Güle güle kullanın. Acaba Yandex Navigasyon sorunsuz çalışıyormu? Kablolu bağlantıda maalesef paralı üyelik falan istemişti... |
2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (232. sayfa)
-
-
Vosmere sordum app connect aktivasyonunu 15 bin tl dediler
Oha dedim içimden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ünite destekliyorsa vaqcomcular daha uyguna açarlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arabayı 200 bin daha uyguna aldığımız düşünülürse 15 bin çok değil ama gene de elzem bi özellik olmadığı için veresim gelmedi 15bin.
car play veya android auto.. yani çok kullanışlı. android autoda video vs de açılabiliyor 3. parti uygulamalar ile.
Hocam ürünün yorumlarında kimi parçaların kalın keçe gibi kimi parçaların ise ince kadifemsi oldugu belirtilerek eleştirilmiş. Size gelen üründe mi bu şekildeydı?
Ayrica; şu anki audi aracımda da torpido ince kadifemsi, ancak kapılar daha yünlü bir malzeme ile kaplanmış, acaba orjinale benzesin diye mi bu şekilde yapılmış? Yoksa rastgele parçalar mı keçeli veya kadifemsi?
teşekkürler hocam uygularım onda sıkıntı olmaz. arabayla içli dışlıyız çok şükür :)
-
Aracında spor yay kullanan varmi
araç için pirelli kış lastiği aldım. kullanan var mı memnun mu ?
-
yağ ve filtre 45bin bakım 4500tl civarı
Dostlar xiaomi note 6 pro ve note 8 pro cihazlarımı bir türlü car play ile araca bağlayamadım. İkisinde de android auto yüklü ve güncel halde. Biliyorsunuz araçtaki giriş c type fakat benim cihazlarım micro usb. Bu sebeple usb 2.0 data aktarımını destekleyen bir ucu micro usb bir ucu c type olan kablo aldım. Fakat bağladığımda ne telefonlarda ne de aracın ekranında hiçbir hareket olmuyor. Kabloyu başka bir yerde test edemediğimden sorun kabloda mı başka bir yere mi çözemedim onu da. Benzer sorun yaşayan var mı acaba nasıl ilerlememi tavsiye edersiniz? Kullandığınız önerebileceğiniz kablo varsa direk onu da alabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 27 Aralık 2023; 16:14:43 > -
bahsedilen cihazlar android auto destekler. android auto genelde cihaza gömülü oluyor.
https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-11-0-6350-release/android-auto-11-0-635014-release-android-apk-download/
burdan yükleyin play storede görünmüyorsa
Hocam playstore dan kontrol ettiğimde her iki cihazda da yüklü görünüyor hatta kaldırıp tekrar yükledim. Fakat her iki cihazda da bu uygulama kesinlikle diğer uygulamaların yanında görünmüyor dolayısıyla ayrıyeten açamıyorum uygulamayı.
-
android içine gömülü oluyor artık android auto
aracın appconnect özelliği açık ise eşleşmeleri lazım
Kabloda mı sorun var acaba anlamadım ki kabloyu da yeni aldım ne yapsam iade mi edeyim bunu
-
note 8 pro type c. type c to type c kablo ile bağlanması lazım. benim cihaz da sizin note8 prodan 1. sene önce üretilen mi max 3 ve type c li. rahat bağlanıyor. yıllardır da kullanıyorum.
Son zamanlarda ilk bakıma giden oldu mu ? Ne fiyatlar veriyorlar acaba bakım için ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim de telefonum redmi note 8 pro, kabloyu bagladigim gibi seçenek soruyor, dosya aktarimini seçiyorum. Daha sonra menu uzerinden app-connect tiklayinca android auto görünüyor. Kabloyu veya type-a'dan type-c dönüştürücüyü kontrol edin.
arkadaş redmi note 8 var type c demiş. benim de bi önceki sayfada yazdığım mesajdaki telim redmi note 6 pro idi . 2 sene kullandım ve micro usb. çevirici yuvası ve tel girişi biraz hassas kopuyordu az bi oynamada. arkadaşın verdiği linkten indirin telde yoksa. var ise de tüm uygulamalarda aratıp erişebilirsiniz seçeneklere. app menüsüne tıklayın orda seçenek çıkması lazım fiziksel bağlantıda bi sorun yok ise
Alıntı
metni:android 9 micro usb bağlantılı telefon, çevirici ile kullanırken kablolu bağlantı kabustu ama şu an type c bağlantılı güncel bi android ile kablosuza gerek kalmadı. taktığım gibi açılıyor ekran açıkken ve kopma olmuyor. çevirici varken en ufak sallantıda kopuyordu. -
Sorun kablodaymis arkadastan cevirici uc aldim sorunsuz baglandi hocam tesekkurler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X