Mobil Bağlantı Arayüzü "App-Connect" yazıyor car play yazmıyor. Metalik duman gri 1164 e anlaştım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2024 Volkswagen Polo (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (245. sayfa)
-
-
app-connect yazıyorsa android auto/carplay var demektir. hayırlı olsun
-
Merhaba
aracınız hayırlı olsun , bızde yaklasık 40 gun once ascot grı rengını almıstık .
ıkı cesıt donanım vardı bız alırken ;
* 10.25 ınc dıgıtal gostergelı ve 6 hoparlorlu , kablolu app baglantısı ıceren paket
* 8 ınc dıgıtal gosterge panelı , 4 hoparlor, serıt takıp ve carpısma onleyıcılı paket .
bızde sızın gıbı ıkıncı paketı secmıstık , hem fıyat olarak bize çok daha uyguna geldi . (aralarında yaklasık 60k cıvarı fark vardı)
hemde bana sorarsanız donanım olarak daha ıyı içerik sunmakta.
-
Mevcut o zaman ancak kablosuz yok malesef kablolu bır sekılde baglantı sunuyor.
-
keşke üstüne parası neyse 10-20 bin ekleyip o kadrajı küçültmeselermiş gsr2 uyumlu pakette. 8' de is görüyor analogdan kat ve kat iyi ama 10,25' olan daha hoş duruyor. büyük ihtimalle aynı fiyat aralığındaki ve segmentteki araclara bakıp bir tek poloda kadrajin büyük olduğunu görüp oradan kirpmislar fiyati asagida tutmak için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet dediğiniz doğru olabilir , çünkü rakiplerinde büyük ekran digital gosterge yoktu. hepsi dediğiniz gibi düşük boyutlarda. Ancak asıl sebep fiyatların düşmesi yeni güvenlik paketiyle alakalı yasa, 7 temmuzdan sonra bu araçları satamayacaklardı.
-
Bu arada aracıma ufak tefek aksesuarlar, eklemeye devam ediyorum , bazı arkadaslara fikir olur belki .
Siyah amblem ve karbon kaplama spoiler taktık.
-
Bu spoileri nerden aldınız acaba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
özelden atıyorum hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaranlıkSokak -- 18 Haziran 2024; 15:38:28 > -
Bu arada sitede siyah renklı var sadece , karbon kaplamayı dısarıdan yaptırdık bız. Urunu takmadan once bıraktık kapladılar.
-
Nasıl takılıyor peki silikonla mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Daison silikon ve çift taraflı bant ile yapıştırdık
Merhabalar, 2024 1.0 Polo impression aldım geçen hafta gsr2 yönetmeliğinden dolayı araç full paket olarak geldi çarpışma önleyici şerit takip sesli komut vs… fakat ekranda app tuşu olmasına rağmen aktif değil. Car olayı aktifleştirebiliyor muyuz ? Teşekkürler
En son bayiler 15bin civarına kablolu car play aktivasyonu yapıyorlardı.
-
Cevabınız için teşekkür ediyorum. Hangi bayi net olarak yapıyor acaba? Bugün bir çok bayiyi aradık cevabı tam olarak alamadım.
güzel eklentiler... bende sizin gibi arabaya böyle özen gösterirdim, ilk iki arabam jetta ve golf tü.. her ikisindede sonradan ya arabasını kapısını açmasını bilmeyen hadsizlerden dolayı veya geçerken gıcıklık olsun diye sağıı solunu cizererk giderlerden dolayı artık soğudum hiç bir şey yaptırmıyorum. güncel aracım honda eHRV onuda cok severek kullanıyorum ama gene nafile gene ufak tefek cizikleri maalesef diğer araç sahipleri yanına koydugun zaman mutlaka yapıyor... bir şekilde pasta ile geçiyordum ama bayramda gene birisi bu sefer derin bir cizik atıp geçmiş... arabadan soğutuyorlar insanları...
-
Aynısını yaşadım yaşayan başka kullanıcılar da olmuştu. Klima açılırken devir dalgalanır, kapanırken dalgalanır, canı sıkılır istop eder hepsi var.
ekleme
Burada makyaj öncesi aynı sorunu yaşayan birisi video da alabilmiş. Çankaya ankara VW sevis çözdü diye not düşmüş yazılımla.
www.sikayetvar.com2021 Volkswagen 1.0 TSİ Comfortline Sıfır Araçhttps://www.sikayetvar.com/volkswagen/2021-volkswagen-10-tsi-comfortline-sifir-arac
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi durmanow -- 21 Haziran 2024; 14:57:5 >
arkadaşlar 2024 polo lifelarin hepsinin motor numası DUS e mi basliyor. arattigimfa bir bilgi bulamadigim icin soruyorum
Ben aracı almadan önce İstanbul Erel ile görüşmüştüm. Kablolu Car Play sistemini aktive ediyorlardı ücret karşılığı. Şubat ayında bunu görüşmüştüm.
Hala yaptıklarını düşünüyorum.
-
Maalesef dediğinizde çok haklısınız. Özellikle aksesuarları taktıktan sonra park yeri ararken 5 tur atıyorum resmen , daha güvenli alan bulabilmek için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X