Teşekkürler bilgi için, bunu ilk fırsatta deneyeceğim. |
2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (234. sayfa)
-
-
Arkadaşlar 700 bin TLye kadar Polo ve Golf bakıyorum. Sizce en sorunsuz , çekişi kuvvetli hangi model alınır ?
-
bu impression paketlerde var mı ?
-
2023 Polo impression 1.0 manuel baz paket ile ilk defa polo almış oldum.
Araç baz paket olduğu için benim açımdan eklenmesi gereken bazı şeyler var.
Kol dayama kolçak, geri görüş kamerası, 3D paspas zamanla almak istiyorum.
Uyumlu kolçak modeli var mı, yada life pakette olan orijinal kolçak bayilerde veya başka bir yerde takılıyor mu acaba.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba. 2022 polo life otomatik araç için stepnedeki yerine uyumlu bijon anahtarı almak istiyorum. Bunu nereden temin edebilirim. Yetkili servisten sipariş mi oluşturmalıyım.
Bir diğer durum ise; yolcu kapısını tam kapatmayıp aracı kumandadan kilitlediğimde araç kilitlenmiş gözüküyor, fakat kapı hala açık. Diğer kapılar sorun yokmuş gibi kilitleniyor.
Bu paspas orijinal polo paspası mıdır? Fotoğraflar arasında sadece bunu bulabildim.
-
Hocam merhaba ben de aynı sorunu yaşıyorum. Servise sorma fırsatım olmadı henüz. Siz ne yaptınız bir bilgi edinebildiniz mi acaba?
-
kronik balata sesi. 6 ay eya 10bin km dolmadan yenisiyle değiştirin. (balata garantisi 6 ay veya 10bin km) değişim için servis personeli sesi dinleyecek kimi servislerde personelin telefonlarında şirketin yazılımı var onunla da kayıt alabilirler.
Merhabalar. Son 1 hafta içerisinde 2 kez arabayı çalıştırırken kontak anahtarı dönmedi. Anahtarı taktıktan sonra sert bir şekilde anahtarı döndürdüğümde düzeldi. Sebebi ne olabilir bu durumun?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
böyle bi şey mi?
REPAIRMAN MUSTAFAyoutubeKıymetli sakinlerimiz, Direksiyon kilidi hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız ve yaşadığınız bir sıkıntı varsa bu videoyu izledikten sonra sorunu çözmeye doğru adım atabilirsiniz #opelastratürkiyem #birlikteelele #opelastraghttps://www.youtube.com/watch?v=vSS8HiKxx7k -
Araç otomatik mi?
-
125-130 km arasında S yada D modda dsg de bir kararsızlık yaşıyorum.Böyle sanki vites değişecekmiş gibi bi kesip bırakıyor kavramayı aynı hızlarda M de sorun yok.
Böyle bir şey yaşayan var mı ? Bu da kronik sorunlarındansa eğer kafama takmayacağım geri vitese takınca ilk frendeki gelen ses gibi.
2023 Life Dsg
-
Merhaba Arkadaşlar 2018 1.0 TSI DSG Highline donanımlı aracım var. Ben de şöyle bir sıkıntı var.
Baseus Cafule 2.4A Usb kablo aldım(https://www.amazon.com.tr/dp/B07DVJMVCJ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1) Telefonu bağlayınca sürekli usb okunuyor hatası alıyorum. Müzik çalarken bile birden müzik durup usb okunuyor yazısı geliyor. Kafasına göre gidip geliyor ara ara bu neyden kaynaklı olabilir kabloyu yeni aldım sıfır.
-
Başka kablo ile veya type-c dönüştürücü uç takarak normal usb kablo deneyin. Sorun muhtemelen kablodadır.
Merhabalar 2021 dsg life paket aracım var. Bu ara ankara soğuklarında ilk marşı bir tık geç alıyor. Serviste akü ölçümüne ücret alıyorlar mi? Akü değiştiren var mi? Varsa hangi aküyü aldı?
2023 Polo otomatik life 4 bin km de sabah zor çalışıp motor lambası yaktı başına gelen var mı arabanın çekişinde bir problem yok.
Hemen servis randevusu alın verdiği hata koduna bakılsın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Servise gitmene gerek yok hocam herhangi bir oto elektrikçide ölçtürebilirsin aküyü. 2 yılda eskiyeceğini sanmıyorum. Sürekli kısa mesafe kullanıyorsanız bi tık geç alabilir. Bi ölçtürün ona göre davranırsınız.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar, aynı sorun bende de var. Servise götürdüm usta ile yol testine çıktık tahmin edebileceğiniz üzere usta kullanırken yapmadı bunu. Aracı servise bıraktım üç kere yol testine çıkılmış herhangi bir soruna rastlanmamış bugün geri verecekler video çekmemi istiyorlar ama videoda belli olabilecek bir şey değil kullanırken hissedilen bir durum. Ay sonu tekrar vermeyi düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mugen -- 16 Ocak 2024; 13:15:21 > -
hah işte derdime inanan birisi :)
özellikle 130km hızda D7 yada S7 de 3bin devirin az altındayken yapıyor hocam keşke ustayla beraber o hızlara çıkabilseydiniz direk yapardı zaten.Benim araca ihtiyacım var 3 gün bırakmak bana eziyet olur.Bu tarz şeyleri tahmin ettiğimden iyice artsın öyle götüreyim diyordum ama sizinki bir sonuca ulaşırsa yazarsanız sevinirim.Ama kilit nokta 3 bin devirin az altındayken 3 e çıkarken yapıyor.En net 130km gibi hızlarda anlaşılıyor
-
8-9 bin km oldu aracım genelde uzun yolda o hızlarda sürerim. bende bir sıkıntı yok. denk gelmedim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X