Şimdi Ara

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.586
Cevap
146
Favori
249.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ederim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aateshh A kullanıcısına yanıt

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • miglater kullanıcısına yanıt

Evet söylediğiniz bayi liste fiyatından veriyormuş gerçekten helal olsun, ama ellerinde yokmuş. Ben siparişi iptal ettim kaporamı geri aldım, başka bir bayiden 1220 ye anlaştım artık 50 bin fazla ödemeye razı olacağım mecburen.

• fenersel kullanıcısına yanıt
    Kısmet
    Bence hemen acele etme Kia web sitesindeki bütün baileri ara param hazır alacağım de
    Ben öyle yaptım ve buldum 50.000 az değil 50 depo benzin kasko vs yazık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Selamlar, Bolu Buyruk Otomotivden liste fiyatı üzerinden aldım kasım ayında. Şansınızı deneyebilirsiniz.

• akaya664 A kullanıcısına yanıt

Hangi paketi aldınız özel değilse kasko ve her şey dahil ne ödediniz?

• Arkadaşlar bu F1 vitesi kullanan var mı?D de giderken transit geçebiliyormuyuz? F1 den otomatik moda geçiş nasıl acaba?Ayrıntılı bilgisi olan var mı?

• dr112 kullanıcısına yanıt

Araç D konumunda ilerlerken direksiyonun arkasındaki kulakçıklar ile vitese doğrudan müdahale edebilirsiniz, yeter ki motor uygun devir aralığında olsun. Bu şekilde kullanmak oldukça da keyiflidir bu arada, özellikle fren pedalını minimum seviyede kullanmak için aracı yavaşlatırken motor freni yaptırabilirsiniz.

Manuel moddayken sağdaki vites yükseltme kulakçığına 1 saniyeden uzun basılı tutarsanız tekrardan otomatik moda geçecektir.

• sarppy kullanıcısına yanıt
    Tamam sağolun yarın dediklerinizi uygulamada bir yapalım da elimiz alışşın.Daha o kısmı hiç kullanmadım.

Bunun yanında denemediyseniz eğer sürüş modları arasında da geçiş yaparak farklı modlar arasından kendinize uygun karakteristikte olan modu belirleyebilirsiniz.

• Merhaba aracın piano vlack kısımları için koruyucu folyo sipariş vereceğim ama iki farklı ölçü var. Tr deki araçların ölçüsünü bilen var mı ? 353 mm veya 386 mm
    YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU
    YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU

Ürünün URL buraya atarsan bizde ilgileniriz belki.şimdiden teşekkür

• TiSKE kullanıcısına yanıt

Elegance konfor 4x2 bulabildim. Kasko 12000 ray sigorta, trafik sigortasi 3800 quick sigorta

• akaya664 A kullanıcısına yanıt
    Bizde aynı fiyatlara yaptırdık kasko ve zorunlu trafiği.araç prestige 4*2 benzinli

• aateshh A kullanıcısına yanıt
    Ölçüleri bilsek burada aynı malzeme var lazer kesim yaptırıp daha ucuza mal ederiz ölçüyü sordun bu araba 3 yerde üretiliyor güney Kore usa Slovakya da güney Kore ve Slovakya aynı usa olan farklı galiba

• O kadar para vermissiniz. Dokunmaktan korkmayin, arabanin tadini cikarin. Bir bakmissin bugun var yarin yok ;)

• 6QWEPXE8GP 6 kullanıcısına yanıt

Bugüne kadar hiç bir araba dışarıdan bir parça aksesuar almadım sadece AliExpress ucuz olduğu yollar qasqai için ayna kapatma modülü aldım burada biri 5 dolarlık ürünü 150 dolara satıyordu ona inat.bi önceki araba da piyano Blac aksamlar vardı yaptırmadım satarken adam bakmadı ama her temizlik yaptığımda görünce canım sıkılmadı değil şimdi bu araçta yoğun piyano Black bölümler var aynısı olur diye düşündüm yoksa bende sizinle aynı fikirdeyim

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.