Şimdi Ara

2021 TYT niz NASIL GEÇTİ (ANA KONU) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
3
Favori
39.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınavı bitirdikten sonra 20 tane soru kendim yazıp çözdüm yığılmanın kralı geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kolay sınavdı, Bu kadar kolay olması üzücü

• Şöyle okkalı bi analiz yazacak yokmu yav forum ne günlere kaldı

• mantık sormuşlar o ne lan

• Bu sene tübitak hazirladi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @The Killing Road sizin sınavını nasıl geçti hocam

• Mat zor diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: romario11111

Mat zor diyorlar

geçen seneye göre nasıl hocam

• Sınava giren arkadaşlara geçmiş olsun. Keşke espri kasmak yerine gerçekten kolay mıydı zor muydu ne nasıldı hakkında bilgi verseniz, işiniz gücünüz gevşek gevşek yazılarınızla hem kendi zamanınızı, hem bizim zamanımızı yemek.

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Mat soruları uzundu zorluk nerdeyse aynıydı bence Türkçe daha kolaydı sürenin az olması belki matematiği yetiştirmeyi zorlaştırır

Geçen senenin 135 dakika olanı

• Mat zordu bence 18-19-20 nin hepsinden.normalde 35-40 arası gezerdim 13-14 boş

• Danny Greene kullanıcısına yanıt

Türkçe geçen seneye göre kolaydı,fen sos benceeşit denebilir ama mattan geçen sene 32 netim vardı bu yıl 26 tane işaretleyebildim pekala benim mallığım da olabilir.

• Ben geçen sene 37 yaptım 6-7 boşum var

• cidden mi ?

• Shock17 S kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler, inşallah sonuç gönlünce olur.

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Oylesine girdim pek dikkatli cozmedim, tyt feni baya baya unutmusum. Ilk yorumum

Matin kolayi cok kolay zoru tyt sistemi icin cok zordu bence, kesisim kumeli bir soru vardi mesela begendim onu. Ama bazı sorularin ne sordugunu pek anlamadim su sicak soguk icecek sorusu gibi. Geosu duzdu bence

Türkçesi bence gecen seneye nazaran daha kolaydi, ama full focus cozmedim daha kotu gelir diye dusunuyorum

Sosyal duz osym sosyaliydi, 2 3 soruda arada kalip cok üzerlerine dusmedim, umarim yanlislari işaretlememisimdir dusunmicem diye

Fende konulari hatirlamadigim sorulari (optik vs) dümdüz salladim, ama onun haricinde gecen sene ile benzer bi seviyeydi bence. Hatırladığım konularda pek bi secici soru yoktu, ama su hatirlamadigim optik, hucre bolunmesi vs eleyici soru kontenjanı dolduruyor olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 26 Haziran 2021; 12:51:57 >
  • Geçen sene girmiş birisi olarak söyleyeyim: Geçen sene zaten çok kolaydı, bu sefer daha da kolay yapmışlar. Türkçede paragraflar özellikle güldürecek seviyedeydi. Matematik de ortalamanın altındaydı. Geçen sene 103 yapmıştım bunda rahat 110 gelir diye düşünüyorum. Tabii 110 yapsam bile sıralamam 2 katı falan gelir bu yığılma ile.

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Ydt için beklentiniz ne? Çıkmışlarda kaç net yaptınız? Veya ea,sözel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-06F963830 -- 26 Haziran 2021; 12:54:50 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.