2022 DGS hazırlanan var mı?
-
-
Ben hazırlanıyorum 35 civarı matematik yapabiliyorum, deneme çözmüyorum.
-
beraber plan yapıp ilerleyelim mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Klementinnberaber plan yapıp ilerleyelim mi?
Olabilir, özel mesaj atarsanız beraber ilerleyebiliriz hocam.
-
up
-
Merhaba. Yarından itibaren bende başlayacağım. Sene başında matematiğini fullemiştim 2020 nin ama 8 9 ay geçti üstünden yavaşlamışım ve formülleri unutmuşum biraz. Hiçbir şey bilmiyormuş gibi tekrar baştan çalışacağım.
-
Been . Matematiğim zaten iyi seviye ama tabii Dgs farklı bir sınav olduğu için bu ay uygun bir dgs seti çağırıp çalısmalara baslamayı planlıyorum. Umarım bu da yks gibi hüsranla sonuçlanmaz sakinliğimi koruyabilirim.
Atatürk Üniversitesi - Bilgisayar programcılığı ile ya bilgisayar mühendisliği ya da endüstri istiyorum. Eğer ikisi olmazsa bilgisayar öğretmenliği.
-
evet hocam bende sizinle aynı durumdayım. yks'de düştüğüm hatalara bu sefer düşmeyeceğim inşallah. bende bilgisayar mühendisliği istiyorum
-
Basarılar hocam bu sefer istediğimiz olsun umarım. İyi çalısmalarr 🙋🏼♀️.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hukuk kazanmış biri olarak matematiği iyi seviye olan arkadaşlara tek tavsiyem deneme çözmeleri. Her gün 2-3 deneme çözen matematik temeli olan bir kişi bu sınavı rahatlıkla geçecektir. Hız, dikkat ve beceri ölçen bir sınav bu. Piyasada ne kadar ales-tyt-kpss-dgs denemesi varsa alın ve matematik sorularını çözün.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim hocam
-
Hangi denemeleri önerirsiniz?
-
up
-
Ben hazırlanıyorum ama isten pek vakit kalmadığı için en son ne zaman test çözdüm hatırlamıyorum..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Normalde ortalama 30 35 matematik net çıkarıyorum ama denemelerde en az 20 soruyu dikkatsizlik işlem hatası gibi sebeplerden kaçırıyorum Allah aşkına ne yapmam lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çözmeye çalışıyorum
İşi gücü bırakman gerekiyor ne yazık ki
20 soru dikkatsizlik için çok fazla. Hangi sorularda yanlış yapıyorsan ona yönelmen gerek. DGS hız isteyen sınav aman dikkat. Dikkatsizlik bu sınavda çok kaybettirir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X