< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2021 TYT niz NASIL GEÇTİ (ANA KONU) (4. sayfa)
-
-
Yks 2019’da yerleşen biri olarak 2 senedir kitap açmamış şekilde girdim. Bence Türkçe gayet kolaydı. Sosyal bana göre kolaydı ama birkaç arada bırakacak soru vardı. Matematik epey zorladı çoğu boş soruların, sorular uzundu ve pratik olmak gerekiyordu. Fen ortalamaydu herhalde onun hakkında pek bi değerlendirmem yok kimyada bir mol sorusu vardı. Tytde mol soruyor muydu ösym hatırlamıyorum açıkçası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JusteMilieu -- 26 Haziran 2021; 12:54:49 > -
Bakmadim ydtye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba. Kardeşim girdi sınava ve ağlayarak çıktı sınavdan, normalde matematikte 35i geçiyor veya o civarda oluyordu ama bunda 10 boşu varmis sanırım. Trollemeden sınavın seviyesi hakkında bilgi verebilecek var mi özelden veya mesajı alıntılayarak
Tyt mat soruları çok açıklayıcı değildi bence onun dışında geçen seneden pek farkı yok bildiğimiz tyta
Ozellikle üçgen geo soruları ve problemler kasıntı geldi.sos fen ayarindaydi bence ama mat tam eleyiciydi
Girdi. Geoya basit demişler 3 soru çözdüm
quote:
Orijinalden alıntı: SayisalManArkadaşlar merhaba. Kardeşim girdi sınava ve ağlayarak çıktı sınavdan, normalde matematikte 35i geçiyor veya o civarda oluyordu ama bunda 10 boşu varmis sanırım. Trollemeden sınavın seviyesi hakkında bilgi verebilecek var mi özelden veya mesajı alıntılayarak
Ooo Burak hg. Opethciveled ben. Lej-Meri-Güherçileli günleri özledik be
Kimse korkmasın 2020'den kötüsünü tarih bir daha görmeyecek.
Matı bu yıl zordu sos aynı türkçede paragrafların bazıları bir tık kasıntıydı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benxe çıkmış sorularda 35 cozuyordum ama 20 soru falan anca cozmusumdur.
Tr fen sos bence osym duzeyi ayarindaydi ama mat çok saçmaydi geo ilk sorular zor problemler zordu.35-40 arasi yapan ben 13-14 boş yaptim mat
quote:
Orijinalden alıntı: MuratYakinFanboiOoo Burak hg. Opethciveled ben. Lej-Meri-Güherçileli günleri özledik be
Alıntıları Gösteroooo hosbulduk aga duygulandım yemin ediyorum :d bi zamanlar kendimiz için cikmiyoduk forumdan simdi dertler değişti yav
110 ile alakam yok ama benimde 12 boş var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Toplam 92 soru işaretledim.
Zaten mezuna bırakmıştım artık ne gelirse gelsin s2mde değil. Seneye kısmet artık.
Sene içinde yaptığım hatalar fitil fitil burnumdan geldi. Keşke tyt mat sb çözeceğime deneme çözseydim en az 5-10 net fazla yapmış olurdum.
Matematik bence zordu. Zaman yiyen sorular vardı. Aman bana giren girmiş zaten.
Ayt nasıl olcak bilmiyorum bana girer bence.
Ayt sonrası edit: sağlam girdi. beklenen bir şeydi. ayt’ye çok ağırlık veremedim bu sene. emeği geçen herkesin allah belasını versin (okul-hocalar) hakkım haram olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TETHYS_ -- 14 Temmuz 2021; 0:35:39 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Denemelerde 105-110-115 yapıyordum şimdi 100 gelirse şükür 85-100 arası bekliyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Genel duruma bakılırsa tr sos fen normal ayarında gibi mattan herkes şikayetçi açıkçası ben bu sene sosyal türkçeden eleme bekliyordum bi tık
Tesekkur ederim geçmiş olsun size de
Öylesine girdiğim bir sınavdı ama geçen seneye göre daha kolay olduğunu söyleyebilirim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim. Kardeşinede geçmiş olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X