Şimdi Ara

2021 TYT niz NASIL GEÇTİ (ANA KONU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
3
Favori
39.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sınav bitti arkadaşlar herkese geçmiş olsun yorumlarınız nedir sınav hakkında

Yorumlara dayanarak ve çevreden gelen yorumlara göre matematik sınavın asıl eleyiciliği ve zorluğunu oluşturan kısmını oluşturmuştur. Zamanın kısıtlı olması da sorularının yetiştirilmesinde büyük sıkıntı vermiştir. Diğer derslerde ortalamaya yakın gelmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 26 Haziran 2021; 14:45:23 >

• Oylesine girdim pek dikkatli cozmedim, tyt feni baya baya unutmusum. Ilk yorumum

Matin kolayi cok kolay zoru tyt sistemi icin cok zordu bence, kesisim kumeli bir soru vardi mesela begendim onu. Ama bazı sorularin ne sordugunu pek anlamadim su sicak soguk icecek sorusu gibi. Geosu duzdu bence

Türkçesi bence gecen seneye nazaran daha kolaydi, ama full focus cozmedim daha kotu gelir diye dusunuyorum

Sosyal duz osym sosyaliydi, 2 3 soruda arada kalip cok üzerlerine dusmedim, umarim yanlislari işaretlememisimdir dusunmicem diye

Fende konulari hatirlamadigim sorulari (optik vs) dümdüz salladim, ama onun haricinde gecen sene ile benzer bi seviyeydi bence. Hatırladığım konularda pek bi secici soru yoktu, ama su hatirlamadigim optik, hucre bolunmesi vs eleyici soru kontenjanı dolduruyor olabilir

Yapay Zekanın Yanıtı

2021 TYT Nasıl Geçti?

2021 TYT (Temel Yeterlilik Testi), birçok adayın merakla beklediği önemli bir sınavdı. Özellikle "2021 TYT zor muydu" ve "2021 YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) zor muydu" soruları adaylar arasında yoğun olarak tartışıldı.

Sınava giren adayların yorumlarına göre 2021 TYT, genel olarak önceki yıllara kıyasla daha zordu. Özellikle Türkçe bölümü, adaylara zorlu anlar yaşattı.

Matematik bölümü de zorlayıcı olsa da, adaylar soruları genel olarak makul buldu. Fen bilimleri bölümü ise önceki yıllara göre daha kolay olarak değerlendirildi.

2021 TYT'nin zorluğu, adayların eksiklerini gösterdiği ve sınav hazırlıklarının önemini vurguladı. Adaylar, sınava daha iyi hazırlanmak için derslerine daha fazla zaman ayırmalı ve ek kaynaklardan yararlanmalıdırlar.

2021 TYT sonuçları, Temmuz ayının sonunda açıklandı. Adaylar, sonuçlarını ÖSYM (Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi) üzerinden öğrenebildiler.

2021 TYT'ye giren adaylara emekleri için teşekkür eder, üniversite tercihlerinde başarılar dileriz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Cok iyi değildi 110 civarı gelir
  • Kötü geçti ( şimdiden hazır olsun)
  • Beklediğim gibi geçti, süreyi verimli kullanamadım, mezunluğum tescillendi
  • inşallah iyi
  • Sınav iyi bile geçse eve gelince ağlayacağımı hissediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 26 Haziran 2021; 8:17:41 >
  • İnşallah iyi geçecek hadi bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bayağı kötü geçti ya 115 gelir

• Rezerv
  • .
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    çalıştınız hocam içinden geçiceksiniz
  • Çok iyi geçti 120 altı yapan şimdiden başlasın 2022ye calismaya

• 21
  • Bu nasıl konu lan burası DH herkes +115 zaten
  • Benimki belli 100 net 😎
  • hedef 85 +
  • Kolaydı yarınkini zor yapacaklar belli ki...

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.