< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurD7 -- 12 Kasım 2020; 17:13:52 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurD7 -- 12 Kasım 2020; 17:13:52 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Apaçi arabası
|
bu aracın tasarımı ile motoru uyuşmuyor, tasarım uzay mekiği ama motor tüplü atmosferik
![]() ya bu abartılı tasarımdan vazgecsinler yada atmosferik motoru bıraksınlar artık. şu yeni kasa ilede hala atmosferik motor gelirse kendimi jiletlerim artık ![]() |
2022-2023 yılında sarı sitede civic ilanları: Japon üretim Civic, orjinal Japonya üretimi, yerli civiclerle karıştırmayınız... vs vs |
Harbiden civic ve leon tam bir apaçi arabası .hele bir de modifiye yapıyorlar ki evlere şenlik |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Prototype.. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Biraz tasarımını sadeleştirmeleri gerekiyor.Çok abartılı bir tasarımı var. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 12 Kasım 2020; 18:44:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Type R getirseler alabilecek misiniz ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 12 Kasım 2020; 18:56:31 > |
Ön tasarımı aynı, jantlar BBS FI-R, stoplar Audi A4, ducktail detayı da güzel. Ben beğendim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 12 Kasım 2020; 18:58:35 > |
Daha derli toplu gibi. |
Güzel araba, keşke ucuz olsa da alsak... |
2022-2023 yılında sarı sitede civic ilanları: Japon üretim Civic, orjinal Japonya üretimi, yerli civiclerle karıştırmayınız... vs vs < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 12 Kasım 2020; 18:14:26 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |