Kablosuz carplay/android auto deneyiminizi paylaşır mısınız? Mümkünse fotoda ekleyebilirseniz çok iyi olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (231. sayfa)
-
-
-
Hocam, baglantı sadece wifi üzerinden mi oluyor? Yoksa wifi ile bağlansa dahi otomatik bluetooth açılıyor mu veya bluetooth açmak gerekiyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hem wifi hem bluetooth gerektiriyor hocam. Otomatik bluetooth açılıyor ve bağlı görünüyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iade ettim hocam.
sebebi ise:
Kablosuzu kullanınca müzik ses seviyesi kablolu kadar yüksek olmuyor
Kablosuzdan bağlıyken telefonu sarj etmek istediğimde kablo taktığım için iki sistem çakışıyor ve bu kez müzikten ses gelmiyor.
Ben kablolu orjinal sistem ile devam edeceğim.Müziğe çok takılmam diyorsanız alınabilir bağlanmasında vs hiçbir sorun yok, bahsettiğim konular dışında herhangi bir dezavantajı yok.
-
android 9 micro usb bağlantılı telefon, çevirici ile kullanırken kablolu bağlantı kabustu ama şu an type c bağlantılı güncel bi android ile kablosuza gerek kalmadı. taktığım gibi açılıyor ekran açıkken ve kopma olmuyor. çevirici varken en ufak sallantıda kopuyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 23 Aralık 2023; 16:32:27 > -
-
Biraz saçma görünüyor ama bu şekilde hocam
-
-
Sadece Style pakette iki tarafı da açık. Yanlış hatırlamıyorsam style pakette beygir gücü daha fazlaydı. Mühendisler hesabını yapmıştır, sorun çıkmasında görsel olarak pek farkedilecek bir şey değil bence.
-
Hocam tesekkur ederim.
Arkadaslar bosse marka havuzlu paspas ve bagaj havuzu aldim koku yok yuzde 90 uyumlu diyebilirim ben memnun kaldim.
Evet hocam kontak açıkken yanar araç çalışınca söner
-
Dostlar 2023 life polo icin paspas oneriniz var mi one ve arka koltuklarin ayak kismina alacagim. Bir de bunun disinda almami onereceginiz arac ici item var mi kritik :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1- Paspas için sahler ya da rizline öneririm.
2- Eliniz yatkınsa konfor seti alıp kapı içlerine uygulayabilirsiniz ben yaptım orjinal gibi oldu. Kapı içi eşya gözlerine bir şey koyunca ses yapmıyor daha premium duruyor.
3- Paspas almışken bagaj havuzu da alabilirsiniz bagajın temiz kalmasını sağlıyor.
Arkadaşlar merhaba
App connecti aktifleştirebiliyor muyuz ücret karşılığında yoksa ayrı bi aparat mı almamız lazım illa ki
Tsk ustat
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bizdeki ekran modülünde wifi olmadığı için açtırmak gibi bi durum söz konusu değil. İllaki ara aparat şart.
eyvallah hocam sağol cevap için
Evet kapı içleri çok ses yapıyor. Memnun kaldığınız ürünü paylaşırsanız sevinirim
Hocam ben bu ürünü aldım.
Edit: link koydum ama olmadı. Polo konfor seti yazarsanız çıkar hocam. Trendyoldan almıştım.
Uygulaması için biraz el yatkınlığı gerekiyor pek kolay değil. Uygulama videosu var. Eliniz yatkınsa yaparsınız değilse bi döşemeciye yaptırabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mur@t_333 -- 25 Aralık 2023; 13:50:53 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X