Açtığım 2020 xh9096 konusunun ilk sayfasında var. 55xh9096 13.000 di hatırladığım kadarıyla. Diğerleri de orda var. Hepsini paylaşmıştım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2021 SONY BRAVIA TV(Ana Konu) (17. sayfa)
-
-
Bu fiyatlarla en fazla yaz aylarını geçirir, en geç sonbaharda Efsane cuma, 11.11 gibi kampanyalara ayak uydurmak zorunda kalırlar bence.
Tabi döviz kurları aynı hızla artmaya devam ederse, beklenen indirimler hiç gelmeyebilir de.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: numberten_ank55" 34.000 ön siparişe özel WH-1000XM4 hediye
65" 48.000 ön siparişe özel WH-1000XM4 hediye
Alıntıları GösterBu fiyatların bir manası var aslında, adamlar doviz oynaklığından dolayı kendilerini bir nebze olsa garanti altına almak istiyorlar.
55AJ90 avrupa fiyatı 2699 Euro bugün olması gereken tutar 28.000TL, Sony TR liste fiyatı ise 35.000 TL bizdeki güncel kur(10.27) karşılığı 3400 Euro yapar, demekki bizi avrupadan saymıyor Sony, eğer bu rakamları kar marjı olarak hesaplanmışsa bunun adına halk dilinde ne denir ?
Sony Eurosia açıkca şunu ima etmek istiyor yakında 1 Euro 13tl olursa ben fiyatları değiştirmem avrupa fiyatları ile 2699 ye gelir yine hesabı yapıyor da olabilir.
kısaca TL nakitiniz varsa altın veya doviz alın. yıl sonu daha karlı çıkarsınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Fiyatları görenler birer birer başka markalara yöneliyorlar. Kimisi LG Oled G1 demiş, kimisi Philips micro led demiş.
Bende Samsung Neo QLED 4K QN90A 2021 serisi mini led tv' ye yöneldim. Rtings incelemesine göre kağıt üzerinde gerçekten mükemmel bir tv.
Tabi ki canlı gidip görmek, test etmek gerekir.
Sony XJ90 serisinden 4-5 bin TL fazla bile olsa, Samsung QN90A bu özelliklere göre bu paraya değer.
Hayırlısı bakalım. Orada fiyatlar ne olacak..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 14 Mayıs 2021; 3:10:24 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mayers!Fiyatları görenler birer birer başka markalara yöneliyorlar. Kimisi LG Oled G1 demiş, kimisi Philips micro led demiş.
Bende Samsung Neo QLED 4K QN90A 2021 serisi mini led tv' ye yöneldim. Rtings incelemesine göre kağıt üzerinde gerçekten mükemmel bir tv.
Sony XJ90 serisinden 4-5 bin TL fazla bile olsa, Samsung QN90A bu özelliklere göre bu paraya değer.
QN90A modelinde kirli ekran efekti olmazsa alınabilecek bir tv banding sorunları var mı onu bilmiyorum ikisi bir araya gelince futbol maçlarında ciddi dikkat dağıtıyor. Geçen yılın amiral tv sin bu iki sorun vardı ve almaktan vazgeçtim.
65inc açılış fiyatı 25.000 tl den başlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi payda -- 15 Mayıs 2021; 18:28:36 >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayers!Fiyatları görenler birer birer başka markalara yöneliyorlar. Kimisi LG Oled G1 demiş, kimisi Philips micro led demiş.
Sony fiyat konusunda şaşırmış hocam
-
-
-
Bahsetmiş olduğunuz problemleri Samsung umarım bu yıl gidermiştir. Ürün piyasaya çıktığı zaman bir kaç mağazada test edeceğim. Kullanıcı yorumları da önemli tabi ki.
Fiyatlardan dolayı sanırım 65'' bize hayal. Yine 55'' alacağım gibi görünüyor.
Dün tekrardan Rtings sitesinde XJ90 serisini şu an kullanmakta olduğum XF9005 tv ile kıyasladım. Özellikle HDR tepe parlaklığında XJ90 serisi daha kötü görünüyor. Şaka gibi gerçekten.
3 sene de hiçbir ilerleme yok aksine geriye doğru gidiş var.
Vah ki ne vah.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 16 Mayıs 2021; 16:45:28 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mayers!Bahsetmiş olduğunuz problemleri Samsung umarım bu yıl gidermiştir. Ürün piyasaya çıktığı zaman bir kaç mağazada test edeceğim. Kullanıcı yorumları da önemli tabi ki.
Dün tekrardan Rtings sitesinde XJ90 serisini şu an kullanmakta olduğum XF9005 tv ile kıyasladım. Özellikle HDR tepe parlaklığında XJ90 serisi daha kötü görünüyor. Şaka gibi gerçekten.
Vah ki ne vah.
XF9005 bende aktif olarak kullanıyorum, 3 yıldır ses sistemi dışında hiç sorun çıkarmadı. 2018 yılının açık ara en iyi FP ürünüydü.
-
Aynen öyle hocam.
Telefon piyasasından silindiği gibi TV piyasasından da silinmesi yakındır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: paydaXF9005 bende aktif olarak kullanıyorum, 3 yıldır ses sistemi dışında hiç sorun çıkarmadı. 2018 yılının açık ara en iyi FP ürünüydü.
Alıntıları GösterEvet hocam. XF9005'den sonra adam akıllı bir model çıkmadı zaten. LED kategorisinde XE9305, XF9005 Sony'nin en iyi TV'leridir.
Gerisi bir iki makyajla göz boyamak için ortaya çıkmış cihazlardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayers! -- 16 Mayıs 2021; 16:49:35 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayers!Evet hocam. XF9005'den sonra adam akıllı bir model çıkmadı zaten. LED kategorisinde XE9305, XF9005 Sony'nin en iyi TV'leridir.
Gerisi bir iki makyajla göz boyamak için ortaya çıkmış cihazlardır.
Alıntıları GösterXf9005 den iyi bir tv olarak Xh9505 derim...Bazi ozellikleri Xe9305'den de iyi bazi ozellikleri kotu..
Ama genel anlam da Xh9505 xf9005'den iyi bir tv..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mayers!Bahsetmiş olduğunuz problemleri Samsung umarım bu yıl gidermiştir. Ürün piyasaya çıktığı zaman bir kaç mağazada test edeceğim. Kullanıcı yorumları da önemli tabi ki.
Vah ki ne vah.
Xj90 en ust gam serisi degil ki? Xj95'e bakacaksiniz..
Xj90 En ust gamin bir alti..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.hepsisony.com/Sony Bravia XR65A90J 4K 65 inch Oled TV Fiyatı ve Özellikleri - Hepsisony.comhttps://www.hepsisony.com/sony-bravia-xr65a90j-4k-65-inch-oled-tv
-
Tesekkurler....
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X