Şimdi Ara

2021 SONY BRAVIA TV(Ana Konu) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
864
Cevap
48
Favori
86.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: numberten_ank

Kendini bitirme noktasında size katılıyorum,

Xh90'ları bitirmek adına katılmıyorum, çünkü sadece xh90'lar değil tüm modeller aşırı yüksek.

Merhaba hocam. Hdmi 2.1 olan 43 inçlik bir model ülkemize gelecek mi acaba, bilginiz var mıydı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emre00 E kullanıcısına yanıt

Sony ve diğer markalarda gelmeyecek.

• Mayers! kullanıcısına yanıt

Rixa ederim ne demek....

• numberten_ank kullanıcısına yanıt
    Hadi ya, üzüldüm gerçekten de. Onu bekliyordum almak için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • numberten_ank kullanıcısına yanıt

A90J fiyatları nedir 55" ve 65" ?

Güniçinde revize etmiştim ben tahminlerimi ama onların bile üzerinde gelecek sanırım.

• Sony bu sene TV kategorisinde sinek avlar :). Sony satan dükkan baya azaldıydı, kalanlar da kapanır veya başka markalara geçer. Sahsen Philips miniLED fiyatlarını bekleyeceğim. Orası da böyle komik fiyatlar belirlerse ver elini ultra kısa atımlı projeksiyon cihazları der ve defteri kapatırım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulu123 -- 11 Mayıs 2021; 23:53:47 >
  • Merhabalar. Benim de 65XG8096 modelim var. Kasım 2020'de Android yeni sürüm güncellemesi yayınlandı ama hâlâ ota üzerinden gelmedi 1 yıl olacak neredeyse. İnternet üzerinden indirip usb ile kurulum yapsam artık diyorum ama çok da güvenemiyorum. Sizin görüşleriniz nelerdir bu konu hakkında, yapmalı mıyım? Teşekkür ederim şimdiden.

• quote:

Normal fiyatı 34.999 TL

Kampanyalı fiyatı 31.999 TL

Bu fiyat ne yaHu Allah askina 65 A80j fiyatimi bu gercekten .

a90j fiyatina satacaklar resmen .yurt disinda fiyatlari indirim yapip zararlarini burdan mi cikariyorlar ne acaba. Nasil bir mantik bu

Sony satan da kalmadi pek ,bu kibir sonyi bitirir .

Abi sen bence sony bayiligini iptal et . Bu sene sinek avlayacaksiniz uzgunum. Sony cok simardi .

Kesinlikle bu kibir sony i bitirir .

• serkan1216 kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim sony hak ediyor herşeyi mobil cephesindeki geldiği noktadan derste çıkarmıyor Türkiye'de sonu muhtemelen öyle olucak ben bile A90J düşünürken fiyatlara bak LG c1 serisine yönelmek daha akıllıca olucak bu gidişle .

• 16.000 e 55 inç X90 serisi mi? Tamam TL döviz karşısında en değersiz zamanlarını yaşıyor ama bu kadarda değil be kardeşim. Özellikle oyun ve film için TV alacaklara tavsiyem uygun fiyata yakalarsanız XH90 ya da LG CX alın geçin arkadaşlar.

• quote:

Arkadaşlar yeni cihazların fiyatları geldi. Bence 2021 model bekleyen varsa hiç beklemesin. 2020'lerden hemen alsınlar.
    İnanılmaz yüksek fiyatlar var.
    55xh90'nın yenisi 16.000
    65"i 20.000 tl
    Cihaz bekleyenler fiyatın düşmesini bekleyenler bence beklemeden direk alsınlar.
    Bu arada xj92, xj93, xj95 listede yok, gelmeyecek gözüküyor.

Fiyatlar için teşekkürler Hocam sağolun..Foruma faydalı olmanız mutluluk verici..

XH9505 en güzel seçenek bu tvler arasında...

Siz incelediniz mi tam olarak xh9505 ile xj90'ı? Denk değiller sanırım..Xh9505 alıp geçilir anladığım kadarıyla..

• quote:

Arkadaşlar yeni cihazların fiyatları geldi. Bence 2021 model bekleyen varsa hiç beklemesin. 2020'lerden hemen alsınlar.
    İnanılmaz yüksek fiyatlar var.
    55xh90'nın yenisi 16.000
    65"i 20.000 tl
    Cihaz bekleyenler fiyatın düşmesini bekleyenler bence beklemeden direk alsınlar.
    Bu arada xj92, xj93, xj95 listede yok, gelmeyecek gözüküyor.

xj90 değil mi? 16.000- 65 i 20.000 ?

• quote:

Orijinalden alıntı: PhantomPhorever

Merhabalar. Benim de 65XG8096 modelim var. Kasım 2020'de Android yeni sürüm güncellemesi yayınlandı ama hâlâ ota üzerinden gelmedi 1 yıl olacak neredeyse. İnternet üzerinden indirip usb ile kurulum yapsam artık diyorum ama çok da güvenemiyorum. Sizin görüşleriniz nelerdir bu konu hakkında, yapmalı mıyım? Teşekkür ederim şimdiden.

Asıl en sağlıklısı usb ile? Elektrik kesilse bile birşey olmaz..USB ile yapın daha sağlıklı..

• sony bunu hep yapıyor, aynı Samsung gibi şişirilmiş fiyat listesi ile açılış yapıyorlar yıl sonuna doğru fiyatlar nerdeyse %40 düşüyor.

ama Sony de fiyatlar o kadar düşmüyor, geçen yıl 75xh9505 19bin TL ye satıldı. 65A8 oled modeli 19.999TL fiyatlarına geldi. benim takip ettiğim en düşük fiyatlar bu şekildeydi.

isterlerse fiyatları düşürürler. nasıl mı almayın!!!

bu sene 65a90j modelinin Avrupa satış fiyatı 3999euro

bu modelin 40.000tl altı hayal olur.

fiyat politikası konusunda en cömert firma LG oluyor. G1 serisi muhtemelen daha iyi bir noktada olacaktır.

• payda P kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam almasın millet o zaman görcem onları ben ..

• Ve, Sony en sonunda Sony forumunda bile insanları Sony almayın moduna soktu. Sony'ye geçmiş olsun. Bence Sony genel merkez Sony Türkiye'deki tüm müdürleri değiştirip bir temizlik yapmalı.

• Urun ilk tanitildigindan beri 65" A90J almayi hedeflemistim. Ama bu fiyat politikasi ile Sony almak hic mantikli gorunmuyor, ben de LG G1 serisine ceviriyorum yonumu.

• joseph27 kullanıcısına yanıt
    Evet bende çevirdim rotayı ..

• Backstreet kullanıcısına yanıt

Evet...

• quote:

Orijinalden alıntı: Backstreet

Fiyatlar için teşekkürler Hocam sağolun..Foruma faydalı olmanız mutluluk verici..

XH9505 en güzel seçenek bu tvler arasında...

Siz incelediniz mi tam olarak xh9505 ile xj90'ı? Denk değiller sanırım..Xh9505 alıp geçilir anladığım kadarıyla..

Alıntıları Göster

Bh fiyatlarla kıyasladığınız zaman xh95'de xh90 da şu anda alınabilir en iyi tv'lerdir. Tabi ki bu benim şahsi fikrim.

XJ'ler ile XH'ları kıyaslama fırsatım olmadı malesef. Lakin daha kötü olacağını düşünmüyorum.

Fiyat farkına değer mi orası tartışılır

Fiyatların neden bu kadar yüksek olduğunu sorduğumda ise, bana verilen cevap Global'de panle sıkıntısı var, bu yüzden tüm markalarda yüksek olacak ve sony için bu yıl güzel geçecek denildi.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.