< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr112 -- 20 Aralık 2022; 17:3:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (12. sayfa)
-
-
Mantıklı ama konsol için şablon lazım, bir tane numunelik alsak siz aynısını yapabilirmsnz. İhtiyacı olanlarla ortak sipariş verelim🙂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vaziyet alın geliyor gelmekte olan....Öyle bir şey olursa ben de beklemedeyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Benim de duruyor bende söktürmedim onlar şablon olabilir tpu kesim yapan birini götürüp çoğaltabiliriz .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bizim MTV 2023 te 4400 TL oldu sanırım yıllık.
Bir de yeni fiyat alan var mıdır yada çevresinde bayiden fiyat alan?
Arkadaşım baktı aradı ama yoktu kimse de herkes yeni yıl diyor. Yeni yılda da en az yüzde 5 zamla başlar bence.
cam filmi kaplanmaz mı araştırmak gerek..
Not; bende yok bu araç radarımda..
-
merhabalar, bu araci almak istiyorum (benzin, prestige 4x2) ancak bulamiyorum. bilgisi olan varsa ve yazarsa cok sevinirim.
alternatif olarak su an open grandland buldum, 1100 civari bulunabiliyor. yorumlarinizi merak ediyorum.
tesekkurler.
-
Opel grandland ile kıyas kabul etmez.Ebat ve hacim olarak büyük iç donanım Kia da yok yok Opel sınıfta kalır benim için en önemlisi açılır cam tavan Opel de sadece cam tavan var yararı yok hatta yazın arabayı fırın gibi yapıyor zararı var aradi 200 tl opsiyonlar fazlası ile hak ediyor bence Kia web sitesinden tüm bayilerin tlf al hepsini tek tek ara para hazır aracı alacağım de böyle bulursun
Arkadaşlar bir sorum olacak start stop devrede iken araç stop durumunda gaz verince araç çalışır duruma geçerken
böyle (garç) diye 2-3 saniye süren bir ses oluyor mu sizin araçlarda?Bunun için servise geldim şu an bir baktıracağım.
Yok, hatta hic ses cikarmiyor. Ben start stop gecislerini hic hissetmiyorum
Hayır böyle bir ses olmuyor. Start stopu çok başarılı arabanın bu arada. Ve sessizce açıp kapıyor farketmez bilmeyen insan.
Camlar kapalı ise yalıtım iyi olduğu için anlaşılmıyor nerdeyse araç ekranından anlaşılıyor.
Ben se geçen bu arabadan sonra sınıf değişikliği olarak neye geçebilirim diye baktım. Diğer c suvların hiç biri aklıma gelmiyor artık. Gerçekten kia çok iyi iş yapmış. Belki premium suv segmentine çıkılabilir ancak.
Bugün serviste o ses kontrol edildi.Ancak aracı bağladıkları bilgisayarda bir arıza olduğu için araç bilgisayara bağlanıp arıza tespiti yapılamadı.Haftaya randevu verildi.Ustanın dediği Abs basınç sistemi ile ilgili bir arıza olabilir dedi.En kötü ihtamalle sesi kaydedip fabrikaya, yazılımcılara yolluyoruz dedi.Fabrika
çözüyormuş.Haftaya cumartesi tekrar servisteyiz.
Geçmiş olsun hocam, bende de sistem sessiz çalışıyor. Benim de şahsi olarak araçta gördüğüm eksiklikler şunlar :
Ön ve arka da , tekerlek paralellerinde de park sensörü olabilirdi. Avrupa GT donanımlarda var.
Arka menfez havalandırmanın, ilk gelen serilerde ki gibi elektronik kontrollü devam etse güzel olurdu.
Arka camlar tek dokunuşla açılıp kapanmıyor, bence araca yakışmayan bir eksiklik.
Çok işim düşmüyor ve umarım da düşmez ama kaput da amortisörlü olabilirdi.
Bunlar tamamen kişisel düşüncelerim çünkü bu rakamlarda ki bir araç için olması gerekirdi.
Konuda piano black iç kısımlar için kaplama yaptırmak isteyenler olmuştu, aşağıdaki videoyu çeken yer belki araçlarınıza uygun kalıp alarak kaplama üretebilir.
ael-techyoutubePeugeot 3008 Orta Konsol uyumlu Nano Kaplama Uygulaması, Ürün Satın Alma Linki ; https://www.trendyol.com/pd/ael-tech/peugeot-3008-allure-piano-black-joystick-vites-orta-konsol-uyumlu-nano-koruyucu-2016-2022-p-371403048?merchantId=117001&filterOverPriceListings=falsehttps://www.youtube.com/watch?v=RP_AxBOc-gU -
Satıcıya yazdım, önümüzdeki hafta içi stoklara gircek dedi.
Size yazdıkları cevabı gördüm şimdi, ürünün kalitesi iyiyse eğer birçok marka için epey iyi satış yapabilirler aslında.
Kendi aracıma bu hafta aynı yerden multimedya ekran için ekran koruyucu alacağım. Bundan 2 önceki aracıma da aynı yerden almıştım ve bire bir olmuştu.
-
Havuzlu paspas kullanan ve onerisi olan var mi? Tesekkurler
Öncelikle yetkili serviste orijinal kauçuk paspas var mı ona bakmanızı öneririm. Eğer yoksa ya da varsa bile çok uçuk rakamlar isteniyorsa kauçuk paspas olarak genellikle Sahler markası önerilir, bu markanın ürünlerine ve yorumlarına bakabilirsiniz.
https://www.sahler.com.tr/kia-sportage-2022-sahler-oto-paspas-834
https://www.hepsiburada.com/sahler-kia-sportage-2022-sahler-oto-paspas-p-HBCV00001VQ6XS
Bagaj havuzu düşünürseniz de Öz-İş'in halı bagaj havuzu ürününe bakabilirsiniz, son 3 aracımda da bu ürünü kullanıyorum ve çevremdeki araç sahibi herkese tavsiye ediyorum.
https://www.halibagajhavuzu.com/kia-sportage-hal-bagaj-havuzu-2022-sonrasi-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X