Şimdi Ara

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.295
Cevap
140
Favori
220.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracımı salı günü Bursa’dan teslim alıp istanbula geldim. Benzinli 4X2 prestige paket. Henüz çok fazla kullanma fırsatım olmadı fakat ilk izlenimlerime göre performansı beni çok şaşırttı. Eco modda bile performans olarak oldukça tatmin ediyor. Evimin olduğu yer baya eğimli bir bölge buna rağmen eco moddayken bile araç kesinlikle yığılma felan yapmıyor. Vites geçişleri çok iyi sarsılma yok kesinlikle. En beğendim özelliği ise aracın sessizliği. Hem dış seslere karşı yalıtımı iyi hem de motor oldukça sessiz.
    Beni düşündüren içerideki piano black parçaları çizilmeye karşı nasıl koruyabilirim. Bu konuda çözüm bulabilen oldu mu? Amazon Amerikada plastik karbon parçalar buldum. Onlardan almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TiSKE kullanıcısına yanıt
    Hocam 8 litre yakar istanbulda normal trafikte.

Araba ağır suv bu tüketim oldukça normal geliyor bana

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cakkabo C kullanıcısına yanıt
    Selamlar öncelikle aracınızın hayırlı olmasını diler kazasız belasız sürüşler dilerim.Piano black leri ben de nasıl kaplarız diye çok araştırdım.Ucuz yollu bir şey yapacaksak en güzeli şeffaf folyoyla kaplamak.Bunu cam filmi çeken yerler yapıyorlar.Ya bu şekilde olacak yada dediğiniz gibi yurtdışı bazı sitelerde bende buldum kaplamaları ama kargo ve vergisiyle çok pahalıya mal oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cakkabo C kullanıcısına yanıt
    Selamlar benim kullandığım güzergahta trafik ışığı yok denecek kadar az,araç duruş kalkış yok denecek kadar az. ben bu sebeple pek tercih etmiyorum auto hold ve start stopu.Yoksa çok güzel özellikler bunlar.

• Merhaba bende aracımı Çarşamba günü Ankara'dan teslim aldım. Paspas hediye etti bayi. İlk yakıtı, en yakın petrol ofisi vardı, oradan aldım. Benzin özelinde şu daha iyi diyebileceğiniz marka varmı? Diğer aracım Octavia, ona genelde BP den alıyorum. Bu arada araba gerçekten çok şık. Nerede dursam gelip kesin birşeyler sordular. Herkes iyi günlerde, kazasız belasız kullansın inşallah.

• aateshh A kullanıcısına yanıt
    Selamlar sizin de aracınız hayırlı olsun.
    Ankara opaldan mı aldınız aracınızı?Benzin konusuna gelirsek ben Bp nin 95 oktan kullanıyorum yol bilgisayarında ortalama yakıt verisi daha düşük oluyor.
    shell de yakıt ortalaması biraz yüksek oldu bende.petrol ofisini denemedim

• dr112 kullanıcısına yanıt

Shell konusunda aynı fikirdeyim. BP den memnundum açıkçası. Evet Opal'dan aldım.

Ben de aracı ordan aldım.Sağolsunlar bana da paspas hediye etmişlerdi.Bu vesile ile Ankara Opal çalışanlarına özellikle herkonuda yardımcı olan Serkan beye ne kadar teşekkür etsem azdır.

Serkan bey satış müdürüydü galiba? Sağolsunlar gerçekten çözüm odaklılar. Ekstra bir talep de bulunmadılar, kasko konusunda Kia kasko çok yüksek çıkıyordu, klozu daha iyi olan farklı kaskoyu yaptılar. Süreç biraz stresliydi ama şükür rahat bitti.

• Merhabalar. Ben de carplay ‘in kablolu kullanilmasi olayina takmis durumdayim.
    Bundan onceki aracim 2021 Stonic’ti. Onda wireless carplay ozelligi vardi ve severekte kullaniyordum. Stonic ile Sportage Cool paketinde yer alan multimedya sistemi birbirine cok benziyor. Gorunus o ki; prestige paketindeki multipmedya farkli ve suanki donanim kablosuz ozelligi desteklemiyor. Yazilimsal cozulecek bir konu gibi durmuyor. Harici bir donusturucu ile cozum bulunabilir belki. Bir sey bulursam yazacagim.

• 6QWEPXE8GP 6 kullanıcısına yanıt

Harici cihazlar ile bu sistemleri kablosuz olarak kullanmak mümkün. Kablosuz Android Auto için AAWireless cihazını öneririm ancak telefonum Apple olmadığı için CarPlay tarafında kullanmadığım bir cihazı önerip yanlış yönlendirme yapmak istemem.

• Prestige pakette klima ve medya sistemi ortak ekranda klima sistemi düğmesine 5 sn basılı tutunca medya sistemine dönünce otomatik tekrar klima sistemine geri dönüyor Usa Kia forumda okudum deneyeceğim

• miglater kullanıcısına yanıt
    Selamlar dediğiniz vardı zaten kullanım klavuzunda da var.Ben klima da kalsın dedim.multimedyaya geçsem bile klimaya geri dönüyor

• update.kia.com
    Resmi Kia Navigasyon Güncelleme Web Sitesi
    https://update.kia.com/TR/TR
    bu siteden araca uygun yazılımı güncelleyin ben iki defa güncelledim aracı alalı

Güncelleme için bilgisayara indirdim.Ben de bir güncelleme yapayım.Güzel bilgi paylaşım için teşekkürler.

En az 32 gb bi USB flash bellek lazım uzun sürüyor
    Araba çalışır durumda olsun
    Yarıda kalırsa brick olur sistem

Güncellemeler sonrası değişen birşeyler oluyor mu hocam?

Yoğunluktan yapamadım henüz o yüzden
    bilemiyorum.

• Selamlar, Ocak ortası gibi yeni araç ihtiyacım olacak ve bende Sportage alarak aranıza katılmayı hedefliyorum. İnternette biraz aradım ama net bilgi bulamadığım iki konu var, Prestige pakette uzun far asistanı var mı? Ayrıca Matrix led far tarzı bir far opsiyon olarak bile yok galiba değil mi?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.