Şimdi Ara

2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (230. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.225
Cevap
162
Favori
466.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba, ben de taktırmayı düşünüyorum fakat bugün yetkili servisle görüştüğümde eğer bu işlemi yaptırırsam elektronik aksamın garanti dışı kalacağını söylediler.

• TeTaK kullanıcısına yanıt

ilgili aksamlarda bir sorun olursa garanti dışı kalır sanırım ama ben sorun olacağını sanmıyorum. orj parça takılacak sadece çünkü

• usbden mp3 kullanımında sık kullanılanlara eklenenlerde kapak resmi vs çıkıyor sıkıntı yok ancak sanatçı olarak eklendiğinde kapak resmi gibi bi şey gözükmüyor. yapabilen var mı?

• Aktepe_ kullanıcısına yanıt

Yağ değişimi için 7-8 bin tl talep eden yetkili servis, balata ,hatta triger değişimi için ne kadar talep eder? Benim de kafama takılan bu. Yoksa yağ değişimi için servise 3-4 bin fazla vermeye belki razı olabilirim dsg iyi niyet garantisi nedeniyle.

• Herkese merhaba. Ben geçen hafta 2023 model polo life paket aldım. Bugün başıma şöyle bir olay geldi. İş garajında arabayı park ettim. Farlar yanıyordu, kendini kapatır dedim. Akşam arabaya bindiğimde ekran da farları kapatın diyordu. Sonra bir baktım ki far düpmesinde otomatik far kısmında değil, normal far kısmında kalmış araba. Şimdi bu far 10 saat boyunca açık mı kaldı, yoksa kendi kendine belli bir süre sonra kapatıyor mu. Arabayı çalıştırmam da hiç bir sorun olmadı. Yeni araba diye aküsü bitmemiş olabilir mi far açık kalsa da yoksa belli bir süre sonra kapandığı için mi akü bitmemiştir bilemedim. Siz hiç böyle bir şeyle karşılaştınız mı. Teşekkürler
  • bendenbirben B kullanıcısına yanıt

Otomatik kapanıyor mu bilmiyorum (tahminim kapanmıyordur) ama açık kalsa bile gündüz farı modunda açık kalmış olması muhtemel (sanki kitapçıkta bu minvalde bir şey okudum diye hatırlıyorum) belki öylelikle çok aşırı güç çekmemiştir aküden

• aziz istifa A kullanıcısına yanıt
    Park farlarım açık kalmış sanırım. İnternette okuduğuma göre parklar çok yemezmiş, hatta insanalr farkedilmek içşn 7 saat açık bırakanlarlar varmış.
  • Kablolu Carplay telefonumu çılgınlar gibi şarj edip duruyor. Telefonun batarya erken bitecek diye carplayi kablosuz yapmak için carlinkit 5.0 2air aldım, bakalım nasıl olacak.

Ayrıca havuzlu paspas aldım Sahler marka onlar hakkında da yorumda bulunurum geldiği zaman.

Birde camfilmi yaptıracağım o kadar. Acc sevdasından vazgeçtim hiç kurcalatmayacağım aracı.

Büyük ihtimalle otomatik modda olmasa da arabayı kitleyince kapanıyordur.Normalde otomatikte iken arabayı kitleyince yada açınca 10sn kadar yanıyor farlar karşılamak için. Arabayı kitleyin yanında bekleyin sönmezse kapanmamıştır ama sanmıyorum. Aklıma gelirse denerim bende de aynı araç var.

• a|i kullanıcısına yanıt
    Bekledim 1 dkka civarı ama kapanmadı maalesef.

O zaman farlarda otomatik mod olunca ''on'' da kapatmıyor ki farlara ihtiyacın olduğunda araba kitliyken açık bırakabil diye. Mantıklı aslında.

Akü için üzülmeyin sıfır araçta sadece bir akşam farların açık kalması ömründen çok yemez bence.

• a|i kullanıcısına yanıt
    Kitapçığa göre park farlarını açık bırakmışım. Bazı insanlar karanlıkta park edince fark edilmek için sabah kadar açık bırakıyorlarmış bunu okuduğuma göre.. Olacağı varmış, üzülmüyorum. Altı üstü akü, ömrü gitmemiştir, gitmişse de yeni akü alırım🤗

Farlar led olduğu için enerji tüketimi oldukça düşük. Akü konusunda endişeniz olmasın. 1 gün bile açık kalsa akü bitmez.

10 metrelik şerit ledin aküye etkisini paylaşıyorum.

"Aracınızda dekoratif amaçlı 10 metre şerit led kullandığınızı varsayalım. Metresinde 0,4 amper akım çekmektesiniz. 10 metre kullandığınız için toplam 10 * 0,4 = 4 amper akım çekmektesiniz. Motorun çalışmadığı bir zaman aralığında 5 saat boyunca şerit ledlerinizi kullandığınızı varsayalım. 5 saatin sonunda 4 amper * 5 saat = 20 Ah enerji tüketiminiz oldu. Aracınızdaki akünün 100 Ah olduğunu varsayarsak 5 saatin sonunda akünüzün şarj seviyesi %100 den %80 e düşecektir."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysnaltprmk -- 17 Aralık 2023; 1:35:20 >

• Arkadaslar merhaba araniza yeni katildim life paket polo alarak

Az once yokusa araci biraktim vitesi n ye alip el frenini cektim ayak frenini birakinca arac kacmaya basladi vitesi p ye aldim durdu fakat o zamanda sanzimana yuk biniyor bu sorunla karsilasam var mi on günlük aracta boyle sorun olmasi canımı sıktı biraz
  • ysnaltprmk kullanıcısına yanıt
    Ooo hocam çok açıklayıcı oldu, teşekkür ederim mesaj için....🙏🙏
  • burinyo35 B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Bu öncelikle bir sorun değil. Yokuşun dikliğine göre geri kaçma fazla olabilir. Bu durumda yine N’ye alıp ayağınızı frenden yavaş yavaş çekerken el frenini düz zemin parkında çektiğinizden (genelde 2-3 tık) daha yukarı (4-5 tık) kaldırabilirsiniz. Freni hızlı bırakıp frenlemeyi el frenine bırakırsanız zaten yavaş yavaş kaymaya devam eder. Araba tamamen el frenine binip tamamen durduktan sonra P’ye alıp parkı tamamlarsınız.
  • 1. Selim 1 kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim, garantisi bitmişti ama yardımcı oldular km düşük ve kazası yok diye aracınız çok temiz yardımcı olacağız dediler. Ve oldular.

Ancak enterasan bir durum gerçekten.

Farklı marka aracımda mevcut 2008 den beri kendim 2. Neslini, 3. Neslin mk1 ve mk2 sini şimdi 4. Neslin mk1 ini kullanıyorum.

Bu da eşimin 2. Polosu. Ancak ilk defa başımıza böyle bişey geldi.

Umarım tekrarlarlamaz, çünkü satma noktasına getirdi kendini:)

• oğuzhangünel O kullanıcısına yanıt

Hocam ben de 2019 comfortline'dan 2023 life a geçtim temmuzda. Araçları karşılaştırdığımda 2019 model aracın işçiliği mükemmeldi. 2023 model daha teknolojik olduğu halde genel olarak işçilik vasat olmuş.

• ön koltuk ayak altında led takmak istiyorum. iki tarafa birer tane 20cmlik tek çipli şerit led. bunu sadece kapılar açıkken yanacak şekilde nasıl bağlayabilirim, bilgisi olan var mıdır?

• oğuzhangünel O kullanıcısına yanıt

Güvenlik ile alakalı olduğu için daha hassas davranıyorlar sanki. Yıllık bakımı geliyor hem bakım hem de airbagi yaptıracağım. 2-3 gündür de fan kendi kendine açılıyor. O da çıktı şimdi. Çok ilginç. Gerçekten

• 
Sayfa: önceki 228229230231232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.