Şimdi Ara

2021 SONY BRAVIA TV(Ana Konu) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
864
Cevap
49
Favori
87.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkan1216

Bu fiyat ne yaHu Allah askina 65 A80j fiyatimi bu gercekten .

a90j fiyatina satacaklar resmen .yurt disinda fiyatlari indirim yapip zararlarini burdan mi cikariyorlar ne acaba. Nasil bir mantik bu

Sony satan da kalmadi pek ,bu kibir sonyi bitirir .

Abi sen bence sony bayiligini iptal et . Bu sene sinek avlayacaksiniz uzgunum. Sony cok simardi .

Kesinlikle bu kibir sony i bitirir .

Alıntıları Göster

Bizim Sony, Samsung, Lg ve Siemens mağazalarımız var. Şuna emin olun ki en çok ciroyu yapan marka Halen sony.

Evet fiyatlar aşırı pahalı ve sebebide Globalde olan panel sıkıntısıymış. Tüm markalarda bundan etkilenecekmiş.

Miş miş mii :)))

Aynı şeyi tekrarlıyor gibiyim ama hangi konuda cevapladığıma bakmadım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: korcin

A90J fiyatları nedir 55" ve 65" ?

Güniçinde revize etmiştim ben tahminlerimi ama onların bile üzerinde gelecek sanırım.

55" 34.000 ön siparişe özel WH-1000XM4 hediye

65" 48.000 ön siparişe özel WH-1000XM4 hediye

• _TUTANKHAMUN_ kullanıcısına yanıt

Rakiplerin fiyat avantajı tabiki oluyor ama uzun vade de baktığınız da rakiplerin yeni çıkan oled'leri de dahil olmak üzere yanarken Sony'de yanma olayı olmuyor.

A8 yada AG9 oled tercih edilebilir ki ben olsam hdmi 2.1 çok önemli değil ise gözü kapalı A8 alırım. Fiyatı şu anda 22-23 bin bandında.

Görüntü de mükemmel ses de. AG9 ile kıyasladığında ses gücü ve ayak dışında başka bir fark yok.

Bizim mağazada ki 65AG9 6000 saatir çalışıyor ve en ufak yanma söz konusu değil. Farklı markaların oledlerine bakın 2000 saatte yanıyor mağazalarda.

• numberten_ank kullanıcısına yanıt

Bu kadarını ben bile tahmin edemezdim hocam, teşekkürler  

Bu fiyatlarla ancak sipariş üzerine ve sayılı ithal edilir herhalde bu modeller.

• Bu fiyatlarla TR'de Sony mağazası kalmaz. Marka yavaş yavaş eski günlerine dönüyor derken, adamlar kendi ayaklarına sıktılar. Bundan LG ve Samsung çok memnun olmuştur .

55 İnç A90J Oled Tv 34 Milyar Hocam,Nasıl ,Kim Alacak,Aklım Almıyor,Fiyatlar Cidden Şaka Gibi.

Peki hocam sence geçen senenin tepe modeli 65xh9505 mi görüntü kalitesi olarak daha iyidir, yoksa yeni 65xj90 mı? Birini almak istesen hangisini alırsın? Fiyat önemli değil.

• zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Aynen kendini kaf dağında sanıyorlar ama bu sene hiçte öyle olmıycak gibi hele şu modeller gelsin millet etiket fiyatlarını görsün bakalım ne olucak ..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Persona_6

Peki hocam sence geçen senenin tepe modeli 65xh9505 mi görüntü kalitesi olarak daha iyidir, yoksa yeni 65xj90 mı? Birini almak istesen hangisini alırsın? Fiyat önemli değil.

Xh9505 daha iyi tabiki..

• XJ serisi genel olarak zaten fiyat farkına değecek bir özellik sunmuyor. XH9505 daha iyi bir cihaz. Aslına bakarsanız XG9505, XH9505'den de iyi bir cihaz. Bence bu sene Sony'lere pek bakmayın. Philips'in miniLED modellerini beklemekte fayda var gibi. Dolu dolu bir cihaz almış olursunuz.

A90J showroom'lara ne zaman gelir ve on siparise ne zaman acilir acaba? Bu konuda bilgi verebilir misiniz?

• Xj90-xh95-xh90 arasında çok gittim geldim.Maddi boyutu hesaba katmassak eğer tercihim xh95’den yana olurdu.Ben maddi durumlardan ötürü xh90 aldım.Xj90’nın bu paralar ile satılması çok hayal olur.Zaten ülkeye xj95 leri getirmeme sebepleri aşırı fiyat farkından ötürü.16.000 lira açılış fiyatı ileride max göreceği rakam 11.000 tl.Xh95 ile xj90 arasında kalan arkadaşlar bence tereddüt etmeden stok bitmeden xh95 alsınlar.
  • Yeni cihazı görmeden birşey söylemek zor lakin ben olsam xh9505'i tercih ederdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: joseph27

A90J showroom'lara ne zaman gelir ve on siparise ne zaman acilir acaba? Bu konuda bilgi verebilir misiniz?

Bu ayın 17'si itibati ile ön siparişe açılıyor, mağazaya da haziranın ilk yarısı bekliyoruz.

• Roronoa Zoro R kullanıcısına yanıt

Valla açıklanan bu, düşünceleri nedir, neye istinaden yapıyorlar hiçbir fikrim yok ama çok kısa sürede düşeceğini düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: numberten_ank

55" 34.000 ön siparişe özel WH-1000XM4 hediye

65" 48.000 ön siparişe özel WH-1000XM4 hediye

Alıntıları Göster

bence bu fiyatlara çok zor satarlar LG daha uygun çıkaracağı için herkes oraya kayar

• quote:

Orijinalden alıntı: LuqueTr

bence bu fiyatlara çok zor satarlar LG daha uygun çıkaracağı için herkes oraya kayar

Alıntıları Göster

Hayırlısı olsun, yapacak birşey yok. Eğer LG nin fiyatları çok düşük olursa bu seneyi pas geçer sony. Seneye de Allah Kerim...

Elbet düşer dolar 8.50 hocam beklenen düşüşde olmayabilir.
  • TheRasso kullanıcısına yanıt

Her zaman düşüş olmuştur. Mecbur düşürmeye ama bu kısa vade de mi, uzun vade de mi onu bilemem. Şahsi fikrim en kötü %30 civarında düşüş olur.

2020 modellerinin ilk liste fiyatlarını hatırlıyormusunuz?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.