Şimdi Ara

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.316
Cevap
140
Favori
222.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    www.n11.com
    Kia Yeni Sportage 12.3 Inç Navigasyon Ekran Uyumlu Nano Koruyucu (533120314) Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/kia-yeni-sportage-123-inc-navigasyon-ekran-uyumlu-nano-koruyucu-533120314-23077369?magaza=altinelektronik

Aynı firmada klima bölüm koruyucu da var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• miglater kullanıcısına yanıt

Her ikisi de Cool paket ile uyumsuz olduğundan almayı düşünenlerin buna dikkat etmesinde fayda var. Ekran koruyucunun fiyatı biraz tuzlu gözüküyor ancak özellikle silerken ekranda kılcal çizikler oluşmasını istemeyen kişiler değerlendirmeli.

• Selamlar geçen yazımda bahsettiğim auto hold ve start stop da ilk çalıştırmada çıkan ses bugün yetkili servis tarafından giderilerek araç fabrika ayarlarına döndürüldü.ohh be dünya varmış dedim şükür.Bilgisayara bağlayıp fren abs basınç ayarı mı ne varmış onlar bozulmuş.Bir ayar çektiler o kısımlara.Bu arada aralık ayında teslim birçok sıfır araç da gelmişti bayiye.Sportage prestige 3 tane benzinli, 1 tane xceed,7-8 tane stonic vardı hepsi satılmış yeni sahiplerini bekliyordu.Bu yazı vesilesi ile forumdaki tüm arkadaşların yeni yılını kutlar kazasız belasız sürüşler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr112 -- 31 Aralık 2022; 15:36:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dr112 kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun hocam, sorunun tespit edilip giderilmesine sevindim. Bize de yol gösterir bu tarz tecrübeler. Aynı dileklerle bende, Sportage ailesinin yeni yılını kutlarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi seneler, kazasız belasız sürüşler dilerim.

Fiyatlar güncelleniyor demeye başladı hadi hayırlısı.

• aateshh A kullanıcısına yanıt
    Sağolun teşekkürler.

• Bugün aracı Sport modda sürdüm otobandaydım yaklaşık 120 km yol yaptım. ara hızlanmalar falan demelerde bulundum. Bir passatlada denk geldik dizel. Benzinli araba rahatlığı gerçekten iyi, çok tatminkar performans aldım. Max hız yapmadım o nu bir sonraki tura ama kasmadan 170 180 bandında rahat oturtuluyor araba, iyi gidiyor.

Max hız 210 u geçer sanırım yapan var mı dır?

• Arkadaşlar benim cam suyu azalmıştı .Dün serviste bunu da sordum fabrika çıkışı kışlık cam suyu varmış araçta bitmesini beklemeden transit kışlık cam suyu ekleyebilirmişiz.Ben -30 dereceli bimden aldığım cam suyunu ekledim.İkincisi de ustaya sordum> D konumunda dururken transit stop düğmesine basıp aracı stop etsek bir sorun olur mu dedim.Yetkili servisdeki Usta da hiç bir sorun olmaz dedi.Araç kendisi otomatik N ve P konumuna alıyor zaten dedi.Aracı hassas kullanıp sınırları fazla zorlamamız lazım.Zira yedek parça türkiyede yoksa 2-3 ayda ancak geliyormuş.Benim 2019 tucsonun 3. senesinde mazot pompası arızalanmıştı 2 ay koreden mazot pompası beklediğimi bilirim.

• mtok kullanıcısına yanıt
    Ters yön uyarısı bende de çıktı bugün siz bunu nasıl çözmüştünüz? çünkü bayağı düz yönde gittim düzelmedi.Stop edince resetliyor mu acaba?Bu konuda bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr112 -- 7 Ocak 2023; 16:51:27 >
    Bana hiç böyle bir şey olmadı henüz. Bilemiyorum.

Cam suyu da bir kere bitti normal doldurdum ama yazdığınızı dikkate alacağım.

• züttürük Z kullanıcısına yanıt
    petrol istasyonunun çıkışından giriş yapınca uyarı çıktı şimdi de gitmiyor.sağ taraf devir ekranında çıkıyor.

Ben bugün koltuklara kılıf ayarladım.Yanları kapatmıyor, sadece üst kısımları kapatacak şekil.Yanlardan ve üstten lastikle tuttturuluyor.400 TL ye aldım.Eski aracım tucsonda da kullanıyordum aynısını.Çok kalın olmadığı için koltuk ısıtmanın sıcaklık da hissedilebiliyor.

İyi olmuş. Ben pek kılıf kullanmıyorum sevemedim. Şimdilik normal duruyor.

Çabuk yıpranmaz sanırım, benim ki cool olduğu için full deri değil, deri kumaş karışım koltuklar.

Özellikle şöför tarafında bir süre sonra yıpmanma olabilir bir de yanlışlıkla su falan dökülse ısıtmalı koltuklarda sıkıntı olabilir en azından bir koruma olur diye düşünüyorum.Bu sebeple taktım.

• umityasar kullanıcısına yanıt

e-C4 de Kia tam hibrit de gelmeyince kısmet Nissan Qasqhai ye oldu bu arada.

Konu sahibi olsam da Kia sahibi olamadık.

• umityasar kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun öncelikle,

Özel değilse hangi paket ve e power mı aldınız? Bir de fiyat neydi acaba? Bilgi olsun diye soruyorum.

Bu arabaya siyah döşeme çok çok daha fazla yakışıyor kesinlikle. Hem bejde ki gibi kirlendi, kıyafetin rengi geçti gibi bir dert yok. Bende ki fırtına gri, prestij paket siyah döşeme çok memnunum. Kendisiyle 5500 km yaptık bile

• Bu araba size 5 litrede yaktırır 9-10 litrede. Bu araçlarda ki hybrit motor sizin bahsettiğiniz gibi değil. Tam hybrit olanlar için söylemiyorum. Mild hybrid motor olduğu için size kalkışlarda, ara hızlanmalarda güç sağlıyor. Benzinli motor sürekli aktif anlayacağınız.

Benim şu an ortalamam 8 litre. Ama ayağımı gazdan çekmem az yaksın derdim olmaz. Diğer türlü keyif alamıyorum. Başka bir sürücü 6 litre yaktırabilir. Böyle bir araca biniyorken yakıt ekonomisi arıyorsak size gelmez bu araç.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.