Şimdi Ara

YENİ KIA SPORTAGE (2022) ANA KONU (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.319
Cevap
140
Favori
222.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar prestige paket aracım var. Apple car play kablolu olarak bağlantı yaptıktan bir süre sonra bağlantı kesiliyor. Farklı telefonla da denedim. Belli bir süre çalıştıktan sonra bağlantı kesiliyor. Bu şekilde sorun yaşayan var mı aranızda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracına komple ppf kaplama yaptıran var mı acaba? Bugün komple kaplama için aracı bıraktım. İnşallah yanlış yapmamışımdır. Çok para çünkü.

• mguldenn kullanıcısına yanıt
    Ben dün aldım aracı detailing Dükkanı 216 dan fiyat pahalı ama araçta çok piyano Black

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Detailing 216 dan ne kadara yaptırdınız hocam? Tamponlarıda yaptırdınız mı? Piyano blacklar tampon ağırlıklı çünkü.

• Arkadaşlar prestige paket olup kablosuz apple car play ve android auto yapabilen var mı?

Ben de cool paket var, prestige e geçmeyi düşünüyorum farkını verip. Ama bu kablosuz car play ben de var çok memnunum. Prestige de yok, bu özellik benim için önemli. Tabi diğer özelliklerde var ama herkesin önceliklendirdiği şeyler var.

Bu nedenle geçmedim henüz.

Benim de haziran da ilk bakım geliyor yeni yıllık bakım yaptıran var mıdır? Kaç para tuttu benzinli mild hyribridlerde?

• züttürük Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Denedim fakat kablosuz hale getiremiyorum. Belki ileride yazılım ile çözülür.

Bakim masraflari kia nin sitesinde yaziyor. Gecen sene 3,500 idi sanirim. Oradan kontrol edebilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cakkabo C kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Fark vermeye değecek bir özellik degil benim içinde ama bayilerde istenen ozellikte arac bulunmuyor ne yazik ki.

Car play kablolu olunca kullanasim gelmiyor. Ama kullandigim zaman boyle bir sorun yasamadım. Muhtemelen kablodan kaynaklidir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mguldenn kullanıcısına yanıt
    Full ppf
    Tüm camlar film ön dahil 51500

• EfeHoroz kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun öncelikle ben aracı 3 aydır kullanıyorum 8000 km oldu elden parayı 3 aysonraki fiyata göre veriyorlar ya 3 deyip 6 ay bekliyecen yada verecen seramik kaput ppf film yaptırdım ama extra olarak 4 kapı bagaj arka koltuk zemin davlumbazlara prof yalıtım yaptırdım çokta memnunum daha önceki aracımdada yaptırmıştım şöyle örnek vereyim 100 km hızda bluethooth görüşmesi zor yapılırken 170 kmde sorunsuz hatasız yapabiliyorsun 19 jant sert yapıyor arabayı yalıtım ile tok oluyor sönümlüyor ama şuana kadar çözemediğim tek sıkıntısı usb portu muhtemelende kronik sürekli bağlantı kesip açıyor takılı olması yeterli carplay içinde geçerli bu kesinti parça siparişi verildi bekliyoruz aracın eksik tek yanı usb portu bir adet olması rodaj yok internette wkran koruyucu falan satılıyor çünkü çok büyük.ben extra ceplerdeki sert zemine yumuşak lastik altlık aldım ses yapmsın diye merak ettiğiniz olursa yardımcı olurum umarım faydası olmuştur

• dr112 kullanıcısına yanıt

hocam koltuk kılıfı için link varmı

• AskN0More A kullanıcısına yanıt
    Ben onu oto sanayinden kılıf satan bir yerden aldım.linki yok maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr112 -- 10 Nisan 2023; 18:33:57 >
  • İyi para vermişsiniz hayırlı olsun. Bende komple ppf için verdim, yarın teslim alacağım bir aksilik olmazsa.

• Merhaba, araç içi kamera takan veya taktıran, marka, model önerebilecek varmı?

• dr112 kullanıcısına yanıt

tesekkur ederım. nasıl durdugunu merak ettım acıkcası. Foto paylasma sansınız olur mu :D

bende almak ıstıyorum ama estetık acıdan kaygılarım var bıraz o konuda.

• aateshh A kullanıcısına yanıt
    Ben geçen sene bundan almıştım 1/3 fiyatına memnunum
    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-70mai-pro-plus-akilli-ara-ii-kamera-a500s-140-geni-ai-p-HBCV00000F38B7?magaza=Torima&url_src=and-product-detail

• ismail157 İ kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, bende çift kameralı bir ürün arıyorum. Montajını kendiniz mi yaptınız?

Evet montajı kolay kabloyu kenardan yürütüp çakmak girişine bağladım

Araç kamera önerileri:
    1-Viofo A139 çift kameralı
    2-Viofo A129 plus duo
    3-Xiaomi 70 mai A500 S pro plus (S olacak yoksa arka kamera bağlayamazsınız)

bende şu an takılı olan viofo A119.(Eski aracımdan kaldığı için)4 senedir kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr112 -- 10 Nisan 2023; 23:25:0 >
  • Yeni kia sportage prestige paket aracım için koltuk soğutmayı etkilemeyecek koltuk kılıfı almak istiyorum.kullandiginiz tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı

• https://secure.sahibinden.com/cs/tloading?returnUrl=https%3A%2F%2Fwww.sahibinden.com%2Filan%2Fvasita-arazi-suv-pickup-kia-2023-hatasiz-hybrid-4x4-prestige-kmsiz-camtavan-hafiza-sogutma-1091020684%2Fdetay piyasa bu satıcı gibi komisyonu kaynıyor.
    Aracı sözde şahıs satıyor ama gidip Ankara opal bayisinden alıyorsunuz. Bu adamın kaçıncı ilanı böyle. Bayiye gitseniz araç yok bu kadar ahlaksızlık olmaz

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.