Yok Hocam 2020 model icin konusuyoruz.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2021 SONY BRAVIA TV(Ana Konu) (21. sayfa)
-
-
Sony satıcılarının diğer markalar da yükske fiyattan igrecek savı çürüdüğüne göre, ya Sony fiyatları çekecek aşağıya ya da Sony Türkiye'deki tüm yöneticilere yol verecekler. Bunlardan hiçbiri olursa Sony bir daha geri dönemeyecek şekilde Türkiye piyasaısndan silinir gibi bir sonuç ortaya çıkabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zulu123 -- 21 Mayıs 2021; 18:37:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: zulu123Sony satıcılarının diğer markalar da yükske fiyattan igrecek savı çürüdüğüne göre, ya Sony fiyatları çekecek aşağıya ya da Sony Türkiye'deki tüm yöneticilere yol verecekler. Bunlardan hiçbiri olursa Sony bir daha geri dönemeyecek şekilde Türkiye piyasaısndan silinir gibi bir sonuç ortaya çıkabilir.
bu fahiş fiyat politikasının aynısını ps store mağazası üzerindede yapmışlardı zamanında
-
10 bin'lik TV'nin fiyatı 15 bin TL olarak belirlenmiş, oha!
-
Bu yılın ilk Oled serileri piyasaya sürülmüş 21.999 Tl.den başlıyor Vatan Bilgisayar'da piyasaya giriş fiyatı olatak 55" ve 65" modelleri .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ...F.E.A.R... -- 21 Mayıs 2021; 21:8:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef fiyatlar çok yüksek çıktı. Umarım biraz düşer.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ali119Maalesef fiyatlar çok yüksek çıktı. Umarım biraz düşer.
en düşük fiyatlar black friday ve yıl sonunda oluyor grafiklere göre ben o zamanı takip edecem
-
İlk indirim ABD ortaya çıktı, şuanda bestbuy, amazon ve diğer bütün perakende satıcılarında 77A80J fiyatı 3499$ Türk Lirası karşılığı 29.500 TL
BU SOYGUNA ALET OLMAYIN VE 2021 SONY MODEL televizyonlarından satın almayın.
TR perakende satış fiyatı https://www.vatanbilgisayar.com/sony-xr77a80j-77-195-cm-4k-uhd-smart-google-oled-tv-dahili-uydu-alici.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi payda -- 22 Mayıs 2021; 15:46:18 >
-
Avrupa ülkelerinde bugün başlayan bir kampanya var, 77A80J model tv alanlara 1000€ geri iade promosyonu veriyorlar. Neredeyse Abd fiyatına(3499$) denk geliyor.
Evet ülkemizde ise kıytırık bir kulaklık hediyesi ile sizi eve yolluyorlar.
-
Aynen kardeşim kesinlikle almayalım zaten muhtemelen buraları takip ediyor ve yazılanları okuyorlardır ...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Burayı okumalarına, hatta organize olmamıza dahi gerek kalmayacağını düşünüyorum. Zaten kısa ve orta vadedeki ülke satış istatistiklerine baktıkları zaman fiyatlandırma stratejilerindeki mantık hatasını rahatlıkla göreceklerdir. Ama aksiyon almaya karar verirler mi, onu bilemem tabi :)
-
bu fiyat politikası piyasası tamamen lg samsunga bırakmaktır
-
LG Turkiye'nin 2021 model Oled TV'lerinin fiyatlarini aciklamasini bekliyorum ben.
LG de firsat bu firsat deyip Oled panellerde Sony'e benzer bir fiyat politikasi belirlerse istemeden de olsa Samsung Qled'lere yonelirim gibi duruyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: joseph27LG Turkiye'nin 2021 model Oled TV'lerinin fiyatlarini aciklamasini bekliyorum ben.
LG de firsat bu firsat deyip Oled panellerde Sony'e benzer bir fiyat politikasi belirlerse istemeden de olsa Samsung Qled'lere yonelirim gibi duruyor.
Fiyatlar açıklandı, fakat bu fiyatlarda düşecek, ayrıca lgkampanya.com adresini takip tv hediye kampanyası başlarsa o aralıkta almaya bakın.
LG OLED 48C14LB.APD fiyat bilgisi gelmedi.
LG OLED 55A16LA.APD 12.999
LG OLED 55B16LA.APD fiyat bilgisi gelmedi.
LG OLED 55C14LB.APD 14.999
LG OLED 55G16LA.APD 16.499
LG OLED 65A16LA.APD fiyat bilgisi gelmedi.
LG OLED 65B16LA.APD 21.999
LG OLED 65C14LB.APD 24.999
LG OLED 65G16LA.APD 27.999
LG OLED 77B16LA.APD fiyat bilgisi gelmedi.
LG OLED 77C14LB.APD 37.999
LG OLED 77G16LA.APD 44.999
LG OLED 83C14LA.APD fiyat bilgisi gelmedi.
-
Benim bir sorum olucak konudan farklı
10 bin tl ye 65xg9505 almıştım 9 ay önce 15 ay garantim devam ediyor tüketici mahkemesinden değişim kararınaldım ölü pikselden dolayı 9505 j gelmez ise bana ne vericekler para istemiyorum ne yapsam bilemedim
Tr’de olan model gelir bence 90j olabilir.Ölü piksel kaç adet vardı ve ne zaman fark ettiniz süreci yazabilirmisiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRasso -- 23 Mayıs 2021; 23:58:5 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: numberten_ank
Arkadaşlar
Evvelsi gün 2021 oledlerin siftahını yaptım.
Bir müşteriye
1 adet 77A80J
1 adet 65A80J
1 adet 55A80J
Verdim. Liste fiyatları üzerinden biraz oynadık.
Özellikle 77 oledin fiyatı 2020 lg olede yaklaştı.
Tabi ki yine yüksek ama 2021 ve sony olduğunu düşünürsek makul oldu bence.
Şu anki 77A80J kampanyalı olarak 48.000 TL fiyat la ön siparişde ve ben burdan biraz daha düşürdüm.X95J gelicek mi bir bilginiz var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: aslanmu
Benim bir sorum olucak konudan farklı
10 bin tl ye 65xg9505 almıştım 9 ay önce 15 ay garantim devam ediyor tüketici mahkemesinden değişim kararınaldım ölü pikselden dolayı 9505 j gelmez ise bana ne vericekler para istemiyorum ne yapsam bilemedimAyni Tv'yi verirler Stoklara gelecek..
XG9505 mi veremezler ki yokki hiç 9096 da veremezler alt klasman ben galiba farkı verip olede geçeyim amadem XJ9505 de gelmiycek galiba
süreç şöyle ilerledi garanti kabul etmedim emaal kararlar var 5 ölü pikselim vardı mahkeme değişim verdi yada değişim ya onarım istedim para kabul etmedim karar cıktı haber bekliyorum firmadan
quote:
Orijinalden alıntı: Persona_6X95J gelicek mi bir bilginiz var mı?
Alıntıları GösterZor bir ihtimal.
Bu fiyatlarla hele çok zor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X