArGoDa kullanıcısına yanıt
    Aslında benimde aklımda XJ95 vardı hocam. Ancak sony center’lar sony’nin internet sitesinde ürün listelenmiyorsa gelmeyebilir dediler. Ayrıca gelirse de XJ95 65” olan modeli 19K gibi bir fiyatı olacak. Bu rakam benim için çok fazla. O yüzden XJ90 benim için daha uygun görünüyor. Yine de tv ler çıksın fiyatlara göre son kararımı vereceğim.

Bu yorumlardan sonra da 65” modeli aklımda iyice yer edindi. Umarım fiyatlar uygun olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 11 Mayıs 2021; 9:19:55 >
  • Aylar önce bu başlıkta A90J oled tv.lere
    55" için 25bin₺, 65" için 35bin₺ fiyat tahmininde bulunmuştum. Bunlar bile iyimser kaldı kur artışı yüzünden.
    29.999₺ ve 39.999₺ olarak revize ediyorum ilk çıkış fiyatı tahminlerimi.
    O ebatta tv lere verilmeyecek rakamlar bunlar, değmez de.

• korcin K kullanıcısına yanıt

Bu sene Philips sanki iyi geliyor. MiniLED modelleri ile piyasayı tutacak gibi.

• 66A80j fiyati ne olur sizce burada ?

• serkan1216 kullanıcısına yanıt

Selefi 65A8 modeli hala 25.999 tl fiyatla satışta olduğuna göre, 65A80 de 25-30bin₺ bandında bir fiyattan çıkar bence.

• Arkadaşlar yeni cihazların fiyatları geldi. Bence 2021 model bekleyen varsa hiç beklemesin. 2020'lerden hemen alsınlar.
    İnanılmaz yüksek fiyatlar var.
    55xh90'nın yenisi 16.000
    65"i 20.000 tl
    Cihaz bekleyenler fiyatın düşmesini bekleyenler bence beklemeden direk alsınlar.
    Bu arada xj92, xj93, xj95 listede yok, gelmeyecek gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: korcin

Selefi 65A8 modeli hala 25.999 tl fiyatla satışta olduğuna göre, 65A80 de 25-30bin₺ bandında bir fiyattan çıkar bence.

Normal fiyatı 34.999 TL

Kampanyalı fiyatı 31.999 TL

• serkan1216 kullanıcısına yanıt

Normal fiyatı 34.999 TL

Kampanyalı fiyatı 31.999 TL

• numberten_ank kullanıcısına yanıt
    Sony kendini bitirmiş, geçmiş olsun.
    Led panellere bu paraları vermek yazık gerçekten. XF9005’den terfi edelim dedik yalan oldu anlaşılan.

Sony acaba XH serisi tv’lerin stoklarını eritmek amacıyla fiyatları bu rakamlardan belirlemiş olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 11 Mayıs 2021; 19:47:57 >

Kendini bitirme noktasında size katılıyorum,

Xh90'ları bitirmek adına katılmıyorum, çünkü sadece xh90'lar değil tüm modeller aşırı yüksek.

• numberten_ank kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı diyelim. Bu fiyatlar bu kurlarla düşmez ama. Mecbur bekleyeceğiz. Yapacak bir şey yok.

Teşekkürler @numberten_ank hocam.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.