Pardon Hocam Xh9505 ile karistirdim...Xh9505 verelim ustune 5000 tl verin derler belki,uzlasma lazim..Yoksa Xh9096 verirler ama fiyat farki olacaktir elbet..10.000 Tl uzerinden giderler konuya,9 ayda enflasyon orani hesaplanir, aradaki farka xh9505 alirsiniz..Ki deger bir tv... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2021 SONY BRAVIA TV(Ana Konu) (22. sayfa)
-
-
Mahkemeye sordum onuda alt klasmanı veremez eşdeğerini vermek zorunda para isteyemez aynı klasmana ama üst klasman verelim derse pazarlık yapıp üst klasman alabilirsin ama alt klasman 9096 teklif dahi edemez dedi bakalım bekliyorum aramalarını
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu anda listeler de gözükmüyor. Kuvvetle muhtemel gemeyecek
-
Şu an 65 xh9505 Tr stok tükenmiş vaziyette.Acaba 2021 modellerle birlikte 9505 in yeniden stoklara girme ihtimali varmı arkadaşlar.Tşk.ederim
quote:
Orijinalden alıntı: ekodialogŞu an 65 xh9505 Tr stok tükenmiş vaziyette.Acaba 2021 modellerle birlikte 9505 in yeniden stoklara girme ihtimali varmı arkadaşlar.Tşk.ederim
2-3 haftaya gelecektir..
quote:
Orijinalden alıntı: numberten_ankSony ve diğer markalarda gelmeyecek.
Lg getirecekmiş sanırım 43 inç hdmi 2.1 destekli televizyon.
quote:
Orijinalden alıntı: numberten_ankŞu anda listeler de gözükmüyor. Kuvvetle muhtemel gemeyecek
tedarikçiniz sony eurosia ile görüşüyor musunuz?
77A80J modelinin abd'de 1000$ ve avrupa'da 1000€ indirime gidildi.
Ülkemiz vatandaşları için bir indirim söz konusu mu?
-
Üstad biz daha ürünü göremedik ve taaaa temmuzda gelecek.
Bu arada görüştüm herangi bir indirim beklemiyorlarmış.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sony de çalışan arkadaşlar artık getirmeyeceklerini söylediler.
dostlar sony 55xh8196 vs philips 58pus8505 hangisini almalıyım?
açıkcası hiç anlamıyorum, en azından hangisi daha sorunsuzdur.
-
Ya fiyatta yanlışlık var ya da a80j pazara hayırlı uğurlu olsun.
55A80J 21999TL
65A80J 31999TL
77A80J 47999TL
quote:
Orijinalden alıntı: Kerim5100
Ya fiyatta yanlışlık var ya da a80j pazara hayırlı uğurlu olsun.
55A80J 21999TL
65A80J 31999TL
77A80J 47999TLFiyatta yanlışlık yok çünkü adamlar DOLAR - TL kurunu 13.71 TL'den hesaplıyorlar. (3499$ x 13.71TL = 47.999TL)
Acaba Sony Eurosia yıl sonu dolar-TL beklentisi 13 TL veya 14 TL olduğu için mi kendi ürünlerini bu şekilde fiyatlıyor.
-
Valla A90J 35bin olunca insan ister istemez daha yüksek bekliyor
sony 55inch XG9505 Full Array LED var anneme vereceğim bunu 2021 oled almak istiyorum çok farkedermi acaba pc ekranı olarak kullanıyorum oyun oynuyorum
-
Arkadaşlar,
LG G1 55'' OLED TV 16.500 TL
SONY XR93J LED TV 16.500 TL
Bu fiyatlara göre sizce hangisi alınır diye saçma bir soru sormayacağım. Sony zaten yeterince saçmalamış
Sadece şunu öğrenmek istiyorum.
OLED TV'lerdeki ekran yanığı durumları hangi aşamada. Bu sorunlar artık hemen hemen bitti diyebilir miyiz ?
Bilgisayarın TV'ye bağlı olması yanık riskini ne derecede artırır ?
TV genelde gün içerisinde toplamda 6 saat açık oluyor. Bilgisayar bağlantısında ise oyun çok nadir. Sadece günlük işler için günde 2 saat kullanılıyor.
-
Hep oled yanığına odaklanıyorsunuz ama oledin sorunu ölü piksel. Daha doğrusu LG oledlerin sorunu. Aldıktan 1 yıl sonra başlıyor piksel ölmeleri. Özellikle köşe bölgelerde daha çok oluyor. G serisini kullananlardan pek duymadım ama C serisinde mağazalarda bile görebilirsiniz köşe bölgelerde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mayers!Arkadaşlar,
LG G1 55'' OLED TV 16.500 TL
SONY XR93J LED TV 16.500 TL
Bu fiyatlara göre sizce hangisi alınır diye saçma bir soru sormayacağım. Sony zaten yeterince saçmalamış
Sadece şunu öğrenmek istiyorum.
OLED TV'lerdeki ekran yanığı durumları hangi aşamada. Bu sorunlar artık hemen hemen bitti diyebilir miyiz ?
Bilgisayarın TV'ye bağlı olması yanık riskini ne derecede artırır ?
TV genelde gün içerisinde toplamda 6 saat açık oluyor. Bilgisayar bağlantısında ise oyun çok nadir. Sadece günlük işler için günde 2 saat kullanılıyor.
Hocam ben de Sony'nin saçma 2021 fiyat politikası yüzünden yeni modellerden vazgeçtim. XJ9 serisinden bir model düşünüyordum. Ayrıca 50" istiyordum ama 55" ten başlatıyor Türkiye'de, kendileri bilir.
LG OLED araştırıyorum 1 aydır. Gördüğüm kadarıyla 2016 ve öncesi modellerde bu sorun oldukça sık yaşanıyormuş. B7 mi C6 mı ne, aşırı fazla yanma sorunu olmuş. Tabii kullanıcıların şimdiki gibi rehberleri olmaması ve LG'nin bazı yeni ekran koruyucu özelliklerinin o dönem TV'lerinde yer almaması da buna etken olabilir.
Araştırdığım kadarıyla geçen seneki CX ve GX modelleriyle bu sorunu yaşayan görmedim pek. 3 sene + koruma da satın alınırsa kafadan 5 sene rahatça kullanılabilir. Bozulursa ya panel değişimi oluyor ya da o senenin güncel modeliyle değiştiriliyor panel yoksa (kanuna göre) diye biliyorum.
PC kullanımı işin içine girince bir tık daha dikkatli kullanmakta fayda var OLED'leri. Başlat menüsünü gizlemek (sabit logolar yer aldığından) ve arkaplanı ya simsiyah kullanmak ya da devamlı hareketli wallpaper'larla (Steam'deki Wallpaper Engine benzeri programlarla) kullanmak önemli. Bir de tabii ki gereksiz yere ekranı açık tutup yemeğe, WC'ye gitmeye de gerek yok. İşin yoksa TV'yi direkt kumandadan kapat, gelince aç yani bu kadar basit. İzlediğim insanlar hep bu şekilde yorum yapıp yanık sorunlarıyla karşılaşanların sabah akşam karasal yayın izlemelerinden kaynaklı olduğunu söylüyorlar.
-
Bu şekilde hayat mı olur bir ürüne para vereceğim yanmasın bozulmasın diye şekilden şekile gireceğim teknoloji size ayak uydursun siz teknolojiye değil!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: techno.33
Hep oled yanığına odaklanıyorsunuz ama oledin sorunu ölü piksel. Daha doğrusu LG oledlerin sorunu. Aldıktan 1 yıl sonra başlıyor piksel ölmeleri. Özellikle köşe bölgelerde daha çok oluyor. G serisini kullananlardan pek duymadım ama C serisinde mağazalarda bile görebilirsiniz köşe bölgelerdeHocam bir başka Sony 2021 TV başlığında, geçen senenin modeli olan Sony A8 OLED kullanan bir arkadaş 5 ay sonrasında birkaç ölü pikselin ortaya çıkmasıyla birlikte TV'yi iade etmiş.
Yani sanırım bu sorun sadece LG C serisinde değil, G serisi ve Sony OLED'lerde de ölü piksel sorunu olabiliyor.
Anlaşılan OLED paneller hala sorunlu, bulaşmamakta fayda var.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X